השיר של עומר אדם לא מתאים כי הוא שר על בנותמה זאת אומרת? כנראה לא הבנת.
השיר מדבר על התשובה.
השיר של עומר אדם לא מתאים כי הוא שר על בנותמה זאת אומרת? כנראה לא הבנת.
השיר מדבר על התשובה.
כמה שזה נכון!!,ווואו שמתם לב שיש שם כמה שירים עם פס קול היסטורי דהיינו...
שיש שם שיר שליפא מבצע שזה הזכיר לי לרגע את ליפא של פעם
ויש שם עוד שיר של מב"ד עם "יידל" שגם אותו כבר לא שמענו מלללא זמן!!!!
צודק?!
על מה השיר מדבר?ניצחתי איתי הכל של עמיר בניון עם עמיר דדון וישי ריבו
ודה
נכון בכלל כל הזמרים שם זה נישמע קול מזויף ארהלה סמאט וגם דובי זה לא ממש הכל שלהם!?ווואו שמתם לב שיש שם כמה שירים עם פס קול היסטורי דהיינו...
שיש שם שיר שליפא מבצע שזה הזכיר לי לרגע את ליפא של פעם
ויש שם עוד שיר של מב"ד עם "יידל" שגם אותו כבר לא שמענו מלללא זמן!!!!
צודק?!
אפשר לקבל את זה במילל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מעלה פה קישור לשיר , שבעניי נדיר.
השיר שמש של חנן בן ארי. הקול, הרגש, העוצמה והטון עשו את זה, אני נהניתי.
שלח למייל dk474 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מי יכול להעלות את השיר של עומר אדם החדש "ניפגש רק בשמחות" זה שיר כשר וחצי חסידי.....
צודק מאה אחוז ראיתי אותו בחתונה והוא - איך נאמר את זה בלשון המעטה - לא הייתי לוקח אותו לחתונה שלינראה שהוא מנסה יותר להיות שחקן או משהו כזה מאשר זמר!!!
אה והמוזיקה סבירה לחלוטין (אני רק חושב את דיקמן או מונה מעבדים את זה ....)
ממש לא שמעתי אותו בראיון אומר שהוא בשירים שהוא מבצע עושה מוזיקה מינמלית כי הוא אוהב ששומעים יותר את הזמר אבל הוא ממש לא הולך להפסיק לעבד כדרכו לאחרים עיין בדיסק החדש של אברהם מרדכי שווארץ שעיבד שמה כמה שירים כסגנון שלונראה שיואלי נגמל מהסגנון הרעשני שליווה אותו ועבר לסגנון יותר מינימליסטי בעיבוד.
בתקווה שימשיך כך.
אני ישמח גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>א"א לקבל הדיסק לב אל הנשמה במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני זקוק בדחיפות לשיר "אמא" (סבתא) יפה וקצבי
בשביל מצגת
או שיר יומולדת נורמלי ללא שירת נשים
דחוףף
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: