שלחתי הנה:אפשר את השיר של אברהם פריד
"מישהו הולך תמיד איתי"
יש ישן....
שלחתי הנה:אפשר את השיר של אברהם פריד
"מישהו הולך תמיד איתי"
יש ישן....
מה זה משום מה לא מצליחה לראות יש הודעה ריקה...קיבלת !!!
מצד המילים או מצד הלחן?לא אהבתי את השיר החדש של ישי ריבו - כתר מלוכה, אה מותר לי לא?!
[חבל שהקורנה לא היה גם בין הפרשות של בלק - וקורח, זה היה יותר מעניין]
יותר מצד המילים (בגלל כל הפרשות)מצד המילים או מצד הלחן?
הנהhttps://drive.google.com/file/d/1c1ynMrlMzdzyRhHcjdp_4_8PG1iU1F_K/view?usp=sharingמשהו יכול להוריד את השיר הזה בmp3 תודה רבה!!!
יש למישהו זמין להורדה?מוטי ויזל מקהלת מלכות והרשי סגל - קדש ורחץ
אגדה של פסח: ה'סדר' של מוטי ויזל, מקהלת 'מלכות' והרשי סגל!
כך ישבו מוטי ויזל ומקהלת מלכות בניצוחו של פנחס ביכלר, ל'סדר נאכט' חגיגי ומרגש, לשיר בצוותא את סידורו של הלילה הקדוש "קדש ורחץ" בלחנו של הרשי רוטנברג.
מלווה אותם מוזיקאלית תזמורתו של הרשי סגל שבחרה הפעם לצאת למסע גמלים מדברי, בעקבותיהם של אבותינו בצאתם ממצרים.
פריט אחד לא הוחסר על שולחן הסדר המפואר בדרך להפקה המושלמת, מהמצה ועד המרור, מהכרפס והחרוסת ועד כוסו של אליהו, ואפילו מים צלולים מבית 'נועם 1' הועמדו לרשות המסובין.
במרכזו של השיר מפליג מוטי – לשעבר ילד הפלא הבלתי נשכח 'אהרן הלוי' – אל הקטע המרגש עליו הטביע את חותמו כילד 'כאשר זכינו', מבית היוצר הויז'ניצאי, ושב לבצע אותו בקולו היום.
משחקי המילים נבלעים בין הפרשות שבוע, למבינים בלבד!לא אהבתי את השיר החדש של ישי ריבו - כתר מלוכה, אה מותר לי לא?!
[חבל שהקורנה לא היה גם בין הפרשות של בלק - וקורח, זה היה יותר מעניין]
גם הניגון לא משהו משהויותר מצד המילים (בגלל כל הפרשות)
הכל טוב אחי רק פשוט המילים מדי פשוטות לריבומשחקי המילים נבלעים בין הפרשות שבוע, למבינים בלבד!
תאמין לי הביקורות נאמר אחרי 20 פעמים שמיעה ואני אוהב כל שיר של ריבו כולל את זה אבל מותר להגיד ביקורות אחרי אין ספור מחמאותשמעו את השיר כמה פעמים עד שתבינו את העומק.
וגם את הלחן.
מותר חופשי.תאמין לי הביקורות נאמר אחרי 20 פעמים שמיעה ואני אוהב כל שיר של ריבו כולל את זה אבל מותר להגיד ביקורות אחרי אין ספור מחמאות
אני יגיד לך אתה צודק שזה לא מתאים להכניס 'פרשיות' בתוך שיר... אבל המטרה של ישי ריבו זה להכניס אותך לאוירה, על זה הוא בעיקר מתמקד במוזיקה שאותה הוא מגיש אני ראיתי בראיון שהוא נתן לאיזה עלון של מזרוחניקים, ובזה אפשר לומר שהוא אלוף להכניס את האנשים לאוירה, וכל הענין הזה של 'הפרשיות' זה בעצם להכניס עניין של אוירה בשיר....יותר מצד המילים (בגלל כל הפרשות)
לפעמים זה גם נכון - צריך לשמוע שיר כמה פעמים כדי לאהוב אותושמעו את השיר כמה פעמים עד שתבינו את העומק.
וגם את הלחן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: