לצערי כן, וזאת לא פעם ראשונה שאני שומעת שכך הוא עונה רק הפעם שזה כבר נוגע אלי.ואתם באמת חושבים שזה היה הלשון שהוא ענה (בדיוק בדיוק מה שהשכן
המרחיב ציטט?),
לצערי כן, וזאת לא פעם ראשונה שאני שומעת שכך הוא עונה רק הפעם שזה כבר נוגע אלי.ואתם באמת חושבים שזה היה הלשון שהוא ענה (בדיוק בדיוק מה שהשכן
המרחיב ציטט?),
תקראי את כל האשכול ותביני...נראה לי מי שהצביע שהוא רוצה אכיפה לא הבין את השאלה.
באמת, למה חשוב לכם שהבניין יהיה יפה חיצונית?
אתם נמצאים בתוך או בפנים?
שימו בסלון תמונה של עיר מושלמת
ולשכן שלך יהיה עוד חדר או מרפסת
מה כוונתכם?הממשלה נפלה
אולי שמי שרוצה להחשיך לשני את הבית ישים תמונה של מרפסת?נראה לי מי שהצביע שהוא רוצה אכיפה לא הבין את השאלה.
קרא מה שכתבתי בענייןבניה של הרחבת דירות קיימות - כן.
בניית יחידות - לא.
זה יאלץ את הזוצי"ם לקנות דירות.
במרכז הכל יקר, אז הם ילכו לפריפריה.
הביקוש המטורף יתמתן והמחירים יתאזנו.
בנט ולפיד החליטו לפזר את הכנסתמה כוונתכם?
נראה לי מי שהצביע שהוא רוצה אכיפה לא הבין את השאלה.
אמיתי? תשלמי אפילו 20,000 בשביל רחוב יותר יפה? רחוב - לא הדירה עצמה?כן, אני אמכור דירה, ואקנה דירה ב200,000 ש"ח יותר, כי המראה החיצוני חשוב לי! כן!
אנשים רבים מאד משלמים הרבה כסף כדי לגור בבניינים יפים ומסודרים ולא פחות מכך ואולי יותר כדי לגור בביניים מעוטי דיירים.אמיתי? תשלמי אפילו 20,000 בשביל רחוב יותר יפה? רחוב - לא הדירה עצמה?
נשגב מבינתי
צריך גם לקחת בחשבון שחוץ מיופי זה גם הרס תשתיות, ביוב, ריבוי דיורים בבנין, חניות ועוד
מסכימה עם כל מילה!אנשים רבים מאד משלמים הרבה כסף כדי לגור בבניינים יפים ומסודרים ולא פחות מכך ואולי יותר כדי לגור בביניים מעוטי דיירים.
יש כאלה שזה לא מפריע להם, זה לא יכול לבטל את אלו שזה כן מפריע להם. בטח לא אחרי שהם כבר גרים בכזה בנין ואחד הולך ולוקח מהיופי לצרכיו הפרטיים.
וזה לא סתם יופי זה סדר ודירה שנהיה לה היזק ראיה או פגיעה בפרטיות בחדרים שונים בבית, חלונות בכניסה לבנין, רעש, זבל, פגיעה בגינה, מזגנים שמטפטפים במקומות שמפריעים כמו מעל חלון או דלת, צינורות מחוץ לבנין בצורה לא נוחה ומגבילה, לובי שמתמלא בחפצים ועגלות בגלל ריבוי דיירים, חניות שנתפסות, פחי זבל ציבוריים שמתמלאים מריבוי משתמשים, וכו' וכו'
גם פגיעה בכל הנ"ל נשגבת מבינתך? זה נקרא יופי וסדר.
ואנשים פשוט רוצים עוד שטח וחושבים ששאר הדברים תפלים לזה הם רק שוכחים שהשטח שלהם פרטי והפגיעה היא ברכוש משותף של השכנים , להם זה לא זניח בכלל!
יכול להיות, אבל זה כבר שיקול של כל אחד.אני חושב שיחידה אחת שמוסיפים בלי לפגוע במראה החיצוני של הבניין זה מידת סדום לא לפרגן ,
אבל כשמוציאים מרפסת של ברזל, על עמודי ברזל עד המדרכה בלי שום פרופוציה זה דבר שמרתיח כל אחד שקצת חשוב לו סדר וניקיון
זה לא רק יופי שגם הוא חשוב (דירה נראה מרחיבה דעתו של אדם - מה שממש א"א לומר על המצב הנוכחי)אמיתי? תשלמי אפילו 20,000 בשביל רחוב יותר יפה? רחוב - לא הדירה עצמה?
נשגב מבינתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: