על ירושלים, וכמו שאומר ישי ריבו בסוף השיר.על מה השיר מדבר?
על ירושלים, וכמו שאומר ישי ריבו בסוף השיר.על מה השיר מדבר?
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-הסינגלים-החדשים.166755/page-387#post-4978386יש מצב לויקיפדיה של חנן בן ארי למייל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש
תודה על התשובות...הבחורים? אין לי מושג, למה לשניה וחצי? אז מה רצית יותר? יש גבול...
מה הואמחפש ? לפי הצילום והעריכה זה נראה שאבדו לו המשקפיים,
והוא רוצה "למצוא" אותם...
תלוי בעיני מי..בקיצור: הקליפ לא הצליח ''למצוא חן''...
ע''ע יוסף חיים שוואקי ''לא לפחד''.נראה שיואלי נגמל מהסגנון הרעשני שליווה אותו ועבר לסגנון יותר מינימליסטי בעיבוד.
בתקווה שימשיך כך.
איך שאני הבנתי הרעיון הוא כיון שהתפילה הזה היא מהדלקת נרות שבת, הבחורים יושבין לידו כאילו הוא היה האמא שמדליקה והם מסתכלים עליו כמו הילדים.מה הבחורים עושים? למה הוא נכנס למים לשניה וחצי? מה הואמחפש בדפי תווים שהתבלגנו?
אהבתי. סוף סוף פרשנות סבירה. יפה.איך שאני הבנתי הרעיון הוא כיון שהתפילה הזה היא מהדלקת נרות שבת, הבחורים יושבין לידו כאילו הוא היה האמא שמדליקה והם מסתכלים עליו כמו הילדים.
אח"כ הוא סתם איזה איש שמנסה למצוא חן בעינהם של החברים (כשהם מדברים בלי להסתכל עליו)
הקטע עם ים המלח לא ממש מתאים לשיר, אבל זה נראה שהוא עושה הרבה דברים מוזרים כדי למצוא חן בעיני הצופים....
למה בשיר שדובי שר, זה לא נשמע הוא,דובי זה לא ממש הכל שלהם!?
פרשנות יפה שמגדירה את הבלבול של הצופה בקליפ.אהבתי. סוף סוף פרשנות סבירה. יפה.
זה ממש נכון.פרשנות יפה שמגדירה את הבלבול של הצופה בקליפ.
נ.ב. זה טעות מקצועית לעשות בקליפ של 4 דקות 4 לוקיישנים. זה מכביד.
ובפרט ש @יואלי ד יכול לראות אותה...חייב שיהיה כ"כ הרבה ביקורת
על כל קליפ??
ובפרט שיואלי ד יכול לראות אותה...
זו ביקורת ממש עניינית שממש משתדלת לא לדבר לגופו של אדם אלא לגופו של קליפ.חייב שיהיה כ"כ הרבה ביקורת
על כל קליפ??
על אהבת עמיר בניון אל המוזיקה.על מה השיר מדבר?
לא נראה לי ש"בסיכום הדברים" מותר לדבר בכזו צורה (שזה אולי אפילו לשוה"ר) גם אם זה בעקיפין...זו ביקורת ממש עניינית שממש משתדלת לא לדבר לגופו של אדם אלא לגופו של קליפ.
יואלי דיקמן מאד נהנה - אני מניח - לקרוא את כל הדברים הטובים שכותבים עליו כאן, ומשכך לקח בחשבון גם תגובות פחות מתלהבות על החומרים שלו. זה בסדר. זה חלק מהתעשייה. בסיכום הכולל הוא עדיין יוצא ברווח....
על אהבה למוזיקהעל מה השיר מדבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: