אין אמונה בגויים! גם לא בגרמנים שעכשיו נוח להם לתמוך בנו. הארס מפעפע מלמטה.למעשה, עד עכשיו, גרמניה היא המדינה היחידה בעולם שמגבה את ישראל במאה אחוז, יותר מכל מדינה אחרת.
כנראה שרשמית אין להם אפשרות לומר שהם יעברו על החוק.
אין אמונה בגויים! גם לא בגרמנים שעכשיו נוח להם לתמוך בנו. הארס מפעפע מלמטה.למעשה, עד עכשיו, גרמניה היא המדינה היחידה בעולם שמגבה את ישראל במאה אחוז, יותר מכל מדינה אחרת.
זה אותה גרמניה שלפני 80 שנה.אין אמונה בגויים! גם לא בגרמנים שעכשיו נוח להם לתמוך בנו. הארס מפעפע מלמטה.
האם מדובר בכלים של צה''ל או של האויב?דיווחים מלבנון:" שינוע מאסיבי של כלים כבדים במספר אזורים שונים.הכלים הכבדים יצאו מאזור העיירה ביבלוס שבדרום לבנון."
גרמניה מממנת ארגונים שפועלים נגד ישראללמעשה, עד עכשיו, גרמניה היא המדינה היחידה בעולם שמגבה את ישראל במאה אחוז, יותר מכל מדינה אחרת.
אולי צה"ל יכול להגשים חלומות לעוד כמה מחבלים?מספר ההרוגים בגנין עלה למניין 10.
אביו של אחד המחבלים "השבח לאל בני חיפש את מות הקדושים והשיג אותו הוא חיפש אותו כל כך. צהל מגשים חלומות...
ברור של האוייב...האם מדובר בכלים של צה''ל או של האויב?
כבר הערתי שאם מדובר בביבלוס מדובר על מעל 120 ק"מ מישראל,האם מדובר בכלים של צה''ל או של האויב?
תקשורת התרעלה ניסתה שוב לכלך על נבחרי ציבור מהימין..מישהו הבין על מה ולמה פרצה הסערה היום, אחרי שפורסם הסרטון של התצפיתניות?
כי אני לא.
ראיתי דיווחים לא מובנים של כל מיני ח"כים שכן ראו או לא ראו את הסרטון.
אשמח להסבר בעניין.
סגן ראש הממשלה ושר המשפטים יריב לוין:ערוצים 12 ו-13 שברו היום שיא חדש של שקרים, כאשר העלילו עליי כי הוצע לי כביכול לצפות בסרטון חטיפתן של התצפיתיות, ולא עשיתי זאת. הדבר לא היה ולא נברא. זוהי עלילה מבישה שמעידה על השפל המקצועי והמוסרי אליו הדרדרו ערוצים אלה.למען הסר ספק, לא הוצע לי מעולם לצפות בסרטון עד שפורסם לציבור, ומשפורסם צפיתי בו בכאב גדול. נמשיך לפעול בכל דרך לשם השבת החטופות והחטופים. זו מחויבותנו האנושית והמוסרית כלפי כל אחת ואחד מהם.
ינון מגל: אם במקרה צרכתם הערב אינפורמציה מתרעלה 12 או שאר ערוצי התעמולה, אז רק שתדעו שסמוטריץ' *כן* צפה בסרט החטיפה של התצפיתניות, ויריב לוין טוען שאף אחד לא הציע להם לראות את הסרט. לגבי שאר השמות שפורסמו אין לי מושג אם ראו או לא, אבל אני מניח שגם לגביהם הם שיקרו שקר כלשהו
מומלץ לבדוק אם יש שם תמרים.הלל ביטון רוזן: שני חשודים חצו את גבול הצפון באזור שער גורן ועל גבם תיקים, הם נעצרו והובאו לחקירה.
לפי מה שהבנתי זה מהצד הישראלי ללבנוני.מומלץ לבדוק אם יש שם תמרים.
כן, הבנתי, ועדיין היה חבל לי לוותר על זהלפי מה שהבנתי זה מהצד הישראלי ללבנוני.
אולי זה ראש מועצת מטולההלל ביטון רוזן: שני חשודים חצו את גבול הצפון באזור שער גורן ועל גבם תיקים, הם נעצרו והובאו לחקירה.
ראש מועצת מטולה: אני מבקש מנתניהו תעשה הצהרה בדקה ל-20:00 ותודיע אני נכנס לאירוע בלבנון
מה הפאנץ' בהודעה?מומלץ לבדוק אם יש שם תמרים.
תגידו, אלה אנשים בריאים בנפש ? על המחבלים האלו אין עדויות על עינויים שהם עשו ???ארגוני שמאל הגישו עתירה לבג"ץ בדרישה לסגור את מתקן הכליאה למחבלי הנוחבה בשדה תימן בשל "עדויות על עינויים"
כבר ידוע שלא, לצערנותגידו, אלה אנשים בריאים בנפש ?
עזבי שנאה, איפה השפיות ?! לחבק את הרוצח ??כבר ידוע שלא, לצערנו
השנאה העצמית שמפעפעת בהם גורמת להם לבקש דברים מצמררים
רחמנות על המשפחות שנפגעו ורואות את זה...דמעות
זה הפך להיות הסמל ללחצות את הגבול על מנת להשאר,מה הפאנץ' בהודעה?
ארגוני שמאל הגישו עתירה לבג"ץ בדרישה לסגור את מתקן הכליאה למחבלי הנוחבה בשדה תימן בשל "עדויות על עינויים"
לא מופרך שעושים זאת כעת, כדי לחזק את הטענות של בית הדין בהאג נגד נתניהו...תגידו, אלה אנשים בריאים בנפש ? על המחבלים האלו אין עדויות על עינויים שהם עשו ???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: