גם לכם בדוגמית כתוב ככה?
"נכון לעכשיו לא ניתן להקרין סרטון זה. ישנה חריגה ממספר ההקרנות החוזרות המותר. יש לנסות שוב מאוחר יותר."?
הצלחת לרכש מה קורה עם זה?אם את מצליחה לרכוש, אשמח שתעדכני אותי.
בנתיים מהם אין מענה, וגם אנחנו רוצות לראות הערב אי"ה.
יש לך נטפרי?שילמנו לפני יותר משעה וחצי ולא קיבלנו עדין קישור
משהי יודעת מה אפשר לעשות?????
נטפרי חוסם לי את הדף לתשלום מה הסיפור?אשראי
זה נכון???בבקשה, תסתכלו בקישור... בשבילכן...
בקישור הזה מדברים על וירוס שמגיע דרך הרשימת תפוצה הזומידע שימושי - אזהרה חמורה!! תוכנת כופר שמסתובבת עכשיו
מפרסמת בשמה של @צבעי פסטל :) , כהמשך לאשכול הזה: https://www.prog.co.il/threads/%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%9C%D7%99.599742/#post-8333963 אחרי בדיקה של טכנאי זוהי תוכנת כופר שדורשת 5000 דולר. התוכנה מסתובבת עכשיו, וכנראה שהיא מופצת בדרך הבאה: אם את רשומה...www.prog.co.il
למה אאי אפשר לפתחגם אנחנו
ניסיתן לפתוח בדרייב? מופיע לי שם שם הסרט,
רק
רק
רק
שאי אפשר לפתוח אותו
מה את לשם שינוי דרך נטפרי למה לי הכל חסוםקיבלתי קישור מיוחד לחסומות. שילמתי ושלחתי את הקבלה לפי ההוראות חזרה לטלי
ומיד קיבלתי את הקישור ופעל מצוין.
אפילו ראינו בשתי מחשבים כדי שנראה יותר בכיף והיה ממש חלק.
סרט חמוד מאד.
בואי נעשה סדר:הצלחת לרכש מה קורה עם זה?
מה האתר של טלי אברהמי
היתה להן תקלה שסודרה. (כך הבנתי מהמיילים ששלחה לי.)יש בעיה לשלם על סרט ולצפות? (הפרומו ששלחה לבדיקת צפיה עובד לנו מצוין עם אתרוג)
טוב ננסה תודהבואי נעשה סדר:
אני עם נטפרי, אמת.
את התשלום לסרט ואת הצפיה בו עשיתי דרך מחשב אחר עם אינטרנט פתוח.
@basis20 שלמה גם דרך חסימה אחרת, וקבלה קישור לנטפרי שעבד טוב.
היתה להן תקלה שסודרה. (כך הבנתי מהמיילים ששלחה לי.)
אין שום דרך לשלם עם נטפרי??????????את התשלום לסרט ואת הצפיה בו עשיתי דרך מחשב אחר עם אינטרנט פתוח.
לאיפה לשלוח את הקבלה עם התשלום כדי לקבל קישור שפתוח בנטפרי?דרושה מתנדבת עם חסימה של רימון ומטה לגביית תשלום עבור החסומות.. עמלה נאה בצידה
חפשו משהי שתעשה את זה.
office^tali-movies.comלאיפה לשלוח את הקבלה עם התשלום כדי לקבל קישור שפתוח בנטפרי?
תעדכני ששולחים לך....שילמתי לפני כמה שעות ועדיין לא קיבלתי קישור,
רק לפני כמה דקות שלחו לי קבלה
מה עושים?
במייל הם לא עונים ואנחנו כבר רוצות לראות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: