הסוף לצינתוקים!!!

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כמו שהציעו
שכולם יתקשרו ל ivr על כל צינתוק שמפריע, זה גם מותר על פי החוק
ואם זה עדיין מפריע לו אנחנו נעביר את זה להנהלת פרוג
אמנם לא בטוח שהם יוכלו לעשות משהו
אבל בכל זאת נעביר את זה להנהלה

קופירייטה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
הפקות ואירועים
שעלי להוקיר טובה

מה פתאום להכיר טובה?
פשוט להבין שלכל דבר יש מחיר.
רוצה לקנות בית? קח משכנתא
רוצה להרוויח יותר כסף? תעבדי יותר שעות
רוצה להראות גבוהה? תתמודדי עם הליכה על עקבים
רוצה קינוח מושקע לסעודת שבת? תשרפי שעות במטבח
רוצה להיות מחוברת לוואטסאפים משפחתיים? תתמודדי עם צינתוקים
זה המחיר. פשוט.

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
מה פתאום להכיר טובה?
פשוט להבין שלכל דבר יש מחיר.
רוצה לקנות בית? קח משכנתא
רוצה להרוויח יותר כסף? תעבדי יותר שעות
רוצה להראות גבוהה? תתמודדי עם הליכה על עקבים
רוצה קינוח מושקע לסעודת שבת? תשרפי שעות במטבח
רוצה להיות מחוברת לוואטסאפים משפחתיים? תתמודדי עם צינתוקים
זה המחיר. פשוט.

כמו שכבר הסברתי
על כל דקת האזנה שלי בקו משפחתי
ימת המשיח מרוויחה כסף.

קצת מוגזם גם להרוויח וגם להשתמש במס' שלי כקורבן לכל הצינתוקים.

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
כמו שכבר הסברתי
על כל דקת האזנה שלי בקו משפחתי
ימת המשיח מרוויחה כסף.

ואז?
זכותם להציע לך שירות באיזה מחיר שהם רוצים.
זכותם להציע לך אפשרות של פינוי הזבל ,
הם באים פעם בחמש דקות, דופקים בדלת ושואלים אם יש זבל.
אבל הי! את רוצה רק פעם ביום !
אז תוותרי על השירותים שלהם ותפני את הזבל לבד.

ואם הם מרוויחים מהזבל , כי חברת המיחזור משלמת להם על הבקבוקים שהם מוציאים מתוכו?
אז אין קשר, זכותם לרצות ולהרוויח יותר, ולדפוק לך כל 5 דקות בדלת עם הצעת פרסומת.

את לא יכולה לבוא בתלונות על שירות שהצטרפת אליו, והוא עולה לך מחיר גבוה.
תתנתקי, ותתקשרי בעצמך לכל הקהילות שאת מצורפת אליהם.

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים

h5247

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שלום חברים
ברצוני להעלות כמה נקודות שקשורות לנושא הזה
א. כל החברות שמצנתקות כמעט ולא מצנתקות סתם ! שזה אומר שאם מצנתקים אליך הרבה, כנראה שהמספר שלך מאזין הרבה לקוי תוכן. כמעט ואין צינתוקים סתם ! למעט לדוגמא כשמרן הגראי"ל שטיינמן זצ"ל היה חולה, וכדומה, אמנם זה לא לגמרי ויש כידוע חריגות.
מי שמאזין ומצנתקים לו, זה יכול להיות שהוא מאזין לווצאפים קוליים וזה יכול להיות נייעס, אבל השיקול הוא כלכלי כלומר מי שבד"כ חוזר למספרים ומאזין להם יצנתקו לו ומי שלא לא.
מהנסיון שלי יש הרבה שאומרים, אנחנו לא הוספנו את עצמנו לשום רשימה ולא מאזינים בכלל, אבל האמת שאחד מהמשפחה (...) מאזין הרבה מהמספר שלהם !!!
ב. יש רשימות תפוצה שנסחרות וגם שוות כסף (!) של המאזינים הכבדים... שהם גם מקבלים הכי הרבה צינתוקים.
ג. זה נכון שכדאי להמליץ לחברת ימות המשיח לעשות הפרדה בין הווצאפים והקווי תוכן כי כמו שזה נראה אצלם מי שמאזין לווצאפים נרשם אוטומטית לקווי תוכן, אבל לא מסתבר שיש להם בעיה חוקית כי מי שפותח ווצאפ לדוגמא מאשר את תנאי השימוש שזהו אחד מהם.
ד. יש מושג של רשימות שחורות, בהרבה חברות מי שמסיר את עצמו כמה פעמים מהרשימות תפוצה מוסר לגמרי מכל הרשימות, בכל מקרה כדאי להסיר אפילו אם לא יסירו אותכם מיד מהרשימות כי בשלב מסוים מישהו יזהה את המספר שלכם כלא מעוניין, וההטרדות יפסיקו משמעותית.
ה. הרעיון הפשוט - מועיל רק למי שאין C2 או NOKIA 208 הוא : להכניס לרשימה שחורה את כל המספרים שמתחילים ב0795/9 או ב0723 וכדומה.
נ.ב. יש אנשים שמשאירים הודעה בקו עם בקשה להסיר, ב99 % מהמקרים זה לא עוזר ! כמעט ולא מקשיבים להודעות בקווים !
בהצלחה

h5247

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אפשר להוסיף לרשימת דחייה כל מה שמתחיל מ 03307

איציק הצדיק

משתמש מקצוען
עדיין אמשיך לאחל לחברה שלו ושל חבריו להיסגר, רצוי עם קנס.
אתה רציני, למה שבנאדם לא יתפרנס?
אז מה אם באמצעות הפלטפורמה שלו אתה קצת מצונתק?
אגב גם אני מהמצונתקים אמנם לא מי יודע מה אבל כן כל שבוע ביום שישי בדיוק כשאני מניח את הראש לכמה דק' לכבוד שבת, וזה מאוד מעצבן...
בנוסף אל תשכח שאתה (אולי לא, אבל ו)הרבה מהמתלוננים מאוד נהנים מאוד מהשירותים שהוא נותן, תברר כמה מאזינים יש לקוי הנייעס למיניהם...
אני באופן אישי מאוד נהנה הן מקווי הוואטסאפ המשפחתיים, הקהילתיים והקבוצתיים בכל מיני וריאציות, הקלטות שיחה שבזכותם כבר הרווחתי כמה עשרות אלפי שקלים בתביעה נגד חברה מסויימת... ובל נשכח שזה גם מהשירותים ש"ימות המשיח" מציעה.
ואולי בהזדמנות זו אני יוסיף הודיה אישית ל @ivr שעזר לי מאוד בתקופה האחרונה, בפתיחת קו מהרגע להרגע + שירות לקוחות שבדר"כ עולה כסף קיבלתי בחינם, ולא אפרט את התוספות הנלוות.

אך בהחלט לדעתי יש מקום להציע ל"ימות המשיח - פתרונות תקשורת":
א. לחייב את כל בעלי הקוים להשאיר את אפשרות ההסרה בשלוחה מסויימת ולא שכל אחד יעביר את זה לשלוחה שבא לו רק כדי שאני יקשיב לכל ההודעה המשעממת שלו עד הסוף ואז יוכל לדעת שאני צריך ללחוץ 6#4*6765 רק כדי להסיר מרשימת התפוצה...

ב. לאפשר בהסרה הכוללת להחריג את קבוצות הוואטסאפון והבלוגפון מההסרה.

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
אך בהחלט לדעתי יש מקום להציע ל"ימות המשיח - פתרונות תקשורת":
א. לחייב את כל בעלי הקוים להשאיר את אפשרות ההסרה בשלוחה מסויימת ולא שכל אחד יעביר את זה לשלוחה שבא לו רק כדי שאני יקשיב לכל ההודעה המשעממת שלו עד הסוף ואז יוכל לדעת שאני צריך ללחוץ 6#4*6765 רק כדי להסיר מרשימת התפוצה...

ב. לאפשר בהסרה הכוללת להחריג את קבוצות הוואטסאפון והבלוגפון מההסרה.
@ivr , הרי לפניך הצעות קונקרטיות ריאליות ומועילות.

עיגול רבוע

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
חייב את כל בעלי הקוים להשאיר את אפשרות ההסרה בשלוחה מסויימת ולא שכל אחד יעביר את זה לשלוחה שבא לו רק כדי שאני יקשיב לכל ההודעה המשעממת שלו עד הסוף ואז יוכל לדעת שאני צריך ללחוץ 6#4*6765 רק כדי להסיר מרשימת התפוצה...
וגם שם שזה יהיה מיידית:
לחץ על X ותתנתק.

לא כמצב הקיים, כשלוחצים שם, מתחיל תפריט מס' 2:
לחץ על 1 כדי להצטרף לרשימת התפוצה, או 2 כדי להסיר אותך מרשימת התפוצה (יפה שלא 34636 כדי להסיר אותך...).

טוב, בחרתי 2.
ואז נשמעת ההודעה בחרת להסיר את מספר XXXXXXXXX מרשימת התפוצה, לאישור הקש אחת, לביטול הקש 2.
מה, אני לא יודע מה בחרתי ?
ולמה כל החזרה הארוכה על מס' הטלפון שלי. מה, אולי בחרתי להסיר מספר אחר ? ישנה אפשרות כזאת בכלל ?

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יש אפשרות לעשות רשימת דחיה בנוקיה 208?

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
באיזה מכשיר יש?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה