לאועוז לתמורה?
עוז לתמורה היו תיקונים להסכם שפג תוקפו בפברואר השנה בגדול לא תוספות של כסף אלא הגנה על עובדי ההוראה מול רפורמת מח״ר של של משרד החינוך
לאועוז לתמורה?
כדאי לערב בענין את הארגונים/ עורכי הדין שיש להם ניסיון בעתירות שהצליחו בבג''צ כדוג' המעונות והקומה הכשרה,
מבחינה הגיונית ומשפטית אין שום סיבה שהמוכש''ר שאמורים לקבל 100% תקצוב לא יקבלו את תוספות השכר.
ההסכם. הוא אך ורק לאופק חדש!!
מה הם יאמרו?לארגון 'אמת ליעקב' יש ניסיון בעתירות לבג''צ, יש למישהו כאן קשר לארגון או פרטים ליצירת קשר?
חשוב שהעתירה תהיה מטעם המורות עצמם ולא מהרשתות.
לדעתכם מורות בעמותה שנמצאות באופק חדש
יקבלו גם את התוספת ?
לכאורה לא אבל אין לדעת עד שההסכם יאושר בהחלטת ממשלה
למה לא???
אם עד עכשיו קבלו כמו משה"ח גם עכשיו הם יקבלו כמו משה"ח
לא זכיתי להביןההסכם. הוא אך ורק לאופק חדש!!
הסכם השכר שנחתם הוא:1 לאופק חדש 2 אבל לכאורה רק למקבלי השכר ממשרד החינוך בעצמו (כבר כתבתי זאת למעלה כך אמרה לי היום יו״ר הסניף אליו אני שייכת)לא זכיתי להבין
היא שאלה על אופק חדש...
אין שום קייס לעתירה! היות ואין שום בעיה לתקצב רפורמה מסויימת בלבדלארגון 'אמת ליעקב' יש ניסיון בעתירות לבג''צ, יש למישהו כאן קשר לארגון או פרטים ליצירת קשר?
חשוב שהעתירה תהיה מטעם המורות עצמם ולא מהרשתות.
גם בעוז לתמורה ארגון המורים עובד על הסכם שכר חדש.עוז לתמורה היו תיקונים להסכם שפג תוקפו בפברואר השנה בגדול לא תוספות של כסף אלא הגנה על עובדי ההוראה מול רפורמת מח״ר של של משרד החינוך
מקור?הם אמרו שיחכו להסכם של ההסתדרות ואז יתחילו לדון עם האוצר. (מן הסתם כדי לוודא שההסכם שלהם יהיה טוב יותר משל ההסתדרות)
כעת אנו מתחילים את המו"מ בעניין תוספות השכר ושיפור תנאי העבודה.מקור?
כיום הם מעוניינים להיכנס לאופק חדש כך שלא רלוונטי ההיסטוריה....מה הם יאמרו?
הרי החינוה"ע סרב "בכל כוחו" להכנס לאופק חדש.
אז מה בדיוק יהיה הקייס?
למה לא?כיום הם מעוניינים להיכנס לאופק חדש כך שזה לא רלוונטי ההיסטוריה....
עד עכשיו לא הפריע לכם שאתם לא באופק חדש ואתם לא מקבלים את אותו שכר?אוףף,
מה אשמים עובדים בחינוה"ע???
בוודאי שהפריע.עד עכשיו לא הפריע לכם שאתם לא באופק חדש ואתם לא מקבלים את אותו שכר?
מה ההבדל פתאום...? גם ככה מורה בחינוך העצמאי מרוויח פחות ממורה באופק.
(אני בעוז לתמורה בכל מקרה.)
אף פעם לא שמעתי תלונות על זה..בוודאי שהפריע.
למה לא הפריע?
שגפני ידאג קודם כל שלא יעשקו אותנו.כבר כתבו פה כמה פעמים וגם סורוצקין וגפני מודים בקול רם
שהם מאד רוצים להיכנס לאופק חדש רק משרד החינוך לא רוצה לתקצב את זה (בין השאר כי יש להם גם דרישות לשינויים)
ולכן הם מקווים שבהסכם הקואליציוני הם ידרשו את זה
אין לדעת עד שההסכם לא יאושר. סופית בממשלהאז תכלס אם אני מורה באופק חדש ומקבלת את המשכורת מהעמותה (לא ישר ממשרד החינוך)
אמור להיות לי העלאה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: