יש למישהו את הקליפ החדש של שרולי ונתנאל?
היום הוציאו שיר
יש למישהו את הקליפ החדש של שרולי ונתנאל?
היום הוציאו שיר
חקירה יפה.לפעמים זה גם נכון - צריך לשמוע שיר כמה פעמים כדי לאהוב אותו
אבל פה עולה השאלה (חקירה - בשפה ישיבתית):
האם כשאני שומע את השיר ואני כבר כביכול אוהב את השיר:
1. זה בגלל שיש בו עמקות ובגלל זה לקח לשיר זמן לחלחל בתוכי
2.או שפשוט המוח כבר התרגל למהלך של השיר (אפי' שהשיר לא כ"כ יפה) בגלל זה כביכול הוא אוהב את השיר (כי כיף לשמוע שיר שאתה מכיר........)וכו'
לדעתי (עכשיו) שזה שניהם, לפעמים ככה ולפעמים ככה
אפשר לשלוח לי למייל בדרייב <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>?ונשמרתם מאוד לנפשותיכם - אומני המוזיקה
אני מביא כאן גם את ציצו שכתבו מפורש שזה היה הדלפה כך שבלי ספק כמו שכתבתי, ככה זה עובד וזה ממש לא יפה שמדליפים זה ממש הורס לזמר המון... ישראלים תתאזרו בסבלנות.... לא חייב הכל כאן ועכשיו....לא נכנסתי ליוטיוב של נטפרי אלא אצל ערוץ יוטיוב פתוח שאצל חבר שלי, ודרך אגב אני רק מראה לך מה כתוב בחדשות המוזיקה להורדה: "שימו לב שהופץ גירסה לא סופית של השיר" מה זה אומר? זה אומר שזה יצא אתמול זה היה הדלפה... צפה בקובץ המצורף 631600
יש להם קליפ חדש? לאיזה שיר? תודה?יש למישהו את הקליפ החדש של שרולי ונתנאל?
יש להם קליפ חדש? לאיזה שיר? תודה?
נראה לי שכבר יצא חדש יותר טובוואהו באמת חבל, לא רק בשביל הזמר.. גם בשבילנו!
סתם מתיחה ה1 באפריללא הבנתי מה היה הרעיון שלהם...
כל מה שאומרים היום שזה לא דיווח רישמי זה מתיחהכןן גם אמרו שכולם ישארו כיתה בבית ספר...
זה גם מתיחה ה1 באפריל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: