https://drive.google.com/drive/folders/17B4fuETBQrHYcOBxGw6yTjNridVnAc9L?usp=gmailחסידישקייט 5 כבר יצא?
שלום לעממער - Face The Unknown
הזמר הבינלאומי, שולם למר, בסינגל חדש - 'להתמודד עם הבלתי נודע' מתוך אלבומו החדש שיצא בעוד שבועיים. מדובר באלבום הבינלאומי שלו בהפקת 'דקה גולד' מבית יוניברסל העולמית
אז אפשר אולי להעלות אותו / לשלוח באישי?מזמן אנחנו מחכים ל6 !
יש לך כאן בהופעהאשמח מאוד לקבל את השיר 'סוף דבר הכל נשמע'
של הזמר נפתלי קמפה מהאלבום 'ליחדא שמא'
תודה רבה!
אני הייתי שם וזה מגיע מהאורגן העליון של אהרלה נחשוניעוד דבר עם יש את ההסרטה של פיני איינהורן במוצ''ש אצל טוקר לא ראיתי שהעלו אשמח לראות אותו
ואגב פיני אני מקשיב להקלטה בשמע ואני שומע הרבה אלקטרוני טראנס חזק לא ברור מאיפה זה מגיע אם מישהו היה שם או שראה את זה השאלה שלי האם זה מהאורגן של נחשוני או שהיה עוד איזה כלי אלקטרוני משהו?
אפשר אולי את התקציר של השיר???מצורף הקליפ מצונזר.
כמה זמן היינו צריכים לחכות שישראל לאם יתן עיבוד רציני לנפש הזה...אוהד מושקוביץ ומקהלת ידידים - ממקומך & נפשי
נשמח לקבל את המילים של השיר.מצורף הקליפ מצונזר.
הקליפ זוועה. איכס....והפעם: "רבים", הקליפ הסנסציוני של מיכה גמרמן.
יש למישהו אפשרות להעלות אותו לכאן?
כנראה בברזיל המזג אוויר דחוס מידיי...הקליפ זוועה. איכס....
לאיזה רמה הגענו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: