עם מד סוכר.אגב שמעתי שיש כאלה שלא עושות העמסת סוכר עקרונית ( כי זה באמת דבר מזעזע להביא את הגוף לכזה חוסר איזון)
והן עושות בדיקות סוכר בבית עם מגנומטר או משו כזה.
מישהי שמעה על כך?
אפשר לבקש מעקב סוכר
ולדקור ולבדוק במד סוכר כמה פעמים ביום למשך שבוע אאל"ט
לא מנסיון אבל ראיתי שעושים את זה
במכבי אין היום אבקה וכזה... זה מגיע בקבוק של 50
רק אציין, שבבקבוק שתיה רגיל (ליטר וחצי) לא דיאט יש כ-140 גרם סוכר,אגב שמעתי שיש כאלה שלא עושות העמסת סוכר עקרונית ( כי זה באמת דבר מזעזע להביא את הגוף לכזה חוסר איזון)
זה באמצע סעודה, עם עוד שומנים שמאזנים מעט ואף פעם לא תוך 5 דק....רק אציין, שבבקבוק שתיה רגיל (ליטר וחצי) לא דיאט יש כ-140 גרם סוכר,
כך שלמי שרגיל לשתות בסעודת שבת כמה כוסות מיץ, לא יגרם שום חוסר איזון...
אני. עם מד סוכר 7 פעמים ביום במשך שבוע. עברתי מס רופאים והמלצתי לעוד נשים ולא ראיצי רופא שלא הסכים לכך-להיפך הם אומרים שאם אשה רוצה ומסכימה לקחת אחריות אז אדרבה. יש בתי חולים מועטים שמתייחסים לכך כאילו היתה סכרת גם אם הבדיקות היו מצוינות, תמיד אפשר לחתום על סירוב בדיקות(יש את האתר אפס הפרדה שם ניתן לראות אילו בתי חולים מתייחסים לאשה ללא העמסת סוכר כאילו היא עם סכרת)אגב שמעתי שיש כאלה שלא עושות העמסת סוכר עקרונית ( כי זה באמת דבר מזעזע להביא את הגוף לכזה חוסר איזון)
והן עושות בדיקות סוכר בבית עם מגנומטר או משו כזה.
מישהי שמעה על כך?
עד לפני 4 חושים לא שינ כלוםהאם זה נכון ששינו משהו בהרכב הזוועתי הזה של בדיקת העמסת סוכר
וזה משהו קצת יותר שפוי לשתיה ממה שהיה פעם? (שלוש שנים)
אמורה לעבור העמסה מלאה ורק מלחשוב על זה אני מקיאה
בדיקת זוועתית שהגיע הזמן שימצאו פיתרון אחר במקומה
לא בטוח שכדאי לשתות מהרנכון.
אני שתיתי מהר את כל ה-100 בכוס אחת- עם לימון
הייתה איתי מישהי שכל 50 גר' שמה בכוס נפרדת ושתתה לאט לאט לאט... את הבדיקה של ה-0 לפני השתיה היא עשתה לפני ואת שאר הבדיקות רבע שעה אחרי והיה לה הרבה יותר קשה
אני מחדדת בזכותך...לא בטוח שכדאי לשתות מהר
שתיתי יחסית מהר
ואחרי 48 דקות של סבל הקאתי הכל....
אני גם הקאתי לדעתי כי שתיתי מהרלא בטוח שכדאי לשתות מהר
שתיתי יחסית מהר
ואחרי 48 דקות של סבל הקאתי הכל....
בהעמסה מלאה זה צריך להיות בצום של לפחות 8 שעותמומלץ מאד (גם מנסיון של כמה וגם מדברי האחות) לאכול ארוחת בוקר קלה, משפר את ההרגשה בבדיקה וגם משפר את התוצאות! כדאי להתאמץ לאכול בבית משהו אפילו שזה על הבוקר והרבה פעמים אין חשק,
לא כדאי לבוא בצום ועל בטן ריקה-זה יותר קשה.
חובה להיות בצום בהעמסה של 100....בהעמסה מלאה זה צריך להיות בצום של לפחות 8 שעות
במכבי באמת יש בקבוקים מוכנים בטעם ענבים נראה לי או משהו כזה ולא האבקה הזו שאפשר להוסיף לה לימון.אני במכבי
הבנתי שהם עברו לבקבוק עם תמיסה מוכנה אולי יותר לכיוון טעם ענבים?
אין לי כוחות אני ממש מפחדת מהבדיקה הזאת
אסור לאכול!!!מומלץ מאד (גם מנסיון של כמה וגם מדברי האחות) לאכול ארוחת בוקר קלה, משפר את ההרגשה בבדיקה וגם משפר את התוצאות! כדאי להתאמץ לאכול בבית משהו אפילו שזה על הבוקר והרבה פעמים אין חשק,
לא כדאי לבוא בצום ועל בטן ריקה-זה יותר קשה.
זה מה שאמרתי, לא הייתי מובנת?חובה להיות בצום בהעמסה של 100....
בלתקאני במכבי
הבנתי שהם עברו לבקבוק עם תמיסה מוכנה אולי יותר לכיוון טעם ענבים?
אין לי כוחות אני ממש מפחדת מהבדיקה הזאת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: