וריבוני, מי החצוף הזה שבלי רשותי המפורשת לקח את המספר פלאפון האישי אישי שלי ומחלק את זה לכל דורש???
ומה יהיה הדבר הבא? אולי יעברו נציגי פרסומת מדלת לדלת ויאכילו אותי בכל בכפית פרסומות, נייעס, שיעורים וכדו'??!!!
מה זה הדבר הזה של לקחת פריט אישי שלי- ששילמתי עליו במיטב כספי, ואני עדיין ממשיכה לשלם- המספר פלאפון שלי- ולפרסם אותו.
אני לא נותנת לכל אחד את המספר שלי, כנ"ל את הכתובת, וכנ"ל את המספר זהות שלי.
כמו שאני לא רוצה שכל חמש דקות מישהו אחר ידפוק לי בדלת בתואנה כזו או אחרת- אני גם לא מוכנה שיתקשרו אלי אנשים שאין לי אתם כלום ויטרידו אותי לסרוגין...
ואם להודות על האמת- לאחרונה התחלתי לעבוד בשיטתיות כדי לנסות למגר את הצינטוקים:
כל מספר 'כזה' שהתקשר אלי- חזרתי, הגדרתי |'להסרה מרשימת התפוצה', ו...הכנסתי לרשימת אנשי קשר תחת השם 'הוסר'. כך- אם חוזר אלי מספר שכבר הסרתי מהרשימה- הוא מופיע לי עם השם "הוסר" ואני לא צריכה לשבור ת'ראש: "הסרתי? לא הסרתי?..."
ו... עוד לא קרה -כמדומני- שהתקשר אלי מספר שהופיע לי שהסרתי.
וזה לא מעודד אותי בכלל.
אני רק רוצה לראות את זה שעומד בצמתים ומחלק חינם את המספר שלי- זה אומר שיש המוווווווווווון קווים. ולכל אחד מהם יש את המספר שלי. ומעביר את זה ל10 חברים הקרובים, והם מעבירים כל אחד ל-20 חברים...........................................................
זה כבר עובר כל גבול!!!
ואני לא חושבת ש"ימות המשיח" מספיק גדול בשביל לפתור ת'בעיה.
זה משהו הרבה הרב יותר גדול...
בפרט- שאני כן רוצה להיות מחוברת לקווים המשפחתיים שלי. וכו'.
אבל. רק לקווים שאני בחרתי ואישרתי במפורש שאני מוכנה ורוצה להיות מחוברת.
מה זה ההפקרות הזו??????
מה????????????????????
אז... שכל אחד יחליט מה שווה לו- קו טלפון שבכל יום מתקשרים אליו אנשים אלמוניים שקנו את המספר שלך בדוכן לממכר מספרים פרטיים, ומטריד אותך בשעות הכי 'מקפיצות' ובוערות ביום.
(נראה לי שזה מתחלק לפי קריטריונים מסויימים: אמהות לילדים מקבלות המון צינטויקם, בשעות השכבה, ומיד אחרי שהתינוק התורן נרדם... גברים בפנסיה מקבלים צינטוק אחד לשנה. והם מגלים את זה רק כמה שעות בעיון משועמם של "מי התקשר אלי היום...?" גברים ונשים עובדות- אלף צינטוקים ביום שהבוס בודק מה אני עושה בשעות עבודה... בנות סמינר מתגעגעות- כמה צינטוקים שיספיקו בשביל לקרקע אותתן למשך היום עם ניסיונות הסרה מהרשימה. ועוד כמה בשביל שתתאכזבנה שזו לא החברה... וכו'.)
או ש- בבקשה, תתנתק מ'בזק' 'פלאפון' 'פרטנר' 'הוט' 'סלקום' 'נטוויז'ן' וכל רשת שמחברת אותך לעולם באמצעות הטלפונים.... מקסימום תשאיר לך כמה יונות דואר- למקרים דחופים בלבד...
איפה ההגיון?
מי שאני בחרתי שיתקשר אלי- זה זכותי (אנחנו מספקים לה פרנסה... אוהוהו!)
ומי שאני לא הסכמתי- זה חוצפה להתקשר. והטרדה מפורשת- גם אם זה הפעם הראשונה!!!
ומה יהיה הדבר הבא? אולי יעברו נציגי פרסומת מדלת לדלת ויאכילו אותי בכל בכפית פרסומות, נייעס, שיעורים וכדו'??!!!
מה זה הדבר הזה של לקחת פריט אישי שלי- ששילמתי עליו במיטב כספי, ואני עדיין ממשיכה לשלם- המספר פלאפון שלי- ולפרסם אותו.
אני לא נותנת לכל אחד את המספר שלי, כנ"ל את הכתובת, וכנ"ל את המספר זהות שלי.
כמו שאני לא רוצה שכל חמש דקות מישהו אחר ידפוק לי בדלת בתואנה כזו או אחרת- אני גם לא מוכנה שיתקשרו אלי אנשים שאין לי אתם כלום ויטרידו אותי לסרוגין...
ואם להודות על האמת- לאחרונה התחלתי לעבוד בשיטתיות כדי לנסות למגר את הצינטוקים:
כל מספר 'כזה' שהתקשר אלי- חזרתי, הגדרתי |'להסרה מרשימת התפוצה', ו...הכנסתי לרשימת אנשי קשר תחת השם 'הוסר'. כך- אם חוזר אלי מספר שכבר הסרתי מהרשימה- הוא מופיע לי עם השם "הוסר" ואני לא צריכה לשבור ת'ראש: "הסרתי? לא הסרתי?..."
ו... עוד לא קרה -כמדומני- שהתקשר אלי מספר שהופיע לי שהסרתי.
וזה לא מעודד אותי בכלל.
אני רק רוצה לראות את זה שעומד בצמתים ומחלק חינם את המספר שלי- זה אומר שיש המוווווווווווון קווים. ולכל אחד מהם יש את המספר שלי. ומעביר את זה ל10 חברים הקרובים, והם מעבירים כל אחד ל-20 חברים...........................................................
זה כבר עובר כל גבול!!!
ואני לא חושבת ש"ימות המשיח" מספיק גדול בשביל לפתור ת'בעיה.
זה משהו הרבה הרב יותר גדול...
בפרט- שאני כן רוצה להיות מחוברת לקווים המשפחתיים שלי. וכו'.
אבל. רק לקווים שאני בחרתי ואישרתי במפורש שאני מוכנה ורוצה להיות מחוברת.
מה זה ההפקרות הזו??????
כל אחד יחליט מה שווה לו הווצאפ המשפחתי או הרוגע ביום ובלילה ובעיקר בלילה מכל הקווים הנפתחים מידי יום שאין לאף אחד צורך בהם.......
מה????????????????????
אז... שכל אחד יחליט מה שווה לו- קו טלפון שבכל יום מתקשרים אליו אנשים אלמוניים שקנו את המספר שלך בדוכן לממכר מספרים פרטיים, ומטריד אותך בשעות הכי 'מקפיצות' ובוערות ביום.
(נראה לי שזה מתחלק לפי קריטריונים מסויימים: אמהות לילדים מקבלות המון צינטויקם, בשעות השכבה, ומיד אחרי שהתינוק התורן נרדם... גברים בפנסיה מקבלים צינטוק אחד לשנה. והם מגלים את זה רק כמה שעות בעיון משועמם של "מי התקשר אלי היום...?" גברים ונשים עובדות- אלף צינטוקים ביום שהבוס בודק מה אני עושה בשעות עבודה... בנות סמינר מתגעגעות- כמה צינטוקים שיספיקו בשביל לקרקע אותתן למשך היום עם ניסיונות הסרה מהרשימה. ועוד כמה בשביל שתתאכזבנה שזו לא החברה... וכו'.)
או ש- בבקשה, תתנתק מ'בזק' 'פלאפון' 'פרטנר' 'הוט' 'סלקום' 'נטוויז'ן' וכל רשת שמחברת אותך לעולם באמצעות הטלפונים.... מקסימום תשאיר לך כמה יונות דואר- למקרים דחופים בלבד...
איפה ההגיון?
מי שאני בחרתי שיתקשר אלי- זה זכותי (אנחנו מספקים לה פרנסה... אוהוהו!)
ומי שאני לא הסכמתי- זה חוצפה להתקשר. והטרדה מפורשת- גם אם זה הפעם הראשונה!!!
נערך לאחרונה ב: