033077751@ימות המשיח מאחר וכלום לא הולך להשתנות, בקשה אחת לי אליכם.
כידוע לכם היטב, למרות שועדת הרבנים/מזכירות הועדה/לא יודעת מי דואגים לחסום כל מספר, החברות פותחות קו חדש ושוב הועדה סוגרת וחוזר חלילה.
יש מספר קו אחד ויחיד, המופעל כשירות על ידי ימות המשיח, שהוא באמת תועלתי לכולנו. הוא נותן לנו מספר אישי בו יש אפשרות להקלטת שיחות ועוד ועוד. דא עקא- הועדה המסורה דאגה לסגור גם אותו. בהיות וזה לא קו שמכניס כסף, אין מי שדואג לעקוף את זה.
קריאתי המפורשת אליכם: תדאגו שתהיה לנו האפשרות להשתמש בשירות הזה. יש לכם את היכולת. יוכיחו על כך שבע עשרה הצינתוקים שקבלתי במהלך היממה האחרונה.
טיפ לכולם:033077751
שלום חברים
ברצוני להעלות כמה נקודות שקשורות לנושא הזה
א. כל החברות שמצנתקות כמעט ולא מצנתקות סתם ! שזה אומר שאם מצנתקים אליך הרבה, כנראה שהמספר שלך מאזין הרבה לקוי תוכן. כמעט ואין צינתוקים סתם ! למעט לדוגמא כשמרן הגראי"ל שטיינמן זצ"ל היה חולה, וכדומה, אמנם זה לא לגמרי ויש כידוע חריגות.
מי שמאזין ומצנתקים לו, זה יכול להיות שהוא מאזין לווצאפים קוליים וזה יכול להיות נייעס, אבל השיקול הוא כלכלי כלומר מי שבד"כ חוזר למספרים ומאזין להם יצנתקו לו ומי שלא לא.
מהנסיון שלי יש הרבה שאומרים, אנחנו לא הוספנו את עצמנו לשום רשימה ולא מאזינים בכלל, אבל האמת שאחד מהמשפחה (...) מאזין הרבה מהמספר שלהם !!!
ב. יש רשימות תפוצה שנסחרות וגם שוות כסף (!) של המאזינים הכבדים... שהם גם מקבלים הכי הרבה צינתוקים.
אולי מישהו אחר מאזין מהמכשיר שלך (?)שקר וכזב!!
אני לא מאזינה בכלל, לעולם, לקווי נייס, גם לא חוזרת אליהם כמעט אף פעם (למעט פעם ב.. בטעות ומייד מנתקת) והם לא פוסקים מלהטרידני.
הם טרדנים, מפריעים מאד מאד מאד
ושום תירוץ בעולם לא מקובל על מעשים שכאלה!
זה של קליקול מי שרוצה להתלונן https://clickcall.co.il/ או <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מה עם קו בשם "מרכז העדכונים והחדשות", לא עוזר לי שביקשתי הסרה שוב ושוב.
זה כנראה לא ימות המשיח. איזה חברה זו בשביל להתלונן?
אין רשימת דחייהמשהיא יודעת אם במכשיר c-2 יש אפשרות לבצע רשימת דחייה?
אני לא הצלחתי למצוא.
תודה!
קצת מורכב אבל נחמדאין רשימת דחייה
אבל יש לי עצה לייצור פרימיטיבי של רשימת דחייה בC2:
יש במכשיר זה אופציה של הקלטה,
הפתרון הוא להקליט פעם אחת דממה, שקט מוחלט, ולשמור את ההקלטה בשם 'דחייה',
מעתה ואילך כל מספר שלא מעוניינים לשמוע כשהוא מתקשר אליך, יש לשמור אותו, ולהגדיר לו צלצול מיוחד - הצלצול השקט מתיקיית ההקלטות,
השימוש שלי בהקלטה זו גם במקרים מסוימים כשאני רוצה לנוח למשל באמצע היום בלי שהטלפון יצלצל, אבל יש מישהו מסוים שאני כן רוצה שאם הוא יתקשר הטלפון יצלצל, אז, אני אגדיר את השקט כצלצול הכללי של הטלפון, ולמספר הספציפי אני אגדיר את הצלצול הרגיל שמוגדר אצלי דרך קבע בטלפון [ליתר דיוק הגדרתי פעם אחת פרופיל כזה, ובמצבים כאלו אני אעביר את הפלאפון לפרופיל הזה].
0773137777 שלוחה 6 שם תפעל ע"פ ההוראות, זה מסובךלא קראתי את האשכול הארוך הזה
אבל יש לי שאלה ואולי יש שם תשובה אבל זה מידי ארוך לערב פסח עכשיו---
האם יש אפשרות להחזיר את הצינטוקים? אחותי התנתקה ועכשיו התנתק לה גם הווצאפים המשפחתיים, מעונינת להחזיר, יש אופציה???
תודה גדולה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: