נכתב ע"י bbr;1579967:לא קראתי את ההמשך אבל גם אלה שלמדו אצל וסלי-שרמן מקשקשות בענין שפר.
אני לא חסידה של שפר, אבל למדתי אצל מנחה בגישת שפר וחבל שאין לי הקלטה איך שהיא התווכחה איתי שאם המלמד של הבן שלי אמר שצריך מורות מקדמות בשום פנים ואופן לא להפסיק, ואני כבר הרבה לפני זה הרגשתי שאני רוצה להפסיק בלי קשר והיא התעקשה איתי לא להפסיק ואם המלמד אומר גן שפה להכניס לגן שפה כך שזה ממש שטויות מה שאתן כותבות על שפר, שוב, כמו שכתבו פה כמה פעמים מי שלא למד שלא ידבר!!!!! גם אלה משרמן-וסלי!!!!!!
אני יכולה לציין שלאחר מעשה החלטנו על דעת עצמנו בלי קשר לשפר בכלל לעצור את הסחף המטורף הזה שהכניסו אותנו בתלמוד תורה רק כי הם מרוויחים מזה הרבה כסף(ואני יודעת את זה מתוך המערכת איך שעומדים למלמדים, לגננות ולמורות על הראש שחייבים להגיע לכמות של ילדים בשביל לפתוח כיתת שפה, כי זה מכניס הרבה כסף למוסד, אז שימצאו כבר הורים חלשים שלא יתנגדו להכניס את ילדם) למעשה, אנחנו החלטנו לעצור את כל החגיגת ריפוי בעיסוק, ריפוי בדיבור, מורות מקדמות, כיתת שפה, אבחונים אינסופיים, וזה היה בלי קשר לשפר, אבל שפר נתן לי את הכלי איך להאמין בילד שהוא מסוגל בלי כל הטררם המטורף הזה להגיע הכי רחוק שאפשר.
ואני יכולה להעיד שבמבט כמה שנים לאחור אם אני יעלה פה סריקות של האבחונים שכתבו על הילד ואראה את זה למלמדים שלו היום הם לא יאמינו שזה נכתב על הילד הזה.
ילד מס' אחד בכיתה,ולא בגלל שהוא הבן שלי, תמיד גומר עבודות ראשון, גמרא ומשניות בע"פ, מתחנן שנבחן אותו עד שכבר לנו אין מספיק סבלנות לכמויות, מבחנים משעממים (קבוע 100%) ולא בגלל שהוא הבן שלי, כל פעם שבעלי חוזר מאסיפות הורים אני מזכירה לו מחדש מה עברנו עם הילד הזה לפני כמה שנים ואנחנו לא יודעים אם לצחוק או לבכות אם הבעיה של המלמד על הילד זה שהוא לא נותן הזדמנות לילדים אחרים לענות תשובות כי הוא תמיד ראשון.
אתם יכולים להגיד על שפר מה שאתם רוצים יש ילדים שפשוט נהיו בני אדם בגלל זה, ואם למישהו יש חוסר הבנה זה רק כי הוא לא מכיר מבפנים, גם אני יכולה לחלוק מפה ועד להודעה חדשה על אבחנות של רופאים פשוט כי לא למדתי רפואה, נו, אז מישהו יתייחס לאמירות שלי?
אני בד"כ לא ממציאה...
למדתי בגישת שרמן.
אבל בגן של ביתי הגננת הביאה מנחה בגישת "שפר" ומה שהיא אמרה ואיך שהיא התבטאה על כל הנ"ל... כך שממנה המידע
ואכן, אני מסכימה איתך שבת"תים ובמוסדות נוטים מהר מאד לשלוח מכל מיני סיבות וטעמים...