הלוואי ככה הספר הבא יהיה עליהאבל בוודאות שקראו לה רזי ניהר מתישהוא.
הלוואי ככה הספר הבא יהיה עליהאבל בוודאות שקראו לה רזי ניהר מתישהוא.
הוא לא מוזכר כי מסופר בספר שהראשלים תפסו אותה והיא ברחה. יכול להיות שאפילו לא הספיקה להתחתן??אבל לדעתי סבתא דוריאן היא מביאת הגאולה הקודמת,כי היא נזכרת בימים שהיא התחתנה
אבל בעלה בכלל לא מוזכר.
היי, קראתי בשבת את הספר ונהנתי מאד.
חדשני במיוחד, משהו שלא מוצאים בכל ספר.
שאלה לי - שולין ברחה לכפר הנאמנים, לא?
אז למה לינאר לא פוגשת אותה?
ומישהו יודע משהו לגבי רזי נאאר?
את יודעת את התשובה?ספר מרגש ומיוחד!
שווה קריאה!!
שולין ברחה לארץ הקרחונים הראשונית לא לכפר הנאמנים.היי, קראתי בשבת את הספר ונהנתי מאד.
חדשני במיוחד, משהו שלא מוצאים בכל ספר.
שאלה לי - שולין ברחה לכפר הנאמנים, לא?
אז למה לינאר לא פוגשת אותה?
ומישהו יודע משהו לגבי רזי נאאר?
זה כתוב בתחילת הסיפור ממשוחוץ מזה אני חושבת שרחלינה היא גם לא אמא של לינאר... היא הביאה אותה מאיפשהו, והיא ובעלה גידלו אותה.
בלינאר 2 יש הסבר למה לא עשו לה שום דבר- הסבר קלושהשם של לינאר נמצא בידיים של השלטונות
זה הרעיון להראות שזה שאתה במקום הנכון, לא אומר שאתה חסין מטעויות, ולא צריך לעבוד על עצמך. הכל בסופו של דבר זה עבודת המידות, אחרת מתוך הנאמנים עצמם מצאנו כאלה שהפכו למלשינים...עוד משהו- הפריע לי שבכפר הנאמנים חיים אנשים פשוטים כ"כ וברמת בין אדם לחברו ירוד כ"כ
נפגעים, פוגעים. וכ'...
כפר הנאמנים בו היא נמצאת הוא קבוע, ואינו באזור שבשליטת אנשי המשטר, כפר הנאמנים שעבר עם ראמלונים ממקום למקום, זה היה כשהם היו בתוך שלשת הממלכות.ואיך היא מקבלת אחוזת אבן כשכפר הנמנים בעצם נע כל הזמן ע"ג ראמלונים?
היא הסבירה את זה שכולם הסתירו את זה ממנה.שפיאגרו מכיר את כל האגדות מה נכון ומה לא- ולינאר לא מכירה ולא יודעת להדיל
ואת כל האגדות על יום החתונה סיפרו כל האימהות לבנותיהן ורק לינאר לא שמעה מכלום
ה היה הענין?היא הסבירה את זה שכולם הסתירו את זה ממנה.
לא בדיוק נכון, כפר הנאמנים נמצא בשלשת הממלכות בצפון מהרלי אבל מוגן בידי חומת זהרורים, אבל כשיש צורך לבצע משימה נוספת הם מתניידים עם ראמלונים, (מצחיק שהסבירו ללהי נאאר שהם מטעים את כל העולם שהם מתניידים ולמעשה הם תמיד בצפון הרחוק, כשלפחות שני מרגלים היו בכפר הנאמנים, רבקה והפנתרה)כפר הנאמנים בו היא נמצאת הוא קבוע, ואינו באזור שבשליטת אנשי המשטר, כפר הנאמנים שעבר עם ראמלונים ממקום למקום, זה היה כשהם היו בתוך שלשת הממלכות.
יש הרבה סתירות בספר, באמת לא ברור למה הם צריכים להתנייד כשהפנתרה יודעת בדיוק איך להיכנס לכפר. בכלל מלא דברים לא ברורים וכנראה גם לא יובהרו כי אולי גם לסופרת הם לא היו ברורים. נדמה לי שהיא סופרת חדשה. הספר מקסים, אני מחכה בקוצר רוח לספרים הבאים, אבל לפני שמוציאים ספר לאור חייבים המון הגהות כדי לוודא שאין חורים!לא בדיוק נכון, כפר הנאמנים נמצא בשלשת הממלכות בצפון מהרלי אבל מוגן בידי חומת זהרורים, אבל כשיש צורך לבצע משימה נוספת הם מתניידים עם ראמלונים, (מצחיק שהסבירו ללהי נאאר שהם מטעים את כל העולם שהם מתניידים ולמעשה הם תמיד בצפון הרחוק, כשלפחות שני מרגלים היו בכפר הנאמנים, רבקה והפנתרה)
יש הרבה דברים בלהי נאאר שפשוט אי אפשר להסביר. אני למשל לא מצליחה להבין בשביל מה כפר הנאמנים צריך לנדוד כל פעם למקום אחר, אם ממילא הכפר הקבוע מוגן באמצעות זהרורי הכסף, ולא רק זה, הכפר אמור להיות במיקום סודי, אבל יש כל כך הרבה בוגדים שיודעים היכן הוא, אז מה העניין להסתיר אותו?מאן דהו יכול להסביר כיצד אנשי כפר הנאמנים יכלו להציל את רוב תכולת המאכסן (תא מטען בלעז) של לינאר ופיאגרו ממדבר המוות, אבל לא הצליחו להוציא אותם עצמם משם.
נכון, וגם כתוב אחרי שגילו את הבגידה של רבקה שהשמירה על מעבר כורי הזהב תוגברה...אגב בוגדים נאמנים שיודעים איפה כפר הנאמנים יש רק שתיים רבקה והפנתרה
וזה לא מספיק?? הרי הפנתרה היא לא סתם בוגדת, היא מייצגת המשטר בעצמה, אז מה צריך יותר מזה??ואגב בוגדים נאמנים שיודעים איפה כפר הנאמנים יש רק שתיים רבקה והפנתרה
נו שוין... למה לא תגברו אחרי הפנתרה?וגם כתוב אחרי שגילו את הבגידה של רבקה שהשמירה על מעבר כורי הזהב תוגברה...
מי אמר שלא?נו שוין... למה לא תגברו אחרי הפנתרה?
לגמרי!העיקר שיצא כבר הספר החדש, אני כבר רוצה להגיע לסוף המסע הזה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: