שעלי להוקיר טובה
את מה בדיוק נעביר להנהלה? נתלונן שם עליהם? אולי נתלונן שם גם על האוטובוס ששוב איחר מלהופיע היום?אבל בכל זאת נעביר את זה להנהלה
מה פתאום להכיר טובה?
פשוט להבין שלכל דבר יש מחיר.
רוצה לקנות בית? קח משכנתא
רוצה להרוויח יותר כסף? תעבדי יותר שעות
רוצה להראות גבוהה? תתמודדי עם הליכה על עקבים
רוצה קינוח מושקע לסעודת שבת? תשרפי שעות במטבח
רוצה להיות מחוברת לוואטסאפים משפחתיים? תתמודדי עם צינתוקים
זה המחיר. פשוט.
כמו שכבר הסברתי
על כל דקת האזנה שלי בקו משפחתי
ימת המשיח מרוויחה כסף.
לדעתך זה מוגזם,קצת מוגזם גם להרוויח וגם להשתמש במס' שלי כקורבן לכל הצינתוקים.
לידיעתךה. הרעיון הפשוט - מועיל רק למי שאין C2 או NOKIA 208 הוא : להכניס לרשימה שחורה את כל המספרים שמתחילים ב0795/9 או ב0723 וכדומה.
אתה רציני, למה שבנאדם לא יתפרנס?עדיין אמשיך לאחל לחברה שלו ושל חבריו להיסגר, רצוי עם קנס.
על זה בדיוק מדברים כאן - שיסדרו את ההטרדות ודי!אך בהחלט לדעתי יש מקום להציע ל"ימות המשיח - פתרונות תקשורת"
@ivr , הרי לפניך הצעות קונקרטיות ריאליות ומועילות.אך בהחלט לדעתי יש מקום להציע ל"ימות המשיח - פתרונות תקשורת":
א. לחייב את כל בעלי הקוים להשאיר את אפשרות ההסרה בשלוחה מסויימת ולא שכל אחד יעביר את זה לשלוחה שבא לו רק כדי שאני יקשיב לכל ההודעה המשעממת שלו עד הסוף ואז יוכל לדעת שאני צריך ללחוץ 6#4*6765 רק כדי להסיר מרשימת התפוצה...
ב. לאפשר בהסרה הכוללת להחריג את קבוצות הוואטסאפון והבלוגפון מההסרה.
וגם שם שזה יהיה מיידית:חייב את כל בעלי הקוים להשאיר את אפשרות ההסרה בשלוחה מסויימת ולא שכל אחד יעביר את זה לשלוחה שבא לו רק כדי שאני יקשיב לכל ההודעה המשעממת שלו עד הסוף ואז יוכל לדעת שאני צריך ללחוץ 6#4*6765 רק כדי להסיר מרשימת התפוצה...
לאיש אפשרות לעשות רשימת דחיה בנוקיה 208?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: