הסכם שכר חדש - ארגון המורים

יערי

משתמש מקצוען
מה דעתכם על החרפה בהתנהלות של ארגון המורים??
גם אכלו את הדגים המסריחים וגם סולקו מהעיר,
היתה הצעה סבירה/מצוינת ששר החינוך הציע בנוגע לתוספות השכר, שהשכר יעלה במדרגות, וגם ישלמו 9000 ש"ח רטוארקטיבית על השנה החולפת. ורן ארז המשיך להתעקש ולא קיבל את ההצעה הזו.
ובסוף הוא גם ביטל את השביתה וגם לא חתם על שום הסכם, ורק פקידי האוצר צוחקים כל הדרך אל הבנק.

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
מה דעתכם על החרפה בהתנהלות של ארגון המורים??
גם אכלו את הדגים המסריחים וגם סולקו מהעיר,
היתה הצעה סבירה/מצוינת ששר החינוך הציע בנוגע לתוספות השכר, שהשכר יעלה במדרגות, וגם ישלמו 9000 ש"ח רטוארקטיבית על השנה החולפת. ורן ארז המשיך להתעקש ולא קיבל את ההצעה הזו.
ובסוף הוא גם ביטל את השביתה וגם לא חתם על שום הסכם, ורק פקידי האוצר צוחקים כל הדרך אל הבנק.
עד כמה שהבנתי, הטענה שלו היא שהתוספת היא בעצם הורדה, כי זה לא צמוד למדד, אז הוא לא מוכן, כלומר שההעלאה היא לא ראלית.
חוץ מזה, שוב עד כמה שהצלחתי להבין, יש למשרד החינוך הצעה לרפורמה. הוא טוען שהרפורמה תפגע במורים, אני לא כל כך בטוחה בזה, ועל זה הוא שובת. אני חושבת שיש לו עניין פוליטי מול הממשלה, כי הוא שמאלן כמובן (כל כך כעסתי על המיילים שלו נגד הממשלה לאורך השנתיים האחרונות, נגד הרפורמה וגם נגד ביבי, פשוט מקומם!) ולכן הוא מתנגד אפילו לשבת עם שר החינוך ושר האוצר ולבחון את הרפורמה בכובד ראש.
לצערי אני לא מעורה בפרטים, אולי כי לא ממש פרסמו אותם, או אולי כן? אשמח אם מישהו יעזור לי להבין את כל התמונה.

יערי

משתמש מקצוען
עד כמה שהבנתי, הטענה שלו היא שהתוספת היא בעצם הורדה, כי זה לא צמוד למדד, אז הוא לא מוכן, כלומר שההעלאה היא לא ראלית.
חוץ מזה, שוב עד כמה שהצלחתי להבין, יש למשרד החינוך הצעה לרפורמה. הוא טוען שהרפורמה תפגע במורים, אני לא כל כך בטוחה בזה, ועל זה הוא שובת. אני חושבת שיש לו עניין פוליטי מול הממשלה, כי הוא שמאלן כמובן (כל כך כעסתי על המיילים שלו נגד הממשלה לאורך השנתיים האחרונות, נגד הרפורמה וגם נגד ביבי, פשוט מקומם!) ולכן הוא מתנגד אפילו לשבת עם שר החינוך ושר האוצר ולבחון את הרפורמה בכובד ראש.
לצערי אני לא מעורה בפרטים, אולי כי לא ממש פרסמו אותם, או אולי כן? אשמח אם מישהו יעזור לי להבין את כל התמונה.
מספיק לראות את המכתב שהם הביאו באתר של ארגון מורים בקשר לשביתה, שרצוף בשנאה כלפי החינוך החרדי.
לא ברור למה כל עובדי התיכון צריכים להיות שבויים בידי ארגון שמאגד רק חלק מהמורים.

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
יואוו מרגישה תמימה. וגם נבגדת.
היו לי הרבה שאלות שפתאום נפתרות עם ההקשר הפוליטי שהעלית כאן.
פשוט לא חשבתי על זה. לא ייאמן

יערי

משתמש מקצוען
סוף סוף יש הסכם חדש.
נשמח לראות את פרטיו אם יש למישהו.

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
סעיפי ההסכם לפי ארגון המורים
:
לא ינוכה שכר מהמורים בגין השביתה
⁠המורים יקבלו מענק חד פעמי של 9,600 שקלים למשרה ויחסית להיקף המשרה. בגין שנת 2023. המענק ישולם במשכורת אוקטובר.

⁠החל ממשכורת ספטמבר, שכר המורים יעלה ב-1,200 שקלים לחודש למשרה אחת. השכר ישולם כאמור יחסית להיקף המשרה.

⁠מורים רבים, בעלי תפקידים יקבלו הגדלת אחוזים בגין ביצוע תפקידם, כגון: רכזי מקצוע, רכסי שכבה, יועצים חינוכיים, חינוך מיוחד, מחנכים, תשלום בגין בגרות בע״פ באנגלית, מורים לכימיה, מורי י״ג-י״ד ועוד.

⁠קיצור הליך הפיטורין שתוכנן על ידי משרד האוצר יבוטל. השקט התעשייתי יהיה אך ורק בנושאים שיוסדרו בהסכם

⁠בוטל רצונו של משרד האוצר להעסיק מורים בהסכמים אישיים. יועסקו בבתי ספר עמיתי הוראה שאינם מורים לתקופה מוגבלת כפיילוט אשר יסתיים בתום 4 שנים. ההסדר לא יימשך אם ארגון המורים יחליט שהפיילוט לא הצליח.

⁠ישופר שכרם של המנהלים והסגנים בחטיבות העליונות ובמיוחד ייקבע שכר מינימום למנהלים מתחילים כדי שהמקצוע יהיה אטרקטיבי יותר.

ציפור גן עדן

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
סעיפי ההסכם לפי ארגון המורים
:
לא ינוכה שכר מהמורים בגין השביתה
⁠המורים יקבלו מענק חד פעמי של 9,600 שקלים למשרה ויחסית להיקף המשרה. בגין שנת 2023. המענק ישולם במשכורת אוקטובר.

⁠החל ממשכורת ספטמבר, שכר המורים יעלה ב-1,200 שקלים לחודש למשרה אחת. השכר ישולם כאמור יחסית להיקף המשרה.

⁠מורים רבים, בעלי תפקידים יקבלו הגדלת אחוזים בגין ביצוע תפקידם, כגון: רכזי מקצוע, רכסי שכבה, יועצים חינוכיים, חינוך מיוחד, מחנכים, תשלום בגין בגרות בע״פ באנגלית, מורים לכימיה, מורי י״ג-י״ד ועוד.

⁠קיצור הליך הפיטורין שתוכנן על ידי משרד האוצר יבוטל. השקט התעשייתי יהיה אך ורק בנושאים שיוסדרו בהסכם

⁠בוטל רצונו של משרד האוצר להעסיק מורים בהסכמים אישיים. יועסקו בבתי ספר עמיתי הוראה שאינם מורים לתקופה מוגבלת כפיילוט אשר יסתיים בתום 4 שנים. ההסדר לא יימשך אם ארגון המורים יחליט שהפיילוט לא הצליח.

⁠ישופר שכרם של המנהלים והסגנים בחטיבות העליונות ובמיוחד ייקבע שכר מינימום למנהלים מתחילים כדי שהמקצוע יהיה אטרקטיבי יותר.
יש לך מושג אם זה רק למורים בעוז לתמורה?

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
יש עוד מישהי בסיטואציה שלי?
עבדתי עד עכשיו בעוז משרה כמעט מלאה, עברתי השנה לאופק,
אז מה,הפסדתי? קיבלתי החודש את המשכורת האחרונה לפי עוז אז זהו???
פשוט הזוי
לכאורה כן תקבלי את המענק של שנה שעברה
כמו שיצא לי ללמד בתיכון דרך רשת, ושנה אח"כ רק בחטיבה דרך משרד החינוך.
בדיוק אחרי שנה קיבלנו מענק על הישגים משנה שעברה. הרשת שילמה לי את המענק למרות שלא הייתי מועסקת אצלם באותה שנה.

רק אושר!

משתמש מקצוען
לכאורה כן תקבלי את המענק של שנה שעברה
כמו שיצא לי ללמד בתיכון דרך רשת, ושנה אח"כ רק בחטיבה דרך משרד החינוך.
בדיוק אחרי שנה קיבלנו מענק על הישגים משנה שעברה. הרשת שילמה לי את המענק למרות שלא הייתי מועסקת אצלם באותה שנה.
מקווה ממש:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה