אני במכבי
הבנתי שהם עברו לבקבוק עם תמיסה מוכנה אולי יותר לכיוון טעם ענבים?
אין לי כוחות אני ממש מפחדת מהבדיקה הזאת
ההבדל הוא שבכל דבר אחר יש עוד מרכיבים שמקצת מאזנים והגוף מגיב לזה אחרת מאשר רק לסוכר (או למשקה שמאושר לבדיקת העמסת סוכר)זה לא נכון.אפשר לחשוב שהאישה אף פעם לא שותה פחית קולה או אוכלת שוקולד.יש בדברים האלו יותר סוכר מה50 גרם בהעמסה!
שתי רופאים בכירים אמרו לי שמדויק יותר ונכון יותר לעשות את ההעמסת סוכר למרות שאפשר גם לעשות מעקב ביתי במד סוכר.בדיקת העמסת סוכר מעלה את הסוכר לאישה ועלולה לגרום לסכרת הריון. מי שרוצה לבדוק רמת סוכר יש את המכשיר של הסכרתיים שבודקים בדקירה. זו אינדיקציה יותר נכונה לגבי רמות הסוכר בדם. אין לי ידע רפואי רק מנסיון אישי כתבתי ולפי המלצה של אחות מלוות הריון.
נכון. ולא רק מאזנים. כל מוצר מכיל עוד רכיבים כך שב 100 גר' שוקולד יש רק 24 גר' סוכרים. העמסה של 100 גרם זה לאכול 4 חבילות שוקולד תוך 5 דקותההבדל הוא שבכל דבר אחר יש עוד מרכיבים שמקצת מאזנים והגוף מגיב לזה אחרת מאשר רק לסוכר (או למשקה שמאושר לבדיקת העמסת סוכר)
כנרה שהאחות הכינה את זה במקום. יכול להיות?אני עשיתי לפני שנה וחצי במאוחדת העמסה של 50
הביאו לי כוס (200 מ"ל בערך) עם תמיסה מוכנה וקרירה בטעם לימונדה
יש מצב, אם כן היא ממש חמודה ולא ידעתי להעריך...כנרה שהאחות הכינה את זה במקום. יכול להיות?
זו לא השוואה נכונה כלל.זה לא נכון.אפשר לחשוב שהאישה אף פעם לא שותה פחית קולה או אוכלת שוקולד.יש בדברים האלו יותר סוכר מה50 גרם בהעמסה!
אינה דומה העמסה ראשונה לשניה, וכנראה שאת כבר יודעת מניסיון.למה להפחיד?
לפני העמסה הראשונה שלי הפחידו אותי למוות: מתעלפים, זה דוחה, בלתי אפשרי.באתי, הבאתי את בעלי לתגבורת עם אתעלף.
וכמה צפוי, לא קרה כלום!
טעם נסבל לגמרי, כמו סבן אפ אבל מתוק יותר בלי גזים.
בפעם הבאה כבר ממש לא פחדתי. ועברתי גם העמסה מלאה, היה לגמרי בסדר.
אני חושבת שכשבאים מפוחדים, יש פה גם הרבה עניין פסיכולוגי.
שיהיה בקלות ובשעה טובה, ותשתדלי גם לא להקשיב מדי לסיפורי לידות.
כמה יצא לך בכל בדיקה?תכלס יצא לי תוצאות נמוכות בבדיקות של 120 /180 באזור 50
כיף לךלמה להפחיד?
לפני העמסה הראשונה שלי הפחידו אותי למוות: מתעלפים, זה דוחה, בלתי אפשרי.באתי, הבאתי את בעלי לתגבורת עם אתעלף.
וכמה צפוי, לא קרה כלום!
טעם נסבל לגמרי, כמו סבן אפ אבל מתוק יותר בלי גזים.
בפעם הבאה כבר ממש לא פחדתי. ועברתי גם העמסה מלאה, היה לגמרי בסדר.
אני חושבת שכשבאים מפוחדים, יש פה גם הרבה עניין פסיכולוגי.
שיהיה בקלות ובשעה טובה, ותשתדלי גם לא להקשיב מדי לסיפורי לידות.
לפני - 76כמה יצא לך בכל בדיקה?
(לפני השתיה, אחרי שעה, אחרי שעתיים ואחרי שלוש)
הייתי מתקשרת לרופאלפני - 76
60 - 115
120- 47
180 - 57
לא לוקחת תרופות ב"ההייתי מתקשרת לרופא
כי השתיים הראשונים תקינים לגמרי אבל השתיים האחרונים גם מתחת המינימום וגם ירידה מאוד חדה
הגיוני שזה תקין אבל הייתי יוצרת קשר ולא מסתמכת על זה שאם הוא לא התקשר אז הכל טוב.
(זה גם יכול להיות בגלל תרופות שאת לוקחת או תפקוד לקוי של בלוטת התריס)
חיפשתי לך מידע, אני הייתי מנסה להתקשר אליו מחר לבדוק האם ומה את צריכה לעשות עכשיו.לא לוקחת תרופות ב"ה
ובאמת לקראת סוף הבדיקה הרגשתי זוועה!!!
בכל אופן כתבתי לרופא והוא לא הגיב עדיין
השאלה אם להיות לחוצה ולנסות לדבר עם רופא אחר
או לחכות שהוא יענה לי - יכול לקחת כמה ימים פלוס
זה סימן שהוא רשלן.ואם הרופא לא התקשר סימן שזה כלום?
הבנתי גם שזה יכול להיות לי בעיה עם יוכ"פ..
אשמח לכל מידע בנושא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: