הסוף לצינתוקים!!!

פונפונית אדומה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
וריבוני, מי החצוף הזה שבלי רשותי המפורשת לקח את המספר פלאפון האישי אישי שלי ומחלק את זה לכל דורש???
ומה יהיה הדבר הבא? אולי יעברו נציגי פרסומת מדלת לדלת ויאכילו אותי בכל בכפית פרסומות, נייעס, שיעורים וכדו'??!!!
מה זה הדבר הזה של לקחת פריט אישי שלי- ששילמתי עליו במיטב כספי, ואני עדיין ממשיכה לשלם- המספר פלאפון שלי- ולפרסם אותו.
אני לא נותנת לכל אחד את המספר שלי, כנ"ל את הכתובת, וכנ"ל את המספר זהות שלי.
כמו שאני לא רוצה שכל חמש דקות מישהו אחר ידפוק לי בדלת בתואנה כזו או אחרת- אני גם לא מוכנה שיתקשרו אלי אנשים שאין לי אתם כלום ויטרידו אותי לסרוגין...
ואם להודות על האמת- לאחרונה התחלתי לעבוד בשיטתיות כדי לנסות למגר את הצינטוקים:
כל מספר 'כזה' שהתקשר אלי- חזרתי, הגדרתי |'להסרה מרשימת התפוצה', ו...הכנסתי לרשימת אנשי קשר תחת השם 'הוסר'. כך- אם חוזר אלי מספר שכבר הסרתי מהרשימה- הוא מופיע לי עם השם "הוסר" ואני לא צריכה לשבור ת'ראש: "הסרתי? לא הסרתי?..."
ו... עוד לא קרה -כמדומני- שהתקשר אלי מספר שהופיע לי שהסרתי.
וזה לא מעודד אותי בכלל.
אני רק רוצה לראות את זה שעומד בצמתים ומחלק חינם את המספר שלי- זה אומר שיש המוווווווווווון קווים. ולכל אחד מהם יש את המספר שלי. ומעביר את זה ל10 חברים הקרובים, והם מעבירים כל אחד ל-20 חברים...........................................................
זה כבר עובר כל גבול!!!
ואני לא חושבת ש"ימות המשיח" מספיק גדול בשביל לפתור ת'בעיה.
זה משהו הרבה הרב יותר גדול...

בפרט- שאני כן רוצה להיות מחוברת לקווים המשפחתיים שלי. וכו'.
אבל. רק לקווים שאני בחרתי ואישרתי במפורש שאני מוכנה ורוצה להיות מחוברת.
מה זה ההפקרות הזו??????

כל אחד יחליט מה שווה לו הווצאפ המשפחתי או הרוגע ביום ובלילה ובעיקר בלילה מכל הקווים הנפתחים מידי יום שאין לאף אחד צורך בהם.......

מה????????????????????
אז... שכל אחד יחליט מה שווה לו- קו טלפון שבכל יום מתקשרים אליו אנשים אלמוניים שקנו את המספר שלך בדוכן לממכר מספרים פרטיים, ומטריד אותך בשעות הכי 'מקפיצות' ובוערות ביום.
(נראה לי שזה מתחלק לפי קריטריונים מסויימים: אמהות לילדים מקבלות המון צינטויקם, בשעות השכבה, ומיד אחרי שהתינוק התורן נרדם... גברים בפנסיה מקבלים צינטוק אחד לשנה. והם מגלים את זה רק כמה שעות בעיון משועמם של "מי התקשר אלי היום...?" גברים ונשים עובדות- אלף צינטוקים ביום שהבוס בודק מה אני עושה בשעות עבודה... בנות סמינר מתגעגעות- כמה צינטוקים שיספיקו בשביל לקרקע אותתן למשך היום עם ניסיונות הסרה מהרשימה. ועוד כמה בשביל שתתאכזבנה שזו לא החברה... וכו'.)
או ש- בבקשה, תתנתק מ'בזק' 'פלאפון' 'פרטנר' 'הוט' 'סלקום' 'נטוויז'ן' וכל רשת שמחברת אותך לעולם באמצעות הטלפונים.... מקסימום תשאיר לך כמה יונות דואר- למקרים דחופים בלבד...

איפה ההגיון?
מי שאני בחרתי שיתקשר אלי- זה זכותי (אנחנו מספקים לה פרנסה... אוהוהו!)
ומי שאני לא הסכמתי- זה חוצפה להתקשר. והטרדה מפורשת- גם אם זה הפעם הראשונה!!!

נערך לאחרונה ב:

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים
איפה ההגיון?
מסכים לכל מילה.
מצטרף למחאה

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
וריבוני, מי החצוף הזה שבלי רשותי המפורשת לקח את המספר פלאפון האישי אישי שלי ומחלק את זה לכל דורש???
ומה יהיה הדבר הבא? אולי יעברו נציגי פרסומת מדלת לדלת ויאכילו אותי בכל בכפית פרסומות, נייעס, שיעורים וכדו'??!!!
מה זה הדבר הזה של לקחת פריט אישי שלי- ששילמתי עליו במיטב כספי, ואני עדיין ממשיכה לשלם- המספר פלאפון שלי- ולפרסם אותו.
אני לא נותנת לכל אחד את המספר שלי, כנ"ל את הכתובת, וכנ"ל את המספר זהות שלי.
כמו שאני לא רוצה שכל חמש דקות מישהו אחר ידפוק לי בדלת בתואנה כזו או אחרת- אני גם לא מוכנה שיתקשרו אלי אנשים שאין לי אתם כלום ויטרידו אותי לסרוגין...
ואם להודות על האמת- לאחרונה התחלתי לעבוד בשיטתיות כדי לנסות למגר את הצינטוקים:
כל מספר 'כזה' שהתקשר אלי- חזרתי, הגדרתי |'להסרה מרשימת התפוצה', ו...הכנסתי לרשימת אנשי קשר תחת השם 'הוסר'. כך- אם חוזר אלי מספר שכבר הסרתי מהרשימה- הוא מופיע לי עם השם "הוסר" ואני לא צריכה לשבור ת'ראש: "הסרתי? לא הסרתי?..."
ו... עוד לא קרה -כמדומני- שהתקשר אלי מספר שהופיע לי שהסרתי.
וזה לא מעודד אותי בכלל.
אני רק רוצה לראות את זה שעומד בצמתים ומחלק חינם את המספר שלי- זה אומר שיש המוווווווווווון קווים. ולכל אחד מהם יש את המספר שלי. ומעביר את זה ל10 חברים הקרובים, והם מעבירים כל אחד ל-20 חברים...........................................................
זה כבר עובר כל גבול!!!
ואני לא חושבת ש"ימות המשיח" מספיק גדול בשביל לפתור ת'בעיה.
זה משהו הרבה הרב יותר גדול...

בפרט- שאני כן רוצה להיות מחוברת לקווים המשפחתיים שלי. וכו'.
אבל. רק לקווים שאני בחרתי ואישרתי במפורש שאני מוכנה ורוצה להיות מחוברת.
מה זה ההפקרות הזו??????

מה????????????????????
אז... שכל אחד יחליט מה שווה לו- קו טלפון שבכל יום מתקשרים אליו אנשים אלמוניים שקנו את המספר שלך בדוכן לממכר מספרים פרטיים, ומטריד אותך בשעות הכי 'מקפיצות' ובוערות ביום.
(נראה לי שזה מתחלק לפי קריטריונים מסויימים: אמהות לילדים מקבלות המון צינטויקם, בשעות השכבה, ומיד אחרי שהתינוק התורן נרדם... גברים בפנסיה מקבלים צינטוק אחד לשנה. והם מגלים את זה רק כמה שעות בעיון משועמם של "מי התקשר אלי היום...?" גברים ונשים עובדות- אלף צינטוקים ביום שהבוס בודק מה אני עושה בשעות עבודה... בנות סמינר מתגעגעות- כמה צינטוקים שיספיקו בשביל לקרקע אותתן למשך היום עם ניסיונות הסרה מהרשימה. ועוד כמה בשביל שתתאכזבנה שזו לא החברה... וכו'.)
או ש- בבקשה, תתנתק מ'בזק' 'פלאפון' 'פרטנר' 'הוט' 'סלקום' 'נטוויז'ן' וכל רשת שמחברת אותך לעולם באמצעות הטלפונים.... מקסימום תשאיר לך כמה יונות דואר- למקרים דחופים בלבד...

איפה ההגיון?
כל מילה פנינה!! גם הפעם הראשונה היא עוול מהמעלה הראשונה.
וכמו שכתבה מישהי לעיל- הרי לאף אחד אין כוח להשקיב עד הסוף ולגלות שיש אפשרות להסרה (בהנחה והיא עובדת)

ולמי שפנה בפרטי:
לא הצדקתי את אדון ימות המשיח. עדיין אמשיך לאחל לחברה שלו ושל חבריו להיסגר, רצוי עם קנס.
מה שכן- הערכתי אותו מאוד מאוד עם האומץ להתמודד מול טענות הגולשים, ולהזדהות ללא מורא.
אומץ שלשאר מתחריו- אין.
ולכן אישית מחקתי כמה הודעות שלי כלפיו, וחזרתי בי מהקריאה להטרידו באופן אישי.
איך כן להיאבק בו ובחבריו? אינני יודע.

הדס'וש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה כבר עובר כל גבול!!!

צודקת בכל מילה.

אגב
זה כנראה עובד כמו המיילים? (אצל בעלי הקווים האלה)
"תעבירי ל5 חברות ותצרפי את המייל שלי גם. שאראה ששלחת להם"
ובתמורה תקבלי............. אהה. וגם 10 מיילים ליום עם פרסומות.

חברות לפני שאתן מעבירות את המייל שלי "לטובתי" כדי שלא אפספס את ההזדמנות, תשאלו אותי קודם.

למרות שזה יותר קל מהטלפונים המטרידניים האלה, אבל גם כן מעצבן.
לפתוח ת'מייל ולגלות 35 מיילים שלא נקראו ש 25 מהם זה שטויות.

ivr

משתמש פעיל
קיבלתי מספר החוסם את כל מספרי הקווים השייכים לחברת ימות המשיח בלבד!
המספר הוא 0799293293 לפעול לפי ההוראות ולהמתין עד לסיום התהליך
כדאי מאוד לשים לב לא לחייג למספרים האלו אח"כ
כל חיוג לקווים אלו גורם להכניס אותכם חזרה לרשימות התפוצה השונות!!!

לא ברור לי מה זה המספר הזה. אבל אין שום קשר בין המספר והטיפול במה שיש בו לימות המשיח.
ציינתי כבר שמי שרוצה להכנס לרשימת חסימה, שמונעת מלקוחות ימות המשיח להתקשר דרך הפלטפורמות של ימות המשיח, צריך להתקשר ל0773137770 שלוחה 6 סולמית 2.
אפשר להמשיך להתקשר חופשי לקווים גם לאחר הכניסה לרשימת חסימה זו, זה ממש לא מסיר אתכם מרשימת החסימה הזו.

ivr

משתמש פעיל
@ivr אם נתעלם רגע מהציניות ומהטון של ידידינו יוסף שטיין.
הוא הציע רעיונות מעניינים.
הנה הם, לפניך.
תגובתך?

(בעיניי ובאוזניי הרעיונות שלו מעולים)
העלתי את הנושא בפני ההנהלה ובפני הצוות הטכני.
טוענים שהנושא של החסימות הנפרדות וכו' הוא דיי מסובך, אבל יכניסו את זה לרשימת המשימות לפיתוח.
לגבי דיווח על מטרידים, אנו מקבלים דיווחים כאלו באופן שוטף מלקוחות ומטפלים בהם.

ivr

משתמש פעיל
מדהים, גם אנחנו מוטרדים, מה עושים?

במידה ומדובר על אחד מהמקרים הבאים:
1. קו עם מסר פוליטי.
2. הודעה חד פעמית לצורך תעמולה או בקשת תרומה תרומה.
3. קו שהאזנת לו, הייתה הודעה על כך שיודיעו לך על קווים / מידע נוסף / מספר חדש, יש אופציה להסרה מרשימת התפוצה ולא הסרת את עצמך מרשימת התפוצה, ומדובר על אותו קו או קו דומה.
4. קו שנותן מידע לציבור בנושאי בריאות בתנאים מסוימים (בהתאם לפסיקה, לא מופיע בחוק עצמו).

במקרים אלו אין מה לעשות, הדבר מותר בהתאם לחוק, ואנו לא דורשים מהלקוחות שלנו להיות צדיקים יותר ממה שהחוק דורש מהם.

במקרים אחרים, נשמח שתודיע לנו דרך שרות הלקוחות (0773137770 שלוחה 6 )
אנו פונים למנהל הקו ונותנים לו אזהרה, במידה ומנהל הקו מתעלם מהאזהרות אנו סוגרים לו את הקו.

נערך לאחרונה ב:

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
אולי תעשו קידומת קבועה לכל קווי התוכן של ימות המשיח ותפרסמו על כך.
כך ברגע שמקבלים צינתוק יודעים מיד אם זה קשור לימות המשיח או לא-כמו שמזהים קידומת של סלקום\פלאפון וכו'.
כך גם אתכם לא יטרידו בגין הטרדות שאינן שייכות ללקוחותיכם וגם אנו נוכל לדעת למי לדווח במקרה של הטרדות.

vhsvchch

משתמש מקצוען
במידה ומדובר על אחד מהמקרים הבאים:
1. קו עם מסר פוליטי.
2. הודעה חד פעמית לצורך תעמולה או בקשת תרומה תרומה.
3. קו שהאזנת לו, הייתה הודעה על כך שיודיעו לך על קווים / מידע נוסף / מספר חדש, יש אופציה להסרה מרשימת התפוצה ולא הסרת את עצמך מרשימת התפוצה, ומדובר על אותו קו או קו דומה.
4. קו שנותן מידע לציבור בנושאי בריאות (בהתאם לפסיקה, לא מופיע בחוק עצמו).

במקרים אלו אין מה לעשות, הדבר מותר בהתאם לחוק, ואנו לא דורשים מהלקוחות שלנו להיות צדיקים יותר ממה שהחוק דורש מהם.

במקרים אחרים, נשמח שתודיע לנו דרך שרות הלקוחות (0773137770 שלוחה 6 )
אנו פונים למנהל הקו ונותנים לו אזהרה, במידה ומנהל הקו מתעלם מהאזהרות אנו סוגרים לו את הקו.
פעם התקלקלה המכונת כביסה שלנו אז המייד התקשרנו לשירות כי שילמנו על ביטוח אולי אפילו 200 שקל לחודשיים ואז הטכנאי הגיע ולקח לנו בערך 1236 ש"ח על התיקון
אז שאלתי אותו תגיד את האמת:
יש בכלל סיטואציה שמשהו מתקלקל ואתם תתקנו במסגרת הביטוח?
אז הוא אמר שרק אם מתקלקל האום האחורי של התוף הקדמי

זה רק משל אבל הנמשל הוא שאין שום דבר שהחוק בעצם לא מאשר
כי כל הטרדה היא תמיד או פליטית או כספית או חד פעמית או בריאותית
נראה אותך גבר מוצא משהו שהחוק לא מכסה...

נערך לאחרונה ב:

שטרודלים

משתמש חדש
הדבר שאני הכי נהנה ממנו, שכל מפעילי הקווים התחזקו ורוצים להרבות תורה בעם ישראל,
כל היום קמים קוווים נוספים של חיזוקים וכו' אהה אשריכם ישראל!

בואו תבינו @פנס בערפל @הרהור עמוק @פרספכתיבה וכל מי שלא הזכרתי אותו מהאשכול הנ"ל מבקש את סליחתי.

את ה- @ivr וכל מערכת ימות המשיח לא מעניין שום דבר אחר חוץ מהביזנעס של עוד דקות ועוד דקות.

ולכן הוא גם לא מנסה להתחשב בזולת האנשים שמוטרדים.

כי אם הוא ייתחשב אז הוא לא ירוויח!

ולכן הוא גם שומר על החוק ממש ביסודיות!

דייייייי נאמסתם ימות המשיח!!!
מה אכפת לו... וחוזר על עצמו אותו חלילה

אולפניסט

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
ופשי לקווים גם לאחר הכניסה לרש
לא ברור לי מה זה המספר הזה. אבל אין שום קשר בין המספר והטיפול במה שיש בו לימות המשיח.
ציינתי כבר שמי שרוצה להכנס לרשימת חסימה, שמונעת מלקוחות ימות המשיח להתקשר דרך הפלטפורמות של ימות המשיח, צריך להתקשר ל0773137770 שלוחה 6 סולמית 2.
אפשר להמשיך להתקשר חופשי לקווים גם לאחר הכניסה לרשימת חסימה זו, זה ממש לא מסיר אתכם מרשימת החסימה הזו.
לא אמרתי את זה מניסיון אישי קיבלתי את המספר מחבר והעברתי הלאה לתועלת הציבור

שלכם

משתמש פעיל
למי שמחפש את המתחרים של ימות המשיח ומעוניין לעשות עמהם דין וחשבון
להלן רשימה של כמה מהם:
[לפני כן גילוי נאות שאני גם שולח הודעות קוליות מפעם לפעם לאלו המופיעים ברשימות התפוצה של הקווים שאני מפעיל, וברצונם של מקבלי ההודעות].
טלליין: 03-511-4482 טלפון נוסף: 0545-600-563
קול כשר: 0732490668
קליקול - קרויס תקשורת: 0723-822-822

[ניתן למצוא גם את כתובת האתר של כל אלו עם פרטים נוספים שלהם בחיפוש פשוט בגוגל]
והרשימה עוד ארוכה, מי שמכיר שיוסיף עוד.
אולי משהו מצליח להביא לנו כאן גם תגובה מסודרת מקרויס תקשורת וטללין
שהם המטרידים הגדולים יחד עם ימות המשיח [אם כי ימות המשיח לכל הפחות נותנים אפשרות להסרה מרשימת התפוצה].

ivr

משתמש פעיל
אולי תעשו קידומת קבועה לכל קווי התוכן של ימות המשיח ותפרסמו על כך.
כך ברגע שמקבלים צינתוק יודעים מיד אם זה קשור לימות המשיח או לא-כמו שמזהים קידומת של סלקום\פלאפון וכו'.
כך גם אתכם לא יטרידו בגין הטרדות שאינן שייכות ללקוחותיכם וגם אנו נוכל לדעת למי לדווח במקרה של הטרדות.
אין אפשרות טכנית לכך.
אמנם יש כמות מספרים שאנו קיבלנו והם בטווח, אבל רוב המספרים שקיבלנו מחברות התקשורת, ומופעלים על ידי לקוחותינו אינם בטווח מספרים, אלא מספרים בדידים אותם קיבלנו מחברות התקשורת.
הדבר קשור להקצאות מספרים מחברות התקשורת, ואין לנו שליטה על כך.

שלכם

משתמש פעיל
אין אפשרות טכנית לכך.
אמנם יש כמות מספרים שאנו קיבלנו והם בטווח, אבל רוב המספרים שקיבלנו מחברות התקשורת, ומופעלים על ידי לקוחותינו אינם בטווח מספרים, אלא מספרים בדידים אותם קיבלנו מחברות התקשורת.
הדבר קשור להקצאות מספרים מחברות התקשורת, ואין לנו שליטה על כך.
למען ההגינות חשוב לציין כי 'ימות המשיח מעוניינת בכך שלא יהיה טווח מספרים אחיד בכדי להקשות על וועדת הרבנים לחסום קווי נייעס
וכפי שהדבר נכתב מפורש על ידם בפורום ימות המשיח.

ivr

משתמש פעיל
הדבר שאני הכי נהנה ממנו, שכל מפעילי הקווים התחזקו ורוצים להרבות תורה בעם ישראל,
כל היום קמים קוווים נוספים של חיזוקים וכו' אהה אשריכם ישראל!

בואו תבינו @פנס בערפל @הרהור עמוק @פרספכתיבה וכל מי שלא הזכרתי אותו מהאשכול הנ"ל מבקש את סליחתי.

את ה- @ivr וכל מערכת ימות המשיח לא מעניין שום דבר אחר חוץ מהביזנעס של עוד דקות ועוד דקות.

ולכן הוא גם לא מנסה להתחשב בזולת האנשים שמוטרדים.

כי אם הוא ייתחשב אז הוא לא ירוויח!

ולכן הוא גם שומר על החוק ממש ביסודיות!

דייייייי נאמסתם ימות המשיח!!!
מה אכפת לו... וחוזר על עצמו אותו חלילה

במידה ולא היה אכפת להנהלה אצלנו מהציבור, הם לא היו מאפשרים בכלל את האופציה לפנות ולהסיר, לא מנהלים שום תקשורת עם הציבור בנושא, לא מטפלים בנושאים מול מנהלי הקווים וחוסכים בכך המון כוח אדם ומשאבים. (בדיוק כפי שעושות כל החברות האחרות בענף, ועד היום לא שילמו אפילו שקל אחד בתביעות ספאם)
הפסיקה של בתי המשפט בנושאים אלו ברורה מאד, מפעיל פלטורמה טכנית בלבד איננו נחשב מפרסם.

ימות המשיח לוקחת על עצמה הרבה הרבה מעבר לדרישות החוק למרות ההוצאות הכבדות במשאבים לטיפול בנושא זאת מתוך מטרה להתחשב בציבור גם הרבה מעבר לחובתה החוקית של ימות המשיח. אבל כחברה שנותנת שרות ימות המשיח לא יכולה לדרוש מלקוחותיה לקחת על עצמם הגבלות מעבר למה שהחוק דורש.
מה מצפים שיגידו ללקוח?, תקשיב, החוק מתיר אבל אנו רוצים שתהיה צדיק יותר מהוראות החוק? כל חברה מסחרית שתגיד כזה דבר ללקוחות (והיא לא מונופול) תמצא את עצמה ללא לקוחות.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי משהו מצליח להביא לנו כאן גם תגובה מסודרת מקרויס תקשורת וטללין
שהם המטרידים הגדולים יחד עם ימות המשיח [אם כי ימות המשיח לכל הפחות נותנים אפשרות להסרה מרשימת התפוצה].
התפוח האדמה הלוהט.
הצילו.
יש למישהו מהפורום את הפרטים ליצירת קשר עם החברות הנ"ל?
לא נרפה מהם עד שיתייצבו בפרוג עם ניק פעיל ויגנו בחירוף נפש על עצמם. (שוב, אדון IVR, כל הכבוד לך על האומץ)

אם יהיה צורך נפתח אשכול חדש ונחנן לכל גולשי פרוג: תנו לנו אינפורמציה.
לא ניתן למנהלים של הקרויס תקשורת וטללין להשאר בצל ולהמשיך להטריף אותנו מהאופל.
שלפחות נדע את מי לקלל כאשר מצנטקים לנו באמצע הלילה.

vhsvchch

משתמש מקצוען
(בדיוק כפי שעושות כל החברות האחרות בענף, ועד היום לא שילמו אפילו שקל אחד בתביעות ספאם)
זה הכישלון שלנו כצרכנים כפויים!!!
אנחנו יודעים רק לקלל ולא "להסביר".
אם הם היו מצנטקים יום אחד לאיזה תל אביבי הם היו יושבים מול בית המשפט למחרת.
אם הם היו מצנטקים יום אחד לאיזה נתניה'ני הם היו יושבים בחדר מיון.
רק אנחנו נאנחים וממשיכים הלאה, צדיקים אנחנו. הא?

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
התפוח האדמה הלוהט.
הצילו.
יש למישהו מהפורום את הפרטים ליצירת קשר עם החברות הנ"ל?
לא נרפה מהם עד שיתייצבו בפרוג עם ניק פעיל ויגנו בחירוף נפש על עצמם. (שוב, אדון IVR, כל הכבוד לך על האומץ)

אם יהיה צורך נפתח אשכול חדש ונחנן לכל גולשי פרוג: תנו לנו אינפורמציה.
לא ניתן למנהלים של הקרויס תקשורת וטללין להשאר בצל ולהמשיך להטריף אותנו מהאופל.
שלפחות נדע את מי לקלל כאשר מצנטקים לנו באמצע הלילה.

החברות הנ"ל ביקשו למסור שהן מתרשמות מאד מהאיום.

כמו שנאמר: הכלבים עוברים והשיירה נובחת

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה