אם ההסכם יאושר סופית אז כןאז תכלס אם אני מורה באופק חדש ומקבלת את המשכורת מהעמותה (לא ישר ממשרד החינוך)
אמור להיות לי העלאה?
אם ההסכם יאושר סופית אז כןאז תכלס אם אני מורה באופק חדש ומקבלת את המשכורת מהעמותה (לא ישר ממשרד החינוך)
אמור להיות לי העלאה?
למה לדעתכם אצלינו זה קורה יותר? זה אמור להיות ההיפך, בציבור כ"כ ערכי עם יראת שמים.ודאי שיש קשרים ופוליטיקה ופרוטקציה והכל כמו בכל גוף ציבורי ודאי חרדי
אבל לא 'חלוקת משרות ע"י מחזיק תיק' זה אין כזה מושג
יתכן שמחזיק תיק דוחף בפרוטקציה כמו בכל מקום
מהיכרות של כמה בתי ספר, 90% ומעלה מהמורות התקבלו בזכות כישוריהם ובעיקר לאחר התמדה של כמה שנים במ"מ, שזה גם המבחן הכי גדול לכישורי המורות בדר"כ הלא מתאימות נושרות בדרך
כבר כתבו פה כמה פעמים וגם סורוצקין וגפני מודים בקול רם
שהם מאד רוצים להיכנס לאופק חדש רק משרד החינוך לא רוצה לתקצב את זה (בין השאר כי יש להם גם דרישות לשינויים)
ולכן הם מקווים שבהסכם הקואליציוני הם ידרשו את זה
שיפסיקו להתעקש שלא יכניסו את התקציבים החרדיים לספר התקציב.שגפני ידאג קודם כל שלא יעשקו אותנו.
נורא מרגשות הכותרות בעיתון "חובה ששכר המורים החרדייםיושווה לשכר מקביליהם"
לפני זה, שידאגו שלא יעשקו אותנו!!!
הבעיה היא שזה מן הסתם יתקזז עם תוספת המינימום שהרבה מורות מקבלות.
נקווה שאתה לא צודק...להתראות בעוד ארבע שנים.
עד אז שיהיה לכולנו שלום רב*.
מתוך ההסכםהאמת היא שכבר בהסכם הנוכחי הוסיפו עוד 500 שח למורות שבעולם הישן.
הבעיה היא שזה מן הסתם יתקזז עם תוספת המינימום שהרבה מורות מקבלות.
צריך לנסות לפנות לבן-גבירויעשו מה שצריך לעשות - והתלושים יהיו ישר ממשרד החינוך בלי אפשרות לקיצוצים מקומיים ע"י המנהלים וכו' וכו'..
צריך להפריד את עובדי ההוראה מהסיפור הזהלמה הם לא רוצים להשוות?? כאן באה טענה מוזרה מאד מצד השוללים (ואולי זה מה שבג"ץ פסק בזמנו? אני לא יודע)
- הסיבה שהממשלה בכלל ממנת את הלימודים מכיון שבעתיד זה מה שיאפשר את כניסת התלמידים לשוק העבודה, חרדים שלא לומדים ליב"ה וכביכול בתי הספר לא מכשירים אותם לשילוב בתעסוקה - אין סיבה ''להשקיע'' בהם.
הח"כים החרדים החדשים אמרו בפה מלא:
הם לא באים להשוות לגמרי את החינוך החרדי לחינוך הכללי, אין סיכוי (ז"א הם אפילו לא מנסים).
הם רק רוצים שמה שבג"ץ קבע בזמנו שהמוכש"ר זה 75% ופטור 55%
בתי הספר בית יעקב של החינוך העצמאי אמורים לקבל לפי ההבטחות 100%,אני לא יודע מבפנים, אבל בפרסום החכים של דגל הודיעו שיפעלו בעזרת השם להגדלת המשכורות ל100 כולל כל התוספות של החילונים, ולהכניסם לבסיס התקציב, כנ"ל גם למוכש"ר 75 אחוז מהכל, וחיידרים 55 אחוז,
הסיבה שזה מתוקצב פשוט כי זה החוק מאז בגין, ולא קשור לעבודה בעתיד.
עכשיו נשאר להתפלל להתעודד ולבטוח בהקב"ה, ומי שיכול שגם יפנה לחכי"ם להזכירם...
השאלה אם זה מעשי...צריך להפריד את עובדי ההוראה מהסיפור הזה
שהם יקבלו מלא אפי' על חשבון בית הספר ישירות לחשבון
היה דיבור על זה...השאלה אם זה מעשי...
זה בדיוק מה שאמורים החכ''ים לשנות....מוכש''ר לא יכול להצטרף לאופק חדש למעט חנ''מ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: