~נעמי~
עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
•
אם לא תקני ממנה אני גם מוכרת. מאותה סיבה.אני מבני ברק
מאיפה את ?
איך אני יכולה ליצור קשר ?
אם לא תקני ממנה אני גם מוכרת. מאותה סיבה.אני מבני ברק
מאיפה את ?
איך אני יכולה ליצור קשר ?
מה פתאום הרי אנשי הביצה עברו בה מתי שהם הרגו את הראמלונים עם מלא חיציםיש חומה שמקיפה באופן קבוע את כפר הנאמנים, וכל אחד שמוגדר נאמן יכול לעבור בה. רבקה רוניאל וגם פיקילו מוגדרות כנאמנות- ולכן הן הצליחו לעבור, את רואה שהפנתרה לא ניסתה אפילו לעבור במעבר כור הזהב... ושמיגל
ג"כ לא ניסתה, כי היא לא לוחמת אופל. נשמע שרק לוחמי אופל ודורשי טובה יכולים לעבור.
חוץ מהחומה הקבועה- יש כל מיני מעברים זמניים שמי שיכול יוצר- כנראה רק הזקן ויהוסף.
גם אני אשמח אם לא רלוונטי ל @יוני יוליאם לא תקני ממנה אני גם מוכרת. מאותה סיבה.
את רוצה למכור או לקנות? זה לא ברור...גם אני אשמח אם לא רלוונטי ל @יוני יולי
לקנות...את רוצה למכור או לקנות? זה לא ברור...
עטיה עדיין היתה לוחמת אופל, אז אולי היא הובילה אותם לשם...מה פתאום הרי אנשי הביצה עברו בה מתי שהם הרגו את הראמלונים עם מלא חיצים
יש לי את שני החלקים בבני ברק למכירה.לקנות...
באיזה מצב הם?יש לי את שני החלקים בבני ברק למכירה.
במצב כמעט חדש. כרך אחד במצב ממש חדש. בשני יש כתם בהיר שלא מפריע.באיזה מצב הם?
בכמה?
אין לי מייל שאני יכולה לפרסם בפרוג.אני רוצה לקנות ,
ועדיף את שתי הספרים ,
אבל אף אחת מהמוכרות לא כותבת איך ליצור קשר ....
בשמחה0534109806
אם תוכלי להתקשר עוד שעה בערך
תודה
אני מוכרת את הספר צלול בדעתו זה הספר החדש שיצא. לא קראתי את כולו הוא סגנון מתח ואני פחות מתחברת.לקנות...
לא יכול להיות כי אם כך אז גם לינאר היתה יכולה לקחת איתה את מיגלעטיה עדיין היתה לוחמת אופל, אז אולי היא הובילה אותם לשם...
אני לא יודעת הכל, כן? אני לא הסופרת... אני מנסה למצוא תשובות ממה שכתוב בספרים.
לא הצלחתי להבין את השאלה,לא יכול להיות כי אם כך אז גם לינאר היתה יכולה לקחת איתה את מיגל
כשלינאר קופצת במעבר כור הזהב, מיגל עוזרת לה אבל אומרת לה שהיא לא יכולה לקפוץ כי היא תתרסק על הסלעים,מישהו יכול להסביר לי?
יש כאן בלבול.כשלינאר קופצת במעבר כור הזהב, מיגל עוזרת לה אבל אומרת לה שהיא לא יכולה לקפוץ כי היא תתרסק על הסלעים,
משהו כזה, אז מה ש @kali770 אומרת, זה שזה לא הגיוני שעטיה לקחה איתה אנשי ביצה ונכנסה איתם לכפר הנאמנים, כי יש חומה של זהרורים שמקיפה את הכפר.
אין לי מה לענות...
ניסיתי לענות מה שהבנתי עד עכשיו, אבל כנראה נאלץ להמתין לספר הבא, ואולי תפתרנה לנו כמה מהשאלות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: