היא רק רצתה לעורר באזזזאני כמעט כותבת עוד פעם שעבדת עלינו...
אני קוראת את התגובות ומקבלת הרגשה שאני חיה במדינה אחרת.
אני משתמשת ונהנית מכמה קבוצות וואטסאפ סגורות של עדכונים נצרכים,
ומכמה שירותים טובים של קווי התוכן והמידע (מי זה פון, מידע אוטובוסים, קו המוזיקה, שידור מהלוויה של הרב שטינמן זצ"ל...).
ונכון שפעם בכמה ימים אני מקבלת צלצול של איזה ספאם,
אבל אני חוזרת למספר ומוציאה את שמי מרשימת התפוצה.
קשה לי להבין את הכעס העז, ואת רוח הנקמה שמפמפמת כאן.
יכול להיות שמאיזו סיבה המספר שלי מפונק יחסית ומקבל פרופורציונית הרבה פחות צלצולים?
1. כבר שאלו אבל נשאל שוב, יש לך קו כשר?
2. זה לא פעם בכמה ימים, זה הטרדות מציקות ולפעמים רצופות, בשעות הזויות. וגם בשעות רגילות. אחרי ההסרה מימות המשיח, המצב השתפר, אבל עדיין לא לגמרי.
אצלי לאאם לא חוזרים לצנתוקים - זה אמור להפסיק
כמו שחברת תנובה תרכוש מכתזית ותתיז חלב טרי על פניהם של העוברים ושבים, ומי שיעז להתלונן על הטרדה, יענו לו 'אתה הרי קונה חלב במכולת! סימן שאתה נהנה מהחלב שלנו!'
לפלא, יהודים יקרים, @פנס בערפל ואחרים.
מה קרה לנו???
החשכו עינינו מלראות נכוחה?
קצת סדר בדברים, שתבנו כנגד מה יצאתם על ימות המשיח בדגש שכזה?
זו חברה שמספקת שירותים כמו עוד הרבה חברות דומות, לאנשים ולארגונים, שמרגע שרוכשים מהם את המוצר לא באחריותם מה עושים עם זה.
בהפוכה ממה שתואר כאן - קנית חלב במכולת ואח"כ הלכת והשפרצת אותו בפני העו"ש, מה זה עניינם?
זה לא קשור למנהל החברה, זה קשור למה ולמי שרכשו ממנו - וכל צינתוק לגופו.
פנו אל החברות המצנתקות בטענות.
ולצערנו אלו שלא מחזיקים בטלפונים כשרים, ומספרים כשרים,
אז מה אתם כי תלינו?
נניח, רק נניח, שחנות הטמבור שלידי תעמיד לרשות לקוחותיה, בנוסף לספריי צבע במבחר גוונים, גם שבלונות מוכנות לריסוס "בוז בוזגלו" ו"חרד"ק דרדק", היא לא תוכל להתנער מאשמה ולומר שמכתימי הקירות רק השתמשו בפלטפורמה שלה. זה לא עובד ככה.זו חברה שמספקת שירותים כמו עוד הרבה חברות דומות, לאנשים ולארגונים, שמרגע שרוכשים מהם את המוצר לא באחריותם מה עושים עם זה.
בהפוכה ממה שתואר כאן - קנית חלב במכולת ואח"כ הלכת והשפרצת אותו בפני העו"ש, מה זה עניינם?
זה לא קשור למנהל החברה, זה קשור למה ולמי שרכשו ממנו - וכל צינתוק לגופו.
פנו אל החברות המצנתקות בטענות.
יש הבדל קטן:ייתכן שכמו שעצם השימוש בג'ימייל מהווה הסכמה לקבלת פרסומות למייל, ע"פ המידע שנאסף מתוך התכתבויות המייל האישיות, וחיפושי המידע בכרום.
כמו שעצם השימוש בפייסבוק מהווה הסכמה לחברת פייסבוק להשתמש באיתור המקום של המכשיר, ו/או שימוש ברמקול החיצוני של מכשיר, וע"פ המיקום שלך או המילים שנקלטות בו כשאתה משוחח החברה תשלח לך פרסומות.
ייתכן שעצם השימוש בקווי הוואטסאפון מהווה הסכמה לתנאי השימוש שכוללים בין היתר העברת המספר למפרסמים השונים וקבלת פרסומות לטלפון האישי.
אבל גם ייתכן שלא.
ובגלל שבסה"כ הבנתי שאני מה"לא-מוטרדים יחסית", למרות שכן, המספר שלי כשר, לא אנסה לסנגר עוד על עמישראל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: