רולי דיקמן ומונה רוזנבלום ומקהלת קורונה היום תאמצנו
בכדי להישאר מעודכנים, לחצו על הירשם כמנוי, ותיהיו תמיד הראשונים שמקבלים, בהנאה !!!!!!
www.youtube.com
תודה רבההסרטון לא זמין אבל אני ינסה לעלות
אני מעלה כבר שתי דקות זה פה באשקולתודה רבה
הוא סתם משוגע!יואלי דיקמן בתגובה ברדיו 'קול ברמה' על אירוע ההלל שהיה ביום שישי
לאחר הסערה יואלי דיקמן מגיב: "נגיש תביעה נגד המשטרה" | האזינו
המאסטרו יואלי דיקמן איש 'קול ברמה' ב'ישר ולעניין': "אני מודה למשטרה שפרסמה את התפילה ברבים והמון אנשים שמעולם לא שמעו תפילה, נחשפו אליה".
ישר ולענייןכ"ב ניסן התש"פ (16.4.2020)
20
הוראות משרד הבריאות שאוסרות על קיום מנייני תפילה הן קשות מאד עבור הציבור החרדי שנאבק ונקרע בין הרצון להרבות בתפילה בזמן המגיפה ובין הרצון להשמע להוראות הרופאים. בחול המועד פסח, משפחת דיקמן יזמה מניין תפילה מוזיקלי מביתו של רולי ברחוב המכבים בבני ברק. רמקולים רבי עוצמה העבירו לכל תושבי האזור את תפילת ההלל והשמחה בבתים היתה רבה. אלא שמישהו לא אהב את עומס הדת והפריע לו שמישהו מתפלל בקול והזמין משטרה.
השוטרים האמיצים שהגיעו לבית ולא נענו בנקישות בדלת לא נרתעו וכדי לעצור את הפשע הנורא השתלשלו עם סולם מגג הבית והפסיקו בנחישות ובאומץ את הפשע הנתעב.
המאסטרו יואלי דיקמן איש 'קול ברמה' בראיון ליקי אדמקר ודודי שוומנפלד ב'ישר ולעניין': "אני מודה למשטרה שפרסמה את התפילה ברבים והמון אנשים שמעולם לא שמעו תפילה, נחשפו אליה. התפילה תואמה עם גורמי האכיפה בבני ברק, בניגוד לפרסומים הרמקולים לא היו בווליום מחריש אזנים.
תגובת המשטרה היא שקר וכזב, יש בבניין 9 מצלמות שיוכיחו שהמשטרה לא אומרת אמת. נגיש תביעה נגד המשטרה".
נגן אודיו
00:00
השתמש במקש למעלה/למטה כדי להגביר או להנמיך עוצמת שמע.
לאחר הסערה יואלי דיקמן מגיב: "נגיש תביעה נגד המשטרה" | האזינו - קול ברמה
המאסטרו יואלי דיקמן איש 'קול ברמה' ב'ישר ולעניין': "אני מודה למשטרה שפרסמה את התפילה ברבים והמון אנשים שמעולם לא שמעו תפילה, נחשפו אליה".kol-barama.co.il
ההקלטה מהאתריואלי דיקמן בתגובה ברדיו 'קול ברמה' על אירוע ההלל שהיה ביום שישי
לאחר הסערה יואלי דיקמן מגיב: "נגיש תביעה נגד המשטרה" | האזינו
המאסטרו יואלי דיקמן איש 'קול ברמה' ב'ישר ולעניין': "אני מודה למשטרה שפרסמה את התפילה ברבים והמון אנשים שמעולם לא שמעו תפילה, נחשפו אליה".
ישר ולענייןכ"ב ניסן התש"פ (16.4.2020)
20
הוראות משרד הבריאות שאוסרות על קיום מנייני תפילה הן קשות מאד עבור הציבור החרדי שנאבק ונקרע בין הרצון להרבות בתפילה בזמן המגיפה ובין הרצון להשמע להוראות הרופאים. בחול המועד פסח, משפחת דיקמן יזמה מניין תפילה מוזיקלי מביתו של רולי ברחוב המכבים בבני ברק. רמקולים רבי עוצמה העבירו לכל תושבי האזור את תפילת ההלל והשמחה בבתים היתה רבה. אלא שמישהו לא אהב את עומס הדת והפריע לו שמישהו מתפלל בקול והזמין משטרה.
השוטרים האמיצים שהגיעו לבית ולא נענו בנקישות בדלת לא נרתעו וכדי לעצור את הפשע הנורא השתלשלו עם סולם מגג הבית והפסיקו בנחישות ובאומץ את הפשע הנתעב.
המאסטרו יואלי דיקמן איש 'קול ברמה' בראיון ליקי אדמקר ודודי שוומנפלד ב'ישר ולעניין': "אני מודה למשטרה שפרסמה את התפילה ברבים והמון אנשים שמעולם לא שמעו תפילה, נחשפו אליה. התפילה תואמה עם גורמי האכיפה בבני ברק, בניגוד לפרסומים הרמקולים לא היו בווליום מחריש אזנים.
תגובת המשטרה היא שקר וכזב, יש בבניין 9 מצלמות שיוכיחו שהמשטרה לא אומרת אמת. נגיש תביעה נגד המשטרה".
נגן אודיו
00:00
השתמש במקש למעלה/למטה כדי להגביר או להנמיך עוצמת שמע.
לאחר הסערה יואלי דיקמן מגיב: "נגיש תביעה נגד המשטרה" | האזינו - קול ברמה
המאסטרו יואלי דיקמן איש 'קול ברמה' ב'ישר ולעניין': "אני מודה למשטרה שפרסמה את התפילה ברבים והמון אנשים שמעולם לא שמעו תפילה, נחשפו אליה".kol-barama.co.il
היה על זה פולמוס ארוך חבל להתחיל שוב יש פורום שפתחו על זההוא סתם משוגע!
אם הייתם יודעים מב היה שם באמת.....
הוא שם פול ווליום באמצע הרחוב והשכנים הזמינו משטרה, והוא הנמיך. אחרי שהמשטרה הלכה הוא הגביר את הווליום שוב!ושהשוטרים דפקו בדלת הוא לא ענה להם.
עכשיו תסתכלו על הסרטון הזה שוב מנקודת המבט הזו ותחשבו אם הוא צודק או לא!
אני כותב לך ממקור ראשוןהיה על זה פולמוס ארוך חבל להתחיל שוב יש פורום שפתחו על זה
תודה רבהההה!!!!!!!!!https://send.magicode.me/send-file/file/b145d9b0b8306cac68c1936ff86bb9789a84f000/view העליתי בהצלחה וצפיה מהנה ורפואה שלימה
אם כבר, תכתוב את זה במקום המיועד לכך:אני כותב לך ממקור ראשון
אני מעלהמישהו יכול לעלות כאן סרטונים מכיכר השבת בתוכנית כיכר שואוו של מנחם טוקר כמה שיותר דחוף
סליחה.אני כותב לך ממקור ראשון
תהנה... 30 עמודים תהנה ותתווכחאני כותב לך ממקור ראשון
אני מאמינה שבן אדם לא ישקר כך ובמיוחד לא שהוא מגיש נגד המשטרה תביעה!הוא סתם משוגע!
הוא שם פול ווליום באמצע הרחוב והשכנים הזמינו משטרה, והוא הנמיך. אחרי שהמשטרה הלכה הוא הגביר את הווליום שוב!ושהשוטרים דפקו בדלת הוא לא ענה להם.
אתה לא צודק. אני גר רחוב מקביל לרחוב שלו ולא שמעתי את התפילה מה שאומר שהווליום לא היה כזה גבוה, מה גם שלעיתים קרובות יש כאן מסיבות וחפלות של חילונים עד השעות הקטנות של הלילה, ואין פוצה פה, זה סתם התעללות של כמה שכנים חילונים האחרונים שנשארו בפרדס כץ.הוא סתם משוגע!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: