הסוף לצינתוקים!!!

הסכת ושמע

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
כמעט בכל מכשיר (לפי מה שידוע לי)
למעט בח' נוקיה (שכנראה לא שמעו עדיין על אופציה כזו....)

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
מה עם קו בשם "מרכז העדכונים והחדשות", לא עוזר לי שביקשתי הסרה שוב ושוב.
זה כנראה לא ימות המשיח. איזה חברה זו בשביל להתלונן?

חצי הכוס המלאה

משתמש פעיל
@ימות המשיח מאחר וכלום לא הולך להשתנות, בקשה אחת לי אליכם.
כידוע לכם היטב, למרות שועדת הרבנים/מזכירות הועדה/לא יודעת מי דואגים לחסום כל מספר, החברות פותחות קו חדש ושוב הועדה סוגרת וחוזר חלילה.
יש מספר קו אחד ויחיד, המופעל כשירות על ידי ימות המשיח, שהוא באמת תועלתי לכולנו. הוא נותן לנו מספר אישי בו יש אפשרות להקלטת שיחות ועוד ועוד. דא עקא- הועדה המסורה דאגה לסגור גם אותו. בהיות וזה לא קו שמכניס כסף, אין מי שדואג לעקוף את זה.
קריאתי המפורשת אליכם: תדאגו שתהיה לנו האפשרות להשתמש בשירות הזה. יש לכם את היכולת. יוכיחו על כך שבע עשרה הצינתוקים שקבלתי במהלך היממה האחרונה.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
@ימות המשיח מאחר וכלום לא הולך להשתנות, בקשה אחת לי אליכם.
כידוע לכם היטב, למרות שועדת הרבנים/מזכירות הועדה/לא יודעת מי דואגים לחסום כל מספר, החברות פותחות קו חדש ושוב הועדה סוגרת וחוזר חלילה.
יש מספר קו אחד ויחיד, המופעל כשירות על ידי ימות המשיח, שהוא באמת תועלתי לכולנו. הוא נותן לנו מספר אישי בו יש אפשרות להקלטת שיחות ועוד ועוד. דא עקא- הועדה המסורה דאגה לסגור גם אותו. בהיות וזה לא קו שמכניס כסף, אין מי שדואג לעקוף את זה.
קריאתי המפורשת אליכם: תדאגו שתהיה לנו האפשרות להשתמש בשירות הזה. יש לכם את היכולת. יוכיחו על כך שבע עשרה הצינתוקים שקבלתי במהלך היממה האחרונה.
033077751

בינה 32

משתמש רשום
טיפ לכולם:
אחרי שאני מקליטה שיחה ומקבלת אותה למייל, אני עושה 'השב' למייל וכותבת את שם החברה / האדם שהקלטתי. למשל 'בזק', או 'מי עדן' או 'רותי כהן'.
אח"כ אם אני צריכה את השיחה הזו, אני עושה חיפוש במייל לפי השם ומוצאת מיד.

סבתא של נעה

משתמש סופר מקצוען
שלום חברים
ברצוני להעלות כמה נקודות שקשורות לנושא הזה
א. כל החברות שמצנתקות כמעט ולא מצנתקות סתם ! שזה אומר שאם מצנתקים אליך הרבה, כנראה שהמספר שלך מאזין הרבה לקוי תוכן. כמעט ואין צינתוקים סתם ! למעט לדוגמא כשמרן הגראי"ל שטיינמן זצ"ל היה חולה, וכדומה, אמנם זה לא לגמרי ויש כידוע חריגות.
מי שמאזין ומצנתקים לו, זה יכול להיות שהוא מאזין לווצאפים קוליים וזה יכול להיות נייעס, אבל השיקול הוא כלכלי כלומר מי שבד"כ חוזר למספרים ומאזין להם יצנתקו לו ומי שלא לא.
מהנסיון שלי יש הרבה שאומרים, אנחנו לא הוספנו את עצמנו לשום רשימה ולא מאזינים בכלל, אבל האמת שאחד מהמשפחה (...) מאזין הרבה מהמספר שלהם !!!
ב. יש רשימות תפוצה שנסחרות וגם שוות כסף (!) של המאזינים הכבדים... שהם גם מקבלים הכי הרבה צינתוקים.

שקר וכזב!!
אני לא מאזינה בכלל, לעולם, לקווי נייס, גם לא חוזרת אליהם כמעט אף פעם (למעט פעם ב.. בטעות ומייד מנתקת) והם לא פוסקים מלהטרידני.
הם טרדנים, מפריעים מאד מאד מאד
ושום תירוץ בעולם לא מקובל על מעשים שכאלה!

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
קווי הנייעס -זה דבר בלתי נסבל ובלתי נסלח!!!
למי שלא בחר בזה
בגלל שיש לי מספר כשר לכן אני סובלת מזה רבות
א-זה הטעיה של הציבור
ב-גזל זמן ממש
ג-מוציא אותי מהריכוז בכל מיני מצבים...
ואם אתם נוגעים בדבר ויש לכם חלק בהטרדות האלו קחו את זה- לתשומת לב

הנמצא

משתמש מקצוען
יש פתרון חלקי למשתמשי נוקיה (ב'תומך כשר' זה עובד לא יודע לגבי כשר), ליצור קבוצה באנשי הקשר ולהזין לשם את האנשי קשר שאתה מעוניין שיוכלו להתקשר אליך בזמן מסוים, ובפרופילים להגדיר פרופיל שהתראה תהיה לא עבור כל השיחות אלא רק הקבוצה שנוצרה.
בלילה או בזמנים אחרים ניתן להפעיל את הפרופיל הזה וכך כל מי שלא נמצא בקבוצה לא יכול להתקשר.
מי שיש לו זמן וסבלנות יכול להזין את כל האנשי קשר שלו ובד"כ שיחות נכנסות זה מישהו שנמצא באנשי קשר וכך ניתן לסנן את כל השאר.
יש לשיטה הזו חסרונות כמובן אבל זה רעיון די טוב.

h5247

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שקר וכזב!!
אני לא מאזינה בכלל, לעולם, לקווי נייס, גם לא חוזרת אליהם כמעט אף פעם (למעט פעם ב.. בטעות ומייד מנתקת) והם לא פוסקים מלהטרידני.
הם טרדנים, מפריעים מאד מאד מאד
ושום תירוץ בעולם לא מקובל על מעשים שכאלה!
אולי מישהו אחר מאזין מהמכשיר שלך (?)
ואולי לא
זה לא ש100% מהצינתוקים זה רק למי שמאזין, אבל ברוב המקרים כן.

h5247

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אגב אם IVR (כלומר ימות המשיח) יסכים להצעה שלי
אפשר לפתוח מספר שבו כל מי שמסיר את עצמו יוסר מכל החברות
אני יכול לדאוג (או לפחות לנסות) להסיר את המספרים מהרשימות תפוצה של רוב החברות אבל לא מימות המשיח...
אם הוא יסכים להחליף רשימות שחורות של לא מעוניינים בין כל החברות נוכל לעשות עם זה משהו...

ochayon

משתמש פעיל
משהיא יודעת אם במכשיר c-2 יש אפשרות לבצע רשימת דחייה?
אני לא הצלחתי למצוא.
תודה!
אין רשימת דחייה
אבל יש לי עצה לייצור פרימיטיבי של רשימת דחייה בC2:
יש במכשיר זה אופציה של הקלטה,
הפתרון הוא להקליט פעם אחת דממה, שקט מוחלט, ולשמור את ההקלטה בשם 'דחייה',
מעתה ואילך כל מספר שלא מעוניינים לשמוע כשהוא מתקשר אליך, יש לשמור אותו, ולהגדיר לו צלצול מיוחד - הצלצול השקט מתיקיית ההקלטות,

השימוש שלי בהקלטה זו גם במקרים מסוימים כשאני רוצה לנוח למשל באמצע היום בלי שהטלפון יצלצל, אבל יש מישהו מסוים שאני כן רוצה שאם הוא יתקשר הטלפון יצלצל, אז, אני אגדיר את השקט כצלצול הכללי של הטלפון, ולמספר הספציפי אני אגדיר את הצלצול הרגיל שמוגדר אצלי דרך קבע בטלפון [ליתר דיוק הגדרתי פעם אחת פרופיל כזה, ובמצבים כאלו אני אעביר את הפלאפון לפרופיל הזה].

הסכת ושמע

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אין רשימת דחייה
אבל יש לי עצה לייצור פרימיטיבי של רשימת דחייה בC2:
יש במכשיר זה אופציה של הקלטה,
הפתרון הוא להקליט פעם אחת דממה, שקט מוחלט, ולשמור את ההקלטה בשם 'דחייה',
מעתה ואילך כל מספר שלא מעוניינים לשמוע כשהוא מתקשר אליך, יש לשמור אותו, ולהגדיר לו צלצול מיוחד - הצלצול השקט מתיקיית ההקלטות,

השימוש שלי בהקלטה זו גם במקרים מסוימים כשאני רוצה לנוח למשל באמצע היום בלי שהטלפון יצלצל, אבל יש מישהו מסוים שאני כן רוצה שאם הוא יתקשר הטלפון יצלצל, אז, אני אגדיר את השקט כצלצול הכללי של הטלפון, ולמספר הספציפי אני אגדיר את הצלצול הרגיל שמוגדר אצלי דרך קבע בטלפון [ליתר דיוק הגדרתי פעם אחת פרופיל כזה, ובמצבים כאלו אני אעביר את הפלאפון לפרופיל הזה].
קצת מורכב אבל נחמד
תודה רבה

חמד ילד

משתמש צעיר
באשכול התאום (ז"ל) דיברו האם מותר לתבוע אלף ש"ח על הצינתוקים. להלן תשובת הרב מוצפי בעניין כפי המופיע באתר דורש ציון
שאלה - 156361
לכבוד הרב
ישנו תופעה מטרידה מאוד, מידי יום מקבלים צינטוקים מקווים שמדברים פוליטיקה או שיעורי תורה, ע"פ החוק אפשר לתבוע אלף שקל על כל צינטוק כזה. האם מותר לתבוע אותם ?
תשובה
תתבע. אולי יעשו קץ למגיפה זו.

tamar123

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
לא קראתי את האשכול הארוך הזה
אבל יש לי שאלה ואולי יש שם תשובה אבל זה מידי ארוך לערב פסח עכשיו---

האם יש אפשרות להחזיר את הצינטוקים? אחותי התנתקה ועכשיו התנתק לה גם הווצאפים המשפחתיים, מעונינת להחזיר, יש אופציה???

תודה גדולה!!

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
לא קראתי את האשכול הארוך הזה
אבל יש לי שאלה ואולי יש שם תשובה אבל זה מידי ארוך לערב פסח עכשיו---

האם יש אפשרות להחזיר את הצינטוקים? אחותי התנתקה ועכשיו התנתק לה גם הווצאפים המשפחתיים, מעונינת להחזיר, יש אופציה???

תודה גדולה!!
0773137777 שלוחה 6 שם תפעל ע"פ ההוראות, זה מסובך

הנמצא

משתמש מקצוען
בעקבות המידע פה התקשרתי שבוע שעבר למערכת של 'ימות' והגדרתי שלא אקבל צינתוקים.
אכן מאז כמעט אין כלום למעט קו ההגנה שכנראה יש לו הסדר מיוחד שממשיך להטרידדדדדדד

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה