הסוף לצינתוקים!!!

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
אני קוראת את התגובות ומקבלת הרגשה שאני חיה במדינה אחרת.
אני משתמשת ונהנית מכמה קבוצות וואטסאפ סגורות של עדכונים נצרכים,
ומכמה שירותים טובים של קווי התוכן והמידע (מי זה פון, מידע אוטובוסים, קו המוזיקה, שידור מהלוויה של הרב שטינמן זצ"ל...).
ונכון שפעם בכמה ימים אני מקבלת צלצול של איזה ספאם,
אבל אני חוזרת למספר ומוציאה את שמי מרשימת התפוצה.
קשה לי להבין את הכעס העז, ואת רוח הנקמה שמפמפמת כאן.
יכול להיות שמאיזו סיבה המספר שלי מפונק יחסית ומקבל פרופורציונית הרבה פחות צלצולים?

1. כבר שאלו אבל נשאל שוב, יש לך קו כשר?

2. זה לא פעם בכמה ימים, זה הטרדות מציקות ולפעמים רצופות, בשעות הזויות. וגם בשעות רגילות. אחרי ההסרה מימות המשיח, המצב השתפר, אבל עדיין לא לגמרי.

3. הצלצולים האלו מעירים ילדים ותינוקות, גורמים לאנשים לעזוב את עיסוקיהם ולענות במאמץ (כי מחכים לשיחה חשובה אחרת, למשל), ומביאים לתחושת חוסר אונים כשאנחנו מגלים שזה שוב הטרדנים מקו 'צאן ללא רועה' או 'הנייעס המקורי'. אלה מתעללים בנו, ולנו אין שום דרך להתגונן. וגם לא להתנתק. מדי הרבה קוים לא מאפשרים ניתוק.

4. מה שמפריע לרבים מאד, זו הפלישה לפרטיות. הפלאפון אינו רשות הרבים. הוא מכשיר פרטי. אין לאף אחד רשות למכור את מספרנו, או לפלוש אל מכשירנו בלי שאישרנו זאת.

5. הטיעון של 'אנחנו מספקים פלטפורמה חשובה' או 'רבים נהנים מקוים קוליים', אינו רלוונטי. אפילו הטענה 'גם אתה בעצמך מתקשר לפעמים לקו התח"צ', ריקה מתוכן. כמו שחברת תנובה תרכוש מכתזית ותתיז חלב טרי על פניהם של העוברים ושבים, ומי שיעז להתלונן על הטרדה, יענו לו 'אתה הרי קונה חלב במכולת! סימן שאתה נהנה מהחלב שלנו!'

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
מצד אחד, יש חשיבות למוצר הזה, לדוגמא - בחיידר שלנו שולחים הודעות לכל ההורים בצורה כזאת.
מצד שני, הצינתוקים.. מיותרים לגמרי.
אולי הגיע הזמן להתחיל לתבוע את המצנתקים?
או להציק להם חזרה..? או משהו!

ביזנסטורי - אילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
1. כבר שאלו אבל נשאל שוב, יש לך קו כשר?

2. זה לא פעם בכמה ימים, זה הטרדות מציקות ולפעמים רצופות, בשעות הזויות. וגם בשעות רגילות. אחרי ההסרה מימות המשיח, המצב השתפר, אבל עדיין לא לגמרי.

גם לי כמעט ואין צנתוקים.
אולי אחד ליום.
ו- כן.
המספר שלי כשר למהדרין! (054-85)
מוזר באמת.
אני מצטרפת למיוחסים?

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
כמו שחברת תנובה תרכוש מכתזית ותתיז חלב טרי על פניהם של העוברים ושבים, ומי שיעז להתלונן על הטרדה, יענו לו 'אתה הרי קונה חלב במכולת! סימן שאתה נהנה מהחלב שלנו!'

אהבתי לגמרי.

למרבה הפלא - גם לי וגם לבעלי יש מספרים כשרים ומכשירים כשרים למהדרין ושנינו כמעט לא מקבלים צינתוקים.
הבת שלי, לעומת זאת, מקבלת כל יום לפחות עשרה....
(המסכנה בטוחה כל פעם שזו חברה (כיתה ט'.... (: )

חני

הנמצא

משתמש מקצוען
ע"פ זה וזה
אין במידע זה משום הוראה לבצע שיחות ו/או להטריד ו/או לצנתק בכל דרך שהיא, השימוש במידע באחריות המשתמש בלבד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

יוסף שטיין

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
ע"פ זה וזה
אין במידע זה משום הוראה לבצע שיחות ו/או להטריד ו/או לצנתק בכל דרך שהיא, השימוש במידע באחריות המשתמש בלבד

הנכם מוזמנים להשתמש במידע הנ"ל בצורה חוקית, בצורה החוקית שבו בוודאי משתמש הנ"ל לספק פלטפורמה לעשות אך חסד לישראל.

יחי המלך והקישוריות

האם מותר למוטרד להטריד את המטריד ע"פ הלכה, איני יודע.

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני מקבל הרבה צינתוקים, ודווקא אני לא מנוי על אף קבוצה כלשהי
אבל תתפלאו לשמוע שזה לא מפריע לי, החלטתי להתעלם מהן, לא חוזר לאף מספר,
אם זו הודעה מושמעת אני מקשיב להתחלה ובמרבית המקרים מנתק מיד, למרות הנסיון של הקריין להתחנן שלא לנתק...

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני הפסדתי תור למרפאה מסוימת שעבור אישורי הגעה עובדת עם מספר טלפון באותה קידומת...

יעקבי

משתמש צעיר
לפלא, יהודים יקרים, @פנס בערפל ואחרים.
מה קרה לנו???
החשכו עינינו מלראות נכוחה?

קצת סדר בדברים, שתבנו כנגד מה יצאתם על ימות המשיח בדגש שכזה?

זו חברה שמספקת שירותים כמו עוד הרבה חברות דומות, לאנשים ולארגונים, שמרגע שרוכשים מהם את המוצר לא באחריותם מה עושים עם זה.
בהפוכה ממה שתואר כאן - קנית חלב במכולת ואח"כ הלכת והשפרצת אותו בפני העו"ש, מה זה עניינם?

זה לא קשור למנהל החברה, זה קשור למה ולמי שרכשו ממנו - וכל צינתוק לגופו.
פנו אל החברות המצנתקות בטענות.

ולצערנו אלו שלא מחזיקים בטלפונים כשרים, ומספרים כשרים,
אז מה אתם כי תלינו?

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
לפלא, יהודים יקרים, @פנס בערפל ואחרים.
מה קרה לנו???
החשכו עינינו מלראות נכוחה?

קצת סדר בדברים, שתבנו כנגד מה יצאתם על ימות המשיח בדגש שכזה?

זו חברה שמספקת שירותים כמו עוד הרבה חברות דומות, לאנשים ולארגונים, שמרגע שרוכשים מהם את המוצר לא באחריותם מה עושים עם זה.
בהפוכה ממה שתואר כאן - קנית חלב במכולת ואח"כ הלכת והשפרצת אותו בפני העו"ש, מה זה עניינם?

ולצערנו אלו שלא מחזיקים בטלפונים כשרים, ומספרים כשרים,
אז מה אתם כי תלינו?

נענה בסבלנות, בפעם ה-900:
הצדיקים הנ"ל מאפשרים ללקוחותיהם הצדיקים לצנתק ללא אפשרות הסרה מהרשימה, בניגוד לחוק ולמוסר האנושי.
דבר זה הובהר בצילומי מסך שהועלו כאן.

בנוסף, קרוב לוודאי שנמכרות רשימות של מספרים כשרים. מי מוכר ומי קונה, אין לנו מושג, אך לאנשים השותפים לכך מגיע בהחלט איזה שפריץ אדיר של חלב בלתי טרי היישר לפרצופם מדושן העונג.

(התמהים 'למי מפריע צלצול תמים בשעת ערב נינוחה', אאחל לכם שבקרוב ממש כעת חיה תתברכו בתינוק בריא, חכם ויפה עיניים, ועם הצינתוק הראשון שיעיר אותו ייפתרו כל התמיהות אמן כן יהי רצון).

פרפר

משתמש מקצוען
נניח, רק נניח, שחנות הטמבור שלידי תעמיד לרשות לקוחותיה, בנוסף לספריי צבע במבחר גוונים, גם שבלונות מוכנות לריסוס "בוז בוזגלו" ו"חרד"ק דרדק", היא לא תוכל להתנער מאשמה ולומר שמכתימי הקירות רק השתמשו בפלטפורמה שלה. זה לא עובד ככה.

קופירייטה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
הפקות ואירועים
ייתכן שכמו שעצם השימוש בג'ימייל מהווה הסכמה לקבלת פרסומות למייל, ע"פ המידע שנאסף מתוך התכתבויות המייל האישיות, וחיפושי המידע בכרום.
כמו שעצם השימוש בפייסבוק מהווה הסכמה לחברת פייסבוק להשתמש באיתור המקום של המכשיר, ו/או שימוש ברמקול החיצוני של מכשיר, וע"פ המיקום שלך או המילים שנקלטות בו כשאתה משוחח החברה תשלח לך פרסומות.
ייתכן שעצם השימוש בקווי הוואטסאפון מהווה הסכמה לתנאי השימוש שכוללים בין היתר העברת המספר למפרסמים השונים וקבלת פרסומות לטלפון האישי.

אבל גם ייתכן שלא.
ובגלל שבסה"כ הבנתי שאני מה"לא-מוטרדים יחסית", למרות שכן, המספר שלי כשר, לא אנסה לסנגר עוד על עמישראל...

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
ייתכן שכמו שעצם השימוש בג'ימייל מהווה הסכמה לקבלת פרסומות למייל, ע"פ המידע שנאסף מתוך התכתבויות המייל האישיות, וחיפושי המידע בכרום.
כמו שעצם השימוש בפייסבוק מהווה הסכמה לחברת פייסבוק להשתמש באיתור המקום של המכשיר, ו/או שימוש ברמקול החיצוני של מכשיר, וע"פ המיקום שלך או המילים שנקלטות בו כשאתה משוחח החברה תשלח לך פרסומות.
ייתכן שעצם השימוש בקווי הוואטסאפון מהווה הסכמה לתנאי השימוש שכוללים בין היתר העברת המספר למפרסמים השונים וקבלת פרסומות לטלפון האישי.

אבל גם ייתכן שלא.
ובגלל שבסה"כ הבנתי שאני מה"לא-מוטרדים יחסית", למרות שכן, המספר שלי כשר, לא אנסה לסנגר עוד על עמישראל...
יש הבדל קטן:
ג'ימייל לא מעבירה את המייל שלי לאף גורם אחר ללא רשותי. פייסבוק לא מעבירה את פרטיי האישיים לאף אחד, (באופן תיאורטי, כן? אחרי הם לא עוקבים)
ולקוי הווטצאפ אין שום רשות למכור את המספר שלי / להעביר אותו לאף גורם!!!

mirih

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
משהיא יודעת אם במכשיר c-2 יש אפשרות לבצע רשימת דחייה?
אני לא הצלחתי למצוא.
תודה!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה