הסוף לצינתוקים!!!

יהודה וולף

משווק מכשירי הדרן וטלפונים כשרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אפשר לעשות בפלאפון רשימת דחיה לכל המספרים שמתחילים ב079 077 וכדו'.
כך לא שומעים את הצינתוק. רק רואים אחר כך שיחה שלא נענתה. ואם רוצים חוזרים.
זה הפתרון למי שמחובר לקבוצות מסוימות וכן רוצה לראות כשמקבל מהן צינתוק.
אבל בנוקיה כשר אין דחיה. רק בסמסונג

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
בסמסונג אכן יש אבל מוגבל ל10 מספרים ספציפיים בלבד
וכשכל כמה שעות משתנה המספר התורן שנחסם זה לא ממש עוזר...

האם מישהו יודע אם בסמסונג אפשר לחסום לפי תחיליות של מספרים? לדוגמא: כל מה שמתחיל ב077 וכו'?

נערך לאחרונה ב:

sari1100

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
בסמסונג אכן יש אבל מוגבל ל10 מספרים ספציפיים בלבד
וכשכל כמה שעות משתנה המספר התורן שנחסם זה לא ממש עוזר...

האם מישהו יודע אם בסמסונג אפשר לחסום לפי תחיליות של מספרים? לדוגמא: כל מה שמתחיל ב077 וכו'?
כנראה תלוי בדגמים...
ביאנג אפשר.

רותינה

משתמש מקצוען
: כל מה שמתחיל ב077 וכו'?
הבעיה היא שיש גם אנשים תמימים שהמספר הביתי שלהם מתחיל ב077.
אני לדוגמא;)
ואם יום אחד אצטרך אותך באופן דחוף?... בררר לא יכולה לחשוב על זה שאני אהיה ברשימת דחיה שלך.......:eek::eek::eek:

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נענה בסבלנות, בפעם ה-900:
הצדיקים הנ"ל מאפשרים ללקוחותיהם הצדיקים לצנתק ללא אפשרות הסרה מהרשימה, בניגוד לחוק ולמוסר האנושי.
דבר זה הובהר בצילומי מסך שהועלו כאן.

בנוסף, קרוב לוודאי שנמכרות רשימות של מספרים כשרים. מי מוכר ומי קונה, אין לנו מושג, אך לאנשים השותפים לכך מגיע בהחלט איזה שפריץ אדיר של חלב בלתי טרי היישר לפרצופם מדושן העונג.

(התמהים 'למי מפריע צלצול תמים בשעת ערב נינוחה', אאחל לכם שבקרוב ממש כעת חיה תתברכו בתינוק בריא, חכם ויפה עיניים, ועם הצינתוק הראשון שיעיר אותו ייפתרו כל התמיהות אמן כן יהי רצון).
לא צריך רשימת תפוצה, יש לי קוד מוכן שייצר לך רשימת מספרים כשרים, פשוט תכניס את הקידומות הכשרות וזה ייצר לך בסדר עולה את כל הצירופים האפשריים של 10 ספרות.
לדעתי ככה הרבה מהם עובדים, סיפר לי אדם אחד שיש לו כמה קווי צינתוקים שיש לו רשימת תפוצה של 800000 מספרים, לדעתי הוא יצר אותה ככה.

@פנס בערפל וכל שאר הכועסים פה, אני מקווה שאני לא הבא בתור ברשימת המאויימים בגלל שאני מייצר מערכות של שליחת מיילים....
רק לידע אז חברות לשליחת דיוור לרשימות תפוצה לא יתנו אף פעם למישהו לשלוח לרשימה של אנשים שלא רוצים לקבל, ברגע שיותר מידיי אנשים יתלוננו שהם לא נרשמו לרשימה שלו אז הם יחסמו לא את החשבון.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
לא צריך רשימת תפוצה, יש לי קוד מוכן שייצר לך רשימת מספרים כשרים, פשוט תכניס את הקידומות הכשרות וזה ייצר לך בסדר עולה את כל הצירופים האפשריים של 10 ספרות.
לדעתי ככה הרבה מהם עובדים, סיפר לי אדם אחד שיש לו כמה קווי צינתוקים שיש לו רשימת תפוצה של 800000 מספרים, לדעתי הוא יצר אותה ככה.

@פנס בערפל וכל שאר הכועסים פה, אני מקווה שאני לא הבא בתור ברשימת המאויימים בגלל שאני מייצר מערכות של שליחת מיילים....
רק לידע אז חברות לשליחת דיוור לרשימות תפוצה לא יתנו אף פעם למישהו לשלוח לרשימה של אנשים שלא רוצים לקבל, ברגע שיותר מידיי אנשים יתלוננו שהם לא נרשמו לרשימה שלו אז הם יחסמו לא את החשבון.
אין לי תשובה ברורה.
אבל מיילים זה שונה.
כי בצנטוקים אתה רק מקלל עד זוב דם ולא יודע מאיפה כל המטרידינים באים אליך. אין לך מושג שיש להם פלטפורמה אחת...

אנוכי

משתמש מקצוען
יש מס' פלטפורמות
@ivr היה פעם משתמש כזה בפרוג שניהל את קוי ימות המשיח,
חפשו בהודעותיו, הוא הסביר פעם שכמו במיילים הם לא נותנים אפשרות כזו כמדומני
לא מסנגרת, מוטרדת עד אינסוף,
אבל אז הוא טען שזה אחרים, לא הם,
להאמין? בחירתכם

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יש מס' פלטפורמות
@ivr היה פעם משתמש כזה בפרוג שניהל את קוי ימות המשיח,
חפשו בהודעותיו, הוא הסביר פעם שכמו במיילים הם לא נותנים אפשרות כזו כמדומני
לא מסנגרת, מוטרדת עד אינסוף,
אבל אז הוא טען שזה אחרים, לא הם,
להאמין? בחירתכם
אני מכיר אדם שמצנתק ל800,000 דרך ימות המשיח!

mirih

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
נוקיה אין אופציה כזו [לפחות גדגמים הכשרים]

נו אז מה עושים?

ivr

משתמש פעיל
תסלחו לי שאני לא נמצא באופן שוטף בפורום הזה. ולא הייתי מודע לדיון עד עכשיו.

שימו לב, חברת ימות המשיח לא מצנטקת ולא מחייגת לאף אחד, אנו נותנים פלטורמה טכנית למערכות IVR ותכנים, ואחת האופציות מיני רבות בתוך המערכת היא גם שיגור הודעות. הלקוח שמקבל מאיתנו את הפלטפורמה מתחייב לפעול אך ורק בהתאם לחוק.

תשימו לב לכך שהוראות החוק לא אוסרות כל הודעה וצינטוק, ולא כל פעם שקיבלתם הודעה מישהו עבר על החוק. (דוגמה להודעות מותרות לפי החוק: מסרים פוליטיים, מסר חד פעמי של תעמולה או תרומה שהיא הצעה לקבל מסרים פרסומיים).

ימות המשיח לא מוכרת את המספרים של משתמשי הוצאפון או מערכות אחרות!!! מי שלא מאמין, מוזמן להתקשר בעצמו לשרות הלקוחות ולספר את סיפורי הסבתא הגדולים ביותר על המערכת הענקית שהוא רוצה להקים ולנסות לרכוש רשימות מאזינים של ימות המשיח לצורך שיגור הודעות וצינטוקים. אנחנו פשוט לא מוכרים רשימות מאזינים ולקוחות, הפרטיות של לקוחותינו חשובה לנו עד כדי להתנגד להם ולערער בבתי משפט שלום ומחוזי על צווים שהמשטרה מוציאה .

לימות המשיח אין דרך לדעת האם הסכמת לקבל הודעות מקבוצת הוצאפון הזו שהוסיפה אותך, אבל אתה מנתגד לקבל הודעות ממערכת אחרת (שמנהלה התחייב כי ההודעות שהוא משגר הם בהתאם לחוק).

ימות המשיח מנהלת "רשימת חסימה" - כל מי שרוצה מוכנס אליה, ומאותו רגע לא ניתן לחייג אליו דרך הפלטורמות הטכניות של ימות המשיח - להצטרפות לרשימה זו, יש להתקשר ל077-3137770 להקיש 6 סולמית 2. להאזין להוראות והסייגים, לאשר אותם, ובסיום אף לקוח של ימות המשיח לא יוכל להתקשר אליכם.

אנו גם בודקים את התלונות שמגיעות, והניסיון מראה שרובם המוחלט של התלונות הם על הודעות וצינטוקים שלא קשורים לימות המשיח, או שמדובר על שיגור הודעות שהתבצע בהתאם לחוק. (וגם אם זה מפריע למישהו, אנו לא יכולים לאסור על לקוחותינו לעשות דברים שהחוק מתיר להם).
כאשר אנו רואים שלקוח שלנו פעל בניגוד לחוק, הלקוח מקבל התראה, והוא נדרש להתחייב לא להפר את החוק, אחרת המערכת שלו נחסמת על ידנו.

לסיכום, מי שמעוניין לחסום ללקוחות ימות המשיח את האפשרות להתקשר אליו, מוזמן להתקשר ל0773137770 להקיש 6 סולמית 2 ולעקוב אחרי ההוראות.

ivr

משתמש פעיל
לא קראתי את הנ"ל לעומק
אבל ראיתי את הנושא צינתוקים
ועלה לי העצבים, כי עכשיו, ב 00:45
היו לי בבית 2 צינתוקים (ותודה, התינוק התעורר....)
ואנוכי רצה לטלפון מהר, מחשש פיקוח נפש..
כי מי מתקשר בכאלו שעות?? (אצלינו זה מאוחר לכל הדעות)
זה מטורף ממש
אשמח שתשלחי את הפרטים (מספר מחייג ומספר מחוייג, תאריך ושעה) ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> על מנת שאוכל לבדוק האם מדובר על לקוח של ימות המשיח.

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
תסלחו לי שאני לא נמצא באופן שוטף בפורום הזה. ולא הייתי מודע לדיון עד עכשיו.

שימו לב, חברת ימות המשיח לא מצנטקת ולא מחייגת לאף אחד, אנו נותנים פלטורמה טכנית למערכות IVR ותכנים, ואחת האופציות מיני רבות בתוך המערכת היא גם שיגור הודעות. הלקוח שמקבל מאיתנו את הפלטפורמה מתחייב לפעול אך ורק בהתאם לחוק.

תשימו לב לכך שהוראות החוק לא אוסרות כל הודעה וצינטוק, ולא כל פעם שקיבלתם הודעה מישהו עבר על החוק. (דוגמה להודעות מותרות לפי החוק: מסרים פוליטיים, מסר חד פעמי של תעמולה או תרומה שהיא הצעה לקבל מסרים פרסומיים).

ימות המשיח לא מוכרת את המספרים של משתמשי הוצאפון או מערכות אחרות!!! מי שלא מאמין, מוזמן להתקשר בעצמו לשרות הלקוחות ולספר את סיפורי הסבתא הגדולים ביותר על המערכת הענקית שהוא רוצה להקים ולנסות לרכוש רשימות מאזינים של ימות המשיח לצורך שיגור הודעות וצינטוקים. אנחנו פשוט לא מוכרים רשימות מאזינים ולקוחות, הפרטיות של לקוחותינו חשובה לנו עד כדי להתנגד להם ולערער בבתי משפט שלום ומחוזי על צווים שהמשטרה מוציאה .

לימות המשיח אין דרך לדעת האם הסכמת לקבל הודעות מקבוצת הוצאפון הזו שהוסיפה אותך, אבל אתה מנתגד לקבל הודעות ממערכת אחרת (שמנהלה התחייב כי ההודעות שהוא משגר הם בהתאם לחוק).

ימות המשיח מנהלת "רשימת חסימה" - כל מי שרוצה מוכנס אליה, ומאותו רגע לא ניתן לחייג אליו דרך הפלטורמות הטכניות של ימות המשיח - להצטרפות לרשימה זו, יש להתקשר ל077-3137770 להקיש 6 סולמית 2. להאזין להוראות והסייגים, לאשר אותם, ובסיום אף לקוח של ימות המשיח לא יוכל להתקשר אליכם.

אנו גם בודקים את התלונות שמגיעות, והניסיון מראה שרובם המוחלט של התלונות הם על הודעות וצינטוקים שלא קשורים לימות המשיח, או שמדובר על שיגור הודעות שהתבצע בהתאם לחוק. (וגם אם זה מפריע למישהו, אנו לא יכולים לאסור על לקוחותינו לעשות דברים שהחוק מתיר להם).
כאשר אנו רואים שלקוח שלנו פעל בניגוד לחוק, הלקוח מקבל התראה, והוא נדרש להתחייב לא להפר את החוק, אחרת המערכת שלו נחסמת על ידנו.

לסיכום, מי שמעוניין לחסום ללקוחות ימות המשיח את האפשרות להתקשר אליו, מוזמן להתקשר ל0773137770 להקיש 6 סולמית 2 ולעקוב אחרי ההוראות.
@ivr , כמה נקודות.
1-
כל הכבוד על הנכונות והאומץ להתעמת מול הגולשים. במלוא הכנות. כל הכבוד.
אישית אני מתחיל יותר ויותר לקבל את טיעוניך ולו בזכות האומץ להתעמת ישירות עם הגולשים.

2- אני לא חוזר בי מאף מילה ב'טיפ היומי' שכתבתי בעבר על ימות המשיח. עובדתית כך היה. לא ביקשתי שום צינטוק, לפתע קיבלתי כמות הזויה. אף אחד לא טרח להודיע לי שכולם ישובים על פלטפורמה אחת. אחרי שסוף סוף התברר לי העובדה הזו- פניתי אליכם, ומאז שקט טוטאלי.

3- יש מצב לא קטן שהציבור זועם ונפגע בעיקר על ידי המתחרים שלך. אני מקבל בהחלט את התזה שלך.
עם זאת. איך אתה מצפה שאנחנו נדע מי מטריד אותנו?
לו לפחות כל צינטוק היה מסתיים בהקלטה "מערכת זו יושבת על חברת XYZ", היינו יודעים מי ומי מצנטק. אבל זו הנקודה. אנחנו כציבור לא ידועים מי מצנטק, ומבחינתנו כולם אותו דבר.

4- שוב, יתכן בהחלט ואתם ספגתם חלק גדול מזעם שבכלל לא עליכם, ולפחות על החלק שלי בכך- אני מתנצל בפה מלא.

5- הלוואי ולמתחרים שלכם (מי הם? מי הם? מי הם?) היהאומץ להתעמת כמוכם עם הגולשים. שוב, שאפו ענק.

ivr

משתמש פעיל
@ivr ,
3- יש מצב לא קטן שהציבור זועם ונפגע בעיקר על ידי המתחרים שלך. אני מקבל בהחלט את התזה שלך.
עם זאת. איך אתה מצפה שאנחנו נדע מי מטריד אותנו?
לו לפחות כל צינטוק היה מסתיים בהקלטה "מערכת זו יושבת על חברת XYZ", היינו יודעים מי ומי מצנטק. אבל זו הנקודה. אנחנו כציבור לא ידועים מי מצנטק, ומבחינתנו כולם אותו דבר.

פנס, אני מקבל את ההתנצלות.
לגבי שאלתך, איך אפשר לדעת האם המערכת היא בימות המשיח.
בלמעלה מ99% מהמערכות המופעלות על ידי הפלטפרומה של ימות המשיח, בסוף התפריט הראשי בשלוחה הראשית של המערכת יש הודעה "מערכת זו הוקמה באמצעות הפלטפורמה הטכנית של ימות המשיח"
לגבי הכמעט 1% שבהם לא מושמעת ההודעה, אלו לקוחות ששמו את התפריט כפול או עשו טריקים אחרים שלא ישמעו את ההודעה הזו בסוף. (כמובן שאני לא מרוצה מזה, אבל אין לי שליטה).

שרית ו

משתמש מקצוען
בלמעלה מ99% מהמערכות המופעלות על ידי הפלטפרומה של ימות המשיח, בסוף התפריט הראשי בשלוחה הראשית של המערכת יש הודעה "מערכת זו הוקמה באמצעות הפלטפורמה הטכנית של ימות המשיח"
לגבי הכמעט 1% שבהם לא מושמעת ההודעה, אלו לקוחות ששמו את התפריט כפול או עשו טריקים אחרים שלא ישמעו את ההודעה הזו בסוף. (כמובן שאני לא מרוצה מזה, אבל אין לי שליטה).

כנראה שאף אחד לא חיכה אף פעם עד הסוף,
אני מנתקת כבר במילה הראשונה...

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אקבל אצלך קו פרימיום?...

מעניין.
אני השתכנעתי.
אגב, ניק מסויים העיר לי בפרטי שייתכן והמצב אצל מתחריך גרוע יותר, והם חסויים בהרבה.
לא יודע.

נחכה לשמוע את הגולשים.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה