רולי מבקש מהשוטרים שיקחו את הסולם
אהבתירולי מבקש מהשוטרים שיקחו את הסולם
יש את זה בטלגרם אבל זה שוקל ג'יגהבגלל שהסירו את זה (רולי), אין את זה לאף אחד, כי א"א להוריד מיוטיוב תוך כדי שזה בשידור חי, לכן עד שרולי לא יעלה את זה שוב, אין את זה לאף אחד
יואלי דיקמן מאלתר
בכדי להישאר מעודכנים, לחצו על הירשם כמנוי, ותיהיו תמיד הראשונים שמקבלים, בהנאה !!!!!!www.youtube.com
בכיף
פה זה עם תוספת של דור אסרףשיר חדש - הסינגלים החדשים
זוכרים את הקטע האילתור של יואלי? אז עכשיו דור אסרף לקח את הקטע והוסיף על זה מהסקסופון שלו מטריףףףף!! https://send.magicode.me/send-file/file/e2139714ccf460319b670e74360ff862e112ba89/viewwww.prog.co.il
תיהיה גבר ותעלה לדרייביש את זה בטלגרם אבל זה שוקל ג'יגה
א. אני גבר גם בלי זהתיהיה גבר ותעלה לדרייב
מי אלו הרבנים?בעקבות המצב: רבני רדיו "קול חי" הכריעו בעד השמעת מוזיקה בערוץ "קול חי מיוזיק", בצל הקורונה, ובלבד שלא מדובר במוזיקה קצבית המביאה לידי ריקוד, וגם זה "כהוראת שעה לשנה זו"
אין לי שמץמי אלו הרבנים?
נשמח....ב. השבוע לא יהיה לי זמן אולי שבוע הבא
מאיפה הבאתם את זה? אני מחפשת באתר ולא מוצאת..אין לי שמץ
בשביל למצא צריך להיות 'מייבין' גדולמאיפה הבאתם את זה? אני מחפשת באתר ולא מוצאת..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: