כדאי לשאול את @תקוה מאיזה חנות המידע.בדקתי לא כתוב באור החיים וכדומה
קוראים לו "צלול בדעתו"שמעתם אביגל גודלד הוציאה ספר חדש לא רזי ניהר משהו ניראה לי על ירושלים
עדיין באמצע הכתיבה... כנראהמה עם רזי ניהר?
המוכרת ידעה שאביגיל מוציאה ספר וסברה שזה ההמשך של להיי נאארכדאי לשאול את @תקוה מאיזה חנות המידע.
נו נומה, היא זנחה את רזי ניהר??
אולי מרוב הסתירות שהיו לה בספרים הראשונים היא החליטה לרדת מזה? חבל!!
אוףףףףעדיין באמצע הכתיבה... כנראה
המוכרת ידעה שאביגיל מוציאה ספר וסברה שזה ההמשך של להיי נאאר
מה שהתברר שהיא אכן מוציאה אבל את צלול בדעתו
זה רלוונטי ?יש לי למכירה ממש חדש
קראתי אולי 20 עמודים ולא התחברתי
כןזה רלוונטי ?
מה זאת אומרת יש שתי חומות?הם עברו אותה פעם אחת כדי להגיע לשאר הנאמנים, ואח"כ הם עברו כדי להגיד לכפר הנאמנים האמיתי שבפלך
הצפוני של הממלכה, משהו כזה...ולגבי הזהרורים, וזה נשמע סוג של קסם, כמו שדמעות של ראמלון מרפאות....
אם זה ככה לא הגיוני הסיפור עם רבקה והמעברים שלה ובמיוחד הבריחה שלה ושל פיקילו.זה זהרורים שהזקן אברהם יוצר.
בפעם ההיא במעבר כור הזהב, הזהרורים נגמרו ואז יהוסף שלח להם עוד כדור של זהרורים.
בכל פעם שהם רוצים להגיע למקום מסוים- הזקן אברהם יוצר חומת זהרורים שעוברים בה ומגיעים למקום שרצו.
( תיאוריה שלי...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: