ירחמיאל שני
משתמש פעיל
איזה קופה הכי זולה?באתר של אסותא את יכולה לראות את המחירים של כל הקופות, צריך התאמה כדי לדעת איזה ואם בכלל אפשר.
בדקתי באתר של קר לייזר ויש שם לכל קופה סוגי אחרים של טיפולים
לא מצליח להבין מה זה
איזה קופה הכי זולה?באתר של אסותא את יכולה לראות את המחירים של כל הקופות, צריך התאמה כדי לדעת איזה ואם בכלל אפשר.
נכון, בכל מקום שאתה רוצה לעבור את הניתוח יש הסדר אחר עם הקופ"חאיזה קופה הכי זולה?
בדקתי באתר של קר לייזר ויש שם לכל קופה סוגי אחרים של טיפולים
לא מצליח להבין מה זה
יש אנשים שיכולים לעשות את שני הסוגים ויש שרק אחד מהם אפשרי עבורם(כותב מתוך חוסר ידיעה מוחלט וחוסר התמצאות בנושא)
אני מברר בשביל אשתי, היא רוצה לעשות ניתוח, יש לה בדיקת התאמה ביום חמישי.
אנשים אומרים לי שבבדיקת התאמה קובעים איזה סוג ניתוח אתה צריך מתוך שני סוגים, האם שני הסוגים האלו הם שני הסוגים שפורטו בתחילת השרשור לאסיק וPRK ???
אם כן אז אין בכלל בחירה ביניהם אלא מה שקובעים לך בבדיקת התאמה. אז קצת תמוהה לי השיח כאן באשכול.
תודה רבה.
יש כאלה שנותנים להם לבחור, זה תלוי במס', ותלוי גם בעובי הקרנית - ככל שהמספר גבוה יותר יתנו לעשות רק PRK אבל אם יש לך קרנית עבה יותר (וזה מראים בבדיקת התאמה) יש סיכוי שגם אם מספר גבוה יתנו לעשות לאסיק (תלוי איפה כיון שיש מקומות שבמספר גבוה בכל מקרה עושים רק PRK)(כותב מתוך חוסר ידיעה מוחלט וחוסר התמצאות בנושא)
אני מברר בשביל אשתי, היא רוצה לעשות ניתוח, יש לה בדיקת התאמה ביום חמישי.
אנשים אומרים לי שבבדיקת התאמה קובעים איזה סוג ניתוח אתה צריך מתוך שני סוגים, האם שני הסוגים האלו הם שני הסוגים שפורטו בתחילת השרשור לאסיק וPRK ???
אם כן אז אין בכלל בחירה ביניהם אלא מה שקובעים לך בבדיקת התאמה. אז קצת תמוהה לי השיח כאן באשכול.
תודה רבה.
ממש לא לכולם זה כואב!!!!בעיקרון בד"כ מתאימים לשני הניתוחים ואז צריך לבחור.
הניתוח הפשוט מלווה בד"כ בכאבים עזים!!! לא מבין למה אנשים לא אוהבים להודות בטעויות. זה כואב תופת שבוע, העדשות עלולות ליפול כי העיין לא סובלת אותם ואז הכאבים עזים הרבה יותר. אישית עברתי את הניתוח לפני עשור, לא היו אז טיפות לשיכוך כי טענו שזה מונע ריפוי, זו גם הסיבה שלא כולם נותנים, לאחר שנפלה לי עדשה הייתי במיון תל השומר כי לאסותא אין שירות בערב, גם שם לא הסכימו לתת לי טיפות לשיכוך כאבים כי אמרו שזה מונע ריפוי. בקיצוק סבל , כאבים של גוף זר בעיין שלא עוברים. היובש בעניים נמשך אצלי כמעט חמש שנים עם טיות בעלות גבוהה. אז לפני שמתלהבים, ויש ממה להתלהב, צריך לדת שזה לא משחק ילדים
אצל מי עשיתם?ממש לא לכולם זה כואב!!!!
אני ואחותי עשינו את הניתוח עם ההתאוששות ה"קשה" יותר (PRK) וב"ה עברנו את זה ממש בסדר
טיפה ביומיים הראשונים מסנוור האור- לי לא היה משהו קריטי- יכלתי להסתובב בבית- אחותי יום אחד העדיפה להשאר בחדר חשוך כי הציק לה מדי...
לדעתי לפי מה ששמעתי מהרבה אנשים פעם זה היה יותר קשה ההתאוששות- בימינו יותר קל (אולי לא לכולם ממש קל, אבל יותר קל ממה שהיה פעם)
בקאר לייזר אצל ד"ר יובל דומניץ- אמרו לי שהרב פירר ממליץ עליו (לא בדקתי עם זה נכון) או על לוינגר ועל לוינגר מוסיפים עוד אלף אז הלכתי אליואצל מי עשיתם?
לי היה 5.5 בשתי העיניים, אולי לא מאד גבוה, אבל גם לא מאד נמוך.אשמח לשמוע מכל אלא ש"לא כאב להם" מה היה המספר בראיה שלהם לפני הניתוח!! ככל שהמספר גדול יותר היקף הפגיעה גדול והכאב עולה!!
אני במכבי שלי, ויש לי מחר בדיקת התאמה באסותה, ראיתי שמכבי עובדים עם אסותה ועם קאר לייזר, אני ראה שקאר יותר זולים, רק הנחתי שעדיף אסותה כי זה מקום יותר מוכר ועם מוניטין גבוהה יותר.בקאר לייזר אצל ד"ר יובל דומניץ- אמרו לי שהרב פירר ממליץ עליו (לא בדקתי עם זה נכון) או על לוינגר ועל לוינגר מוסיפים עוד אלף אז הלכתי אליו
ת'אמת שפשוט שלחתי את אחותי לעשות ובדקתי איך היא קיבלה את זה ומיד אחריה עשיתי אני...
אישית עברתי את הניתוח לפני עשור,בעיקרון בד"כ מתאימים לשני הניתוחים ואז צריך לבחור.
הניתוח הפשוט מלווה בד"כ בכאבים עזים!!! לא מבין למה אנשים לא אוהבים להודות בטעויות. זה כואב תופת שבוע, העדשות עלולות ליפול כי העיין לא סובלת אותם ואז הכאבים עזים הרבה יותר. אישית עברתי את הניתוח לפני עשור, לא היו אז טיפות לשיכוך כי טענו שזה מונע ריפוי, זו גם הסיבה שלא כולם נותנים, לאחר שנפלה לי עדשה הייתי במיון תל השומר כי לאסותא אין שירות בערב, גם שם לא הסכימו לתת לי טיפות לשיכוך כאבים כי אמרו שזה מונע ריפוי. בקיצוק סבל , כאבים של גוף זר בעיין שלא עוברים. היובש בעניים נמשך אצלי כמעט חמש שנים עם טיות בעלות גבוהה. אז לפני שמתלהבים, ויש ממה להתלהב, צריך לדת שזה לא משחק ילדים
מבחינת מה?עשיתי באסותא ולא יכול להמליץ בכלל!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: