לשנות את השם?בשביל למצא צריך להיות 'מייבין' גדול
לשנות את השם?בשביל למצא צריך להיות 'מייבין' גדול
לללללללללללללללאאאאאאאאאאאאא !!!!!לשנות את השם?
האמנתי שזה מגיע ממקור כלשהוא.
מי אלו הרבנים?
מה שבטוח אתה לא צריך לשנות...לללללללללללללללאאאאאאאאאאאאא !!!!!
שאלתי שם אבל מסתמא ישנים שם עכשיו. נחכה למחרהאמנתי שזה מגיע ממקור כלשהוא.
אבל בעקבות השאלה הזו:
רציתי לקרוא יותר לעומק.
תודה רבה!
איזה ישנים? הם עכשיו עם כאבי בטן מהמופלטןתשאלתי שם אבל מסתמא ישנים שם עכשיו. נחכה למחר
בוא, אני לא הולך להיכנס לך לחיים, אבל ביננו זה לא לוקח הרבה זמן, ואתה יודע את זה !!!א. אני גבר גם בלי זה
ב. השבוע לא יהיה לי זמן אולי שבוע הבא
כפיות טובהבוא, אני לא הולך להיכנס לך לחיים, אבל ביננו זה לא לוקח הרבה זמן, ואתה יודע את זה !!!
אז תנסה להתיפייף, תגיד שלא בא לך בטוב, וגמרנו...
כפיות טובה
כואב לך משהו ???כפיות טובה
כןכואב לך משהו ???
הבטן ??
נפגעת בשבילו ????כן
בן אדם משקיע וככה אתה כותב לו
יפה מאוד מדהיםרולי מבקש מהשוטרים שיקחו את הסולם
הרב בנימין חותה נראה לי לא בטוח אבל נראה לי ככה לפי מה שאומרים בסקופים במהדורת חצות הלילה יש שמה גם ראיון עם יואלי דיקמןמי אלו הרבנים?
הרב חותא לא מקול חי אלא מקול ברמההרב בנימין חותה נראה לי לא בטוח אבל נראה לי ככה לפי מה שאומרים בסקופים במהדורת חצות הלילה יש שמה גם ראיון עם יואלי דיקמן
דברים כאלה אני מוריד באמצע שאני עושה משו אחר ומעלה במשך הלילה, בגלל הלוז של השבוע עם שבת אין לי זמןבוא, אני לא הולך להיכנס לך לחיים, אבל ביננו זה לא לוקח הרבה זמן, ואתה יודע את זה !!!
עוד דבר, ביום יש עומס על האנטנות מה שגורם להאטה (תברר) ובלילה הכל הרבה יותר מהר (לי בכל אופן) מבין?בוא, אני לא הולך להיכנס לך לחיים, אבל ביננו זה לא לוקח הרבה זמן, ואתה יודע את זה !!!
רק נספר לך שזה כבר ירד ויעלה בהזדמנות הראשונהנפגעת בשבילו ????
אז אספר לך שלא באתי לפגוע, אלא העמדתי דברים על דיוקם.....
ח"ו לא השתמשתי בביטויי גנאי כל שהם....
ס"ה אמרתי מה שהיה נראה לי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: