איך מעלים קובץ?אם ישי העלה את השיר אז למה אף אחד לא מעלה
מה זה אומר שזה יצא עם תמונת השיר, אבל עדיין הוא עצמו לא העלה לערוץ היוטיוב, רק היום הוא העלה את זה לערוץ שלו. וגם מי זה הקבוצה הזאת, אני מסביר לך שוב פעם שככה זה עובד הזמר מעביר לחבר וככה זה עובר הלאה, למרות שלפעמים הזמר עדיין לא העלה ליוטיוב. זה קרה לי עם כמה זמרים, זה לא הנושא עכשיו, וגם אני לא יתווכח עם "המבין" כמובן, אבל שתדע שאני בעצמי שקיבלתי את זה והעלתי את זה, זה עדיין לא עלה לערוץ היטיוב אני בדקתי, זה קורה הרבה פעמים, וזה הורס לזמר כמו שהסברתי לך כי הוא מרוויח מזה הרבה שהרב רואים את ההשמעת הבכורה ביוטיוב דוקא ולא בקבוצות.נשמה.
זה יצא עם תמונת שיר וכל זה. אין מצב שזה הודלף אם הוא לא היה רוצה שזה יודלף.
ויש קבוצה בטלגרם שכתבו אתמול שזה יצא היום ואכן קרה הדבר
אז....
אפשר בבקשה להעלות קובץ?היצירה של סיום הש''ס - זאנוויל וינברגר ומוטי שטיינמץ
המסוננים לא יכולים להכנס ליוטיוב. גם משתמשי נטפרי, הרובוט של גוגל עדיין לא מזהה את זהמה זה אומר שזה יצא עם תמונת השיר, אבל עדיין הוא עצמו לא העלה לערוץ היוטיוב, רק היום הוא העלה את זה לערוץ שלו. וגם מי זה הקבוצה הזאת, אני מסביר לך שוב פעם שככה זה עובד הזמר מעביר לחבר וככה זה עובר הלאה, למרות שלפעמים הזמר עדיין לא העלה ליוטיוב. זה קרה לי עם כמה זמרים, זה לא הנושא עכשיו, וגם אני לא יתווכח עם "המבין" כמובן, אבל שתדע שאני בעצמי שקיבלתי את זה והעלתי את זה, זה עדיין לא עלה לערוץ היטיוב אני בדקתי, זה קורה הרבה פעמים, וזה הורס לזמר כמו שהסברתי לך כי הוא מרוויח מזה הרבה שהרב רואים את ההשמעת הבכורה ביוטיוב דוקא ולא בקבוצות.
נו, מי מעלה קובץ, או לדרייב??אפשר בבקשה להעלות קובץ?
בתודה מראש
מילים:אפשר לקבל את המילים של "כתר מלוכה"?
יש את זה פהנו, מי מעלה קובץ, או לדרייב??
בתודה מראש.
מה המייל ???למי יש את המחרוזות:
מלא שמחה
שמחת חיים
אלף תודות!!!
לא נכנסתי ליוטיוב של נטפרי אלא אצל ערוץ יוטיוב פתוח שאצל חבר שלי, ודרך אגב אני רק מראה לך מה כתוב בחדשות המוזיקה להורדה: "שימו לב שהופץ גירסה לא סופית של השיר" מה זה אומר? זה אומר שזה יצא אתמול זה היה הדלפה...המסוננים לא יכולים להכנס ליוטיוב. גם משתמשי נטפרי, הרובוט של גוגל עדיין לא מזהה את זה
קיבלת !!!תכתוב שזה עם יואלי
זה לבד שווה
אפשר את השיר של אברהם פריד
"מישהו הולך תמיד איתי"
יש ישן....
אפשר את השיר של אברהם פריד
"מישהו הולך תמיד איתי"
יש ישן....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: