אחת מנשר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ואני "מתה" על אלו שמה שהחילונים עושים זה מושלם ומה שהחרדים עושים זה בלי רמה. ולא הצדקתי שום זמר. אמרת חיקוי בלי טעם, הסברתי לך שה עם המון טעם לגברים שלא יכולים לצפות במקורי. וגם אני בתור אישה שצפתה במקורי נהנתי ממנו מאד.

לדעתי האישית הם בכלל לא בכיוון הזה. הם פשוט נהנו מהסגנון והחליטו ליצור כזה בחרדי ששם זה עוד לא קיים.
ומי שמחליט שאם הזמר ראה אז גם לו מותר-זה רק המטומטמים שרואים בזמרים מורי דרך. אצל חרדי סטנדרטי לא נראה לי שזה המדד.
אגב, קאבר.... (ולא כוואר)

איזה שרץ טיהרתי? החיקוי גם בעינייך בעייתי?? פשששששש אני חושבת שתפסיקי לצפות בקליפים חרדיים לחלוטין. כי אם זה שרץ אז אני לא יודעת מה בעיניך כשר יותר.

מי ניסה לעבוד עליו??
א. למה כ"כ הקפצתי אותך????

ב. בהודעה האחרונה דיברתי בכללי על שירים מחורדים
ג. אנלא יודעת מאיפה לקחת את זה שאני אמרתי שכל שיר מחורד הוא בלי רמה
ספציפית השיר הזה לא היה ברמה כך לפחות דעתי
אבל כן, אני מודה שיש שירים מחורדים שגם עולים על המקור.
אבל לא אמרתי לך לא ליראות . תעשי מה שאת רוצה.
רק על תנסי לכסות על המצפון. זה כל מה שאמרתי
. .ואני שמחה שיש לך מצפון כי כניראה בגלל זה זה הקפיץ אותך....

(אגב אם אני לא טועה כוואר /קוואר זה באנגלית כך שאפשר לכתוב איך שרוצים)

חחח

משתמש סופר מקצוען
א. למה כ"כ הקפצתי אותך????

ב. בהודעה האחרונה דיברתי בכללי על שירים מחורדים
ג. אנלא יודעת מאיפה לקחת את זה שאני אמרתי שכל שיר מחורד הוא בלי רמה
ספציפית השיר הזה לא היה ברמה כך לפחות דעתי
אבל כן, אני מודה שיש שירים מחורדים שגם עולים על המקור.
אבל לא אמרתי לך לא ליראות . תעשי מה שאת רוצה.
רק על תנסי לכסות על המצפון. זה כל מה שאמרתי
. .ואני שמחה שיש לך מצפון כי כניראה בגלל זה זה הקפיץ אותך....

(אגב אם אני לא טועה כוואר /קוואר זה באנגלית כך שאפשר לכתוב איך שרוצים)
טרם הבנתי למה אמור להיות לי מצפון שאני רואה את זה. אבל אם ברור לך שאמור להיות לי אז כנראה משהו נדפק לי......

תודה רבה!

מהמשתמשים המובילים!
בני פרידמן - הריני מקבל

קליפ מילים.
שיר חדש מתוך האלבום הבא שעומד לצאת בקרוב.

קבצים מצורפים

• בני פרידמן - הריני מקבל.mp3
    8 MB · צפיות: 251
  • בני פרידמן - הריני מקבל.mp4
    29.4 MB · צפיות: 250
נערך לאחרונה ב:

Kenyonit

משתמש מקצוען
ואני "מתה" על אלו שמה שהחילונים עושים זה מושלם ומה שהחרדים עושים זה בלי רמה. ולא הצדקתי שום זמר. אמרת חיקוי בלי טעם, הסברתי לך שה עם המון טעם לגברים שלא יכולים לצפות במקורי. וגם אני בתור אישה שצפתה במקורי נהנתי ממנו מאד.

לדעתי האישית הם בכלל לא בכיוון הזה. הם פשוט נהנו מהסגנון והחליטו ליצור כזה בחרדי ששם זה עוד לא קיים.
ומי שמחליט שאם הזמר ראה אז גם לו מותר-זה רק המטומטמים שרואים בזמרים מורי דרך. אצל חרדי סטנדרטי לא נראה לי שזה המדד.
אגב, קאבר.... (ולא כוואר)

איזה שרץ טיהרתי? החיקוי גם בעינייך בעייתי?? פשששששש אני חושבת שתפסיקי לצפות בקליפים חרדיים לחלוטין. כי אם זה שרץ אז אני לא יודעת מה בעיניך כשר יותר.

מי ניסה לעבוד עליו??
בנוסף לכל הדו שיח...
יש המוון חרדים שאוהבים יותר לשמוע טרנסנים ובלאגן ואקשן בשיר מאשר לשמוע "אוייי אויי נננ אוייי...."(לא שיש בזה פסול ואדרבא אשרי מי ששומע...) ולכן במקום לשמוע בחוץ \ במקומות אחרים שירים עם בומים ואקשן, (ויצא מזה העיניים) הזמרים שמגיירים שירים עושים לנו את העבודה
גם זה לא הכי כשר אבל גם לא מבחינת 'טובל ושרץ בידו'..
אבל בכל אופן תודה רבה לך על הערת הצומת לב..
כל אחד יקח את זה לאיזה כיוון שהוא חושב....

כוכב נוגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אפשר להעלות את השיר "אל תעזבי ידיים" של עקיבא???
מה המייל? אשלח..
אם כבר -
(אבל אני לא בכזאת תוקפנות.. כן?)
אתם לא באמת חושבים שהשיר הזה בסדר!!! איך אפשר לעלות אותו בפרוג??
לא מצאתי בו שום דבר שהוא לא בסדר . יש שירים משלנו פחות בסדר מזה. סורי

ח.נוי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
מה המייל? אשלח..
אם כבר -
(אבל אני לא בכזאת תוקפנות.. כן?)

לא מצאתי בו שום דבר שהוא לא בסדר . יש שירים משלנו פחות בסדר מזה. סורי
ההודעה הזאת מראה שאנשים פשוט לא מסתכלים על משמעות של שיר.
השיר של עקיבא- בסדר גמור ואין בו שום פסול אם מבינים על מה הוא מדבר. (מעשה באבידת בת מלך של ר' נחמן מברסלב)
והשיר בחיי- נורא ואיום ופסול לגמרי אם מבינים על מה הוא מדבר. ואני חושבת שזה לא המקום להסביר על מה הוא נכתב, אבל כדאי שתבדקי את העניין.

כוכב נוגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
ההודעה הזאת מראה שאנשים פשוט לא מסתכלים על משמעות של שיר.
השיר של עקיבא- בסדר גמור ואין בו שום פסול אם מבינים על מה הוא מדבר. (מעשה באבידת בת מלך של ר' נחמן מברסלב)
והשיר בחיי- נורא ואיום ופסול לגמרי אם מבינים על מה הוא מדבר. ואני חושבת שזה לא המקום להסביר על מה הוא נכתב, אבל כדאי שתבדקי את העניין.
בסדר. תודה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה