עיניים הסרת משקפים בלייזר PRK ללא כאבים!!!

אשר פרידמן

משתמש פעיל
@נח זאב
בגלל ההודעה שלך שפתחה את האשכול, קניתי את הטיפות דיקלופטיל שהמלצת עליהם לפני הניתוח שעברתי במרפאת ד''ר לוינגר, ואני חייב לציין שהיה מדובר בצעד מטופש.
הרופא המנתח שלי לא ממליץ על השימוש בטיפות הללו, וממילא אין לי הוראות שימוש מינון וכו', ובנוסף קיבלתי טיפות שונות. כך שלא היה לי דרך לדעת האם יש בעיה להשתמש בשתי הסוגים יחד. למעשה המארז של הטיפות דיקלופטיל נשאר סגור ומיותם בארון תרופות...
אגב, גם ללא הטיפות הללו, לא סבלתי בכלל לא ביום הניתוח ולא בשבוע שאחרי, כך שספק גדול אם יש קשר לסוג הטיפות.

מברר

משתמש פעיל
מתי אנשים כבר ילמדו שרפואה זה עסק רציני,
שמיועד לרופאים שלומדים 7 שנים, ומתמחים עוד 4, ואז יוצאים להשתלמות בחו"ל עוד שנה שנתיים,
ורק אז הם מקבלים אומץ לתת הוראות והנחיות רפואיות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה