אני קבלתי את הקבלה מס' שעות לאחר הרכישה.גם לא קיבלתי את הקבלה אז כנראה שאין עם מי לדבר
אך את הקישור קבלתי תוך כמה דק'...
נערך לאחרונה ב:
אני קבלתי את הקבלה מס' שעות לאחר הרכישה.גם לא קיבלתי את הקבלה אז כנראה שאין עם מי לדבר
לא.זה נקרא קבלה???
לא היית צריכה לשלם דרך קישור של חסומות זה בעיה נראה לי את יכולה לראות רק דרך אינטרנט פתוח או שישנו לך את זה התמיכה שלהםשילמתי על הסרט דרך אינטרנט פתוח,
אבל לראות אני לא רוצה משם,
אז זה נקרא קבלה?
אני לא קיבלתי לא את הקישור ולא את הקבלהאני קבלתי את הקבלה מס' שעות לאחר הרכישה.
אך את הקישור קבלתי תוך כמה דק'...
בוודאי.
ייתכן שהמייל שרשמת לא היה מדוייק או אחר..?אני לא קיבלתי לא את הקישור ולא את הקבלה
מההההההההההה גם היום לא קיבלת עדין קישור לסרטאני מקווה בשבילך שכן
אתמול גם ישבנו חיכינו כבר הזמנו אוכל.. אבל לא שלחו ולא ענו... אז בסוף יצא ערב בנות של דיבורים ואוכל ובלי סרט =\\
קיווינו שאולי היום נראה את הסרט אבל גם לא!!
אני עם אתרוג ואין לי בעיה מי שרוצה בכייף שתיצור איתי קשר.דרושה מתנדבת עם חסימה של רימון ומטה לגביית תשלום עבור החסומות.. עמלה נאה בצידה
חפשו משהי שתעשה את זה.
בבוקר היא שלחה שוב קישור בדיקה שלא עבד לאחר מכן (אחרי כמה שעות) שוב שלחה לי קישור אחר שכן עבדמההההההההההה גם היום לא קיבלת עדין קישור לסרט
שילמנו אתמול וחיכינו כמו ילדים טובים שהסרט יגיע...מהמם אז היה לך מזל כנראה יש להם עומס מטורף אבל עדיין הייתי מצפה ליותר שירות
כנראה כולם רוצות לראות סרטים כמוני
בתקופה הקודמת שיכלו לקנות אצלה סרטים היה לה שירות מדהים
עכשיו זה גם נראה שנטפרי מקשים עליה
אבל עדיין מחכה כבר לראות תסרט במיוחד אחרי ששילמתי
קבלתם תגובה בסוף?זה לא לעינין אנחנו כבר שעתים יושבות ליד המחשב ומחכות לקישור
ש משהי אולי שכבר התנסתה בזה?
אני שילמתי דרך מחשב אחר פתוח, תוך כמה דקות קיבלתי את הקישור שעבד לי מעולה במחשב עם נטפרינטפרי-
יש מישהי שהצליחה לשלם בקלות וקיבלה קישור תקין לצפייה בסרט תוך פרק זמן קצר?
ממליצות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: