מצטרף לבקשההאם יש אשכול של ההצגות מאמריקה שפתוח ופעיל ??????????
גם אנימצטרף לבקשה
לפני שסתם מגיבים על קליפ , וחותכים אותו ישר-https://www.prog.co.il/threads/קליפעס-לאנשים-שאוהבים-לצחוק-על-קליפים.489354/#post-6974257הקליפ זוועה. איכס....
לאיזה רמה הגענו?
מה שאהבתי זה הראיון של קאליש במשפחה הוא אומר טוב איך שכמעט הוריד לו מהדרך וברוך השם בסוף התנתק מהםנכתב ע"י עקיבא60: ↑
שלום לעממער - Face The Unknown
הזמר הבינלאומי, שולם למר, בסינגל חדש - 'להתמודד עם הבלתי נודע' מתוך אלבומו החדש שיצא בעוד שבועיים. מדובר באלבום הבינלאומי שלו בהפקת 'דקה גולד' מבית יוניברסל העולמית
רציתי לנצל תהזדמנות כדי לכתוב כמה מילים
על שלום למר
זה שהחתימו אותו בחברה בינלאומית-הבנתי
זה שהוא נשאר עם המראה החסידי-ראיתי
אבל מה הקשר להתחיל להלל אותו על זה?(ע"ע הראיון שנערך איתו במשפה ובכיכר השבת)
שמישהו יסביר לי מה כ"כ יפה בזמר
ששר שירים חסידים כמו תנועלה והוחתם בחברה גוייות על בסיס מה שהוא מייצג
ומאז במקום להוציא שירים בסגנון שלו הוא מוציא שירים בסגנון שלהם?
והוא לא הזמר היחיד,ישנם הרבה זמרים שבתחילת דרכם מגיעים עם הייחודיות שלהם
ואז מאבדים אותה לטובת מה שטרנדי ועדכני
לא חבל? הרי כל היופי בזמר הוא הקול האמיתי שיוצא ממנו!
אם אתה בא עם סגנון מסוים ופתאום אתה משנה אתו לטובת כמה מעריצים
למה שאני יאמין למה שאתה שר?
אתה יכול אולי להעלות את הראיון לכאןמה שאהבתי זה הראיון של קאליש במשפחה הוא אומר טוב איך שכמעט הוריד לו מהדרך וברוך השם בסוף התנתק מהם
שירים של חילוניים כאן?אפשר בבקשה להעלות לי את השיר
"כמה ימים כמה לילות" של משה פרץ ואייל גולן
בקובץ mp3, דחוף
תודה רבה!
אם אין בעיה בתוכן, ??שירים של חילוניים כאן?
הקלידנים יש באשכול בנפרד חפשו אותו ושם יש את הקובץ להורדהלמי יש את תוכניות הקלידנים והעשור כקובץ ולא קישור כי חסום לי
https://www.prog.co.il/threads/תחרות-הקלידנים-רדיו-קול-חי-קיץ-תשע-ט.447490/למי יש את תוכניות הקלידנים והעשור כקובץ ולא קישור כי חסום לי
סרקתי את העמודים של הראיון עם דודי קאליש בעיתון "משפחה".אתה יכול אולי להעלות את הראיון לכאן
אין שם להורדה בבקשה אשמח כקובץ להורדה
מישהו יודע מה האיש עם המיקסר עושה ? בדקה 9:24 ?ליפא שמעלצר ומקהלת שירה - א שטארקע חתונה
זמר אורח: בערי וועבער, עיבוד וניצוח: אברומי ברקו
היה גם ראיון אם מוטי אילוביץ ויואלי דיכמן בעיתון בקהילה בערב סוכות אשמח אם מישהו יכול לעלות לכאן את הראיון...סרקתי את העמודים של הראיון עם דודי קאליש בעיתון "משפחה".
בצדדים יצא קצת מטושטש, אבל זה עדיף מכלום...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: