---שרולי ונתנאל - אבא \\ קאבר אברהם פריד
הקליפ הפעם עבר כל גבול רח''ל, אל תבקשו אפי' באישי...
שיר ישן של הראל סקעת - בחיייש למשהו את השיר ".....לא פשוט אבל הכל בסדר לא צריך יותר מידי....."
תודדה
כבר עלה חדש.---
צמד היוצרים המצליחים מחק את הקליפ החדש שלו מהיוטיוב, וכעת, בסרטון בלעדי ל'כיכר השבת', הם מסבירים, מתנצלים בפני עוקביהם ומבטיחים לחזור עם גרסה "מותאמת"
---
אומללות...
(בתקווה שגם יתאים לנו..)
מה היה הסיפור?כבר עלה חדש.
עדיין לא עובר...!
לא בדקתי בדיוק את ההבדלים. גם לי אסור...
בלי ספק...עדיין לא עובר...!
אולי סופסוף תפסו את עצמם... עברו את הקו כמו שאמרו, הגיע הזמן באמת..מה היה הסיפור?
למה הורידו אותו מה קרה?
דודי אלוף (תשע שנים ללמוד מוזיקה בניו יורק עושים משהו)דודי קאליש ומקהלת בעלזא 'ברכת אהרון' - לא תחמוד
ישיבת בעלזא ברכת אהרון בהפקת בין הזמנים יוקרתית לנבחרי הישיבה מבצעת את היצירה הידועה 'לא תחמוד' של יוסלה רוזנבלט עם המעבד והבעל מנגן האגדי דוד קאליש שכתב עיבוד מיוחד לכבוד בין הזמנים ובליווי מקהלה מיוחדת שמורכבת מנבחרי הישיבה
ביצוע מעולה (סאונד פצצה) רק חבל שזה לא בלייבלוי פאלקאוויטש מקהלת נשמה ותזמורת פייער - שמע ישראל
"שמע ישראל" – המילים היהודיות שמסמלות יותר מכל את האמונה הנצחית היוקדת, מקבלות ביטוי חדש במחרוזת מוזיקלית קסומה. קולו הייחודי של בעל המנגן לוי פאלקוויטש מארה"ב יחד עם מקהלת היוקרה נשמה בניצוחו של איציק פילמר, שבאה לידי ביטוי ווקאלי יוצא דופן, עם עיבוד מושלם של תזמורת פייער בניצוחו של יענקי לנדאו, משדרגים את הקלאסיקה המרגשת עם מיטב הלהיטים בביצוע הרמוני קסום. מחרוזת השירים: שמע ישראל - הרב ירמי' דמן, ושננתם- מונה רוזנבלום, והיו הדברים- מוטי אילוביץ, והיו הדברים- בני פרידמן, בשבתך- יוסי גרין & שלוימי גרטנר.
שמתם לב שלשרולי אין זינגעלך??---
צמד היוצרים המצליחים מחק את הקליפ החדש שלו מהיוטיוב, וכעת, בסרטון בלעדי ל'כיכר השבת', הם מסבירים, מתנצלים בפני עוקביהם ומבטיחים לחזור עם גרסה "מותאמת"
---
אומללות...
(בתקווה שגם יתאים לנו..)
קח את עצמך, בוא נברח אל מקום בו השמש תזרח, עלינו היא עוד תזרח עלינואפשר בבקשה את המילים לשיר "מישהו איתי כאן"?
תודה!!
טוב, אז דעתי שונה. החיקוי יצא ממש יפה!!לדעתי חיכוי ממש בלי רמה
למה מוריד? חרדי נורמלי לא אמור לצפות בקליפ המקורי עם כל הנשים כך שזה שזה ממש יפה שנגישו לו משהו צנוע וכשר.מעבר לזה שזה חיכוי, שזה כבר מוריד ברמה
שוב, לדעתי הם בעצם יצרו תחליף חרדי שלדעתי לא נופל בכלום מרעו המקורי.הם גם לא ניסו לתת טאצ מיוחד להקפיץ תרמה לתת משהו שהיה שווה החיכוי שלנו עליכם
גם במקורי יש חזרה. כנראה שגם אצל החילונים חסרים זמרים....גם חוזרים על זמרים כמה פעמים כאילו חסר לנו זמרים בשוק
גם אם מישהו מסלסל אחרת מהמקורי זה לא הופך את זה עדיין לזיוף.גם מזייפים
לא ראיתי שהמקורי עולה על זה בכהוא זה.גם עריכה לא משהו
שוב, דעתי שונה וחבל להוציא לגברים שלא יכולים להסתכל בזה ת'עינים יאני זה שווה משהו יותר מזה החרדי-בעיני-ממש אבל ממש לא!!לדעתי ממש עלוב
טוב, אז דעתי שונה. החיקוי יצא ממש יפה!!
למה מוריד? חרדי נורמלי לא אמור לצפות בקליפ המקורי עם כל הנשים כך שזה שזה ממש יפה שנגישו לו משהו צנוע וכשר.
ואני "מתה" על אלו שמה שהחילונים עושים זה מושלם ומה שהחרדים עושים זה בלי רמה. ולא הצדקתי שום זמר. אמרת חיקוי בלי טעם, הסברתי לך שה עם המון טעם לגברים שלא יכולים לצפות במקורי. וגם אני בתור אישה שצפתה במקורי נהנתי ממנו מאד.אני מתה מהאלו ואני לא מדברת אישית אליך
אבל יש מין אווירה כזו להעריך או להצדיק את האלו שמחרדים שירים כי הם מצילים שלא יראו את המקור רח"ל
לדעתי האישית הם בכלל לא בכיוון הזה. הם פשוט נהנו מהסגנון והחליטו ליצור כזה בחרדי ששם זה עוד לא קיים.הם -(הזמרים )כביכול חושבים שהם 'מצילים',
זה לא באמת מציל זה רק גורם להם ליראות את 2 הגירסאות
ובמחילה מראה על הזמר שהוא צפה ב'מקור' התעמק בכל הניאונסים של השיר המקורי על מנת להוציא כוואר שווה טוב
אז אם לזמר מותר אז גם למאזין מותר לא!?
מה אתה חושב שהזמר יקבל על זה גנעדן שהוא 'כביכול' הציל אנשים??
איזה שרץ טיהרתי? החיקוי גם בעינייך בעייתי?? פשששששש אני חושבת שתפסיקי לצפות בקליפים חרדיים לחלוטין. כי אם זה שרץ אז אני לא יודעת מה בעיניך כשר יותר.ואל תתטהרו את 'השרץ' ותנקו תמצפון
מי ניסה לעבוד עליו??ואל תשכחו שיש 'יודע ניסתרות' ועליו א"א לעבוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: