גם יועץ מס בסדר.@המוכשר האם עוסק מורשה צריך אישור וחתימה מרואה חשבון או שגם יועץ מס זה בסדר?
רשום בסימולטור מסמכים.
גם יועץ מס בסדר.@המוכשר האם עוסק מורשה צריך אישור וחתימה מרואה חשבון או שגם יועץ מס זה בסדר?
מאד פשוט עד 2,100 כפול 7מישהו יכול לעזור לי כמה משפחה של 7 נפשות יכולה להרוויח כדי לקבל דרגה הכי טובה?
בודקים ברוטו או נטומאד פשוט עד 2,100 כפול 7
ברוטובודקים ברוטו או נטו
אין צורך השנה תשפ"ד בנספח מס' 3 הצהרת הורה לומד.יש אפשרות לצרף שוב את נספח מספר 3 להורה לומד לשנת 2023
או לנסות להבין מה אמור להיות כתוב במסמך הזה ..
תודה מראש
זה אומר שלא הגשתם בקשהכשאני בודקת מה הדרגה כתוב שלא נמצאו נתונים
זה אומר שהבקשה לא נקלטה או שעדיין לא אושר?
ברוטובודקים ברוטו או נטו
נספח 8 (חתום ע"י מוסד הכולל)בכל מקום כותבים נספחים שונים שצריך להגיש- כבר נהיה לי בלאגן
אני צריכה את המסמכים שצריכים להגיש לאברך כולל ועובדת שכירה,
(חוץ מהתלושים כמובן),
משהו יכול לצרף לי באופן מרוכז,
תודה!
וזהו?נספח 8 (חתום ע"י מוסד הכולל)
אחרי ההודעה הזו מופיע המידע מביטוח לאומי ואחר כך יש שאלה שצריך לבחור האם לאשר העברת נתונים או לא.אני לא מוצאת מקום שבו שואלים אותי האם אני מאשרת סינכרון,
זה מאד! קריטי לי אם זה מופיע לי זה אומר שאישרתי/ לא אישרתי סינכרון/ שזה לא קשור,
ואם כן היכן אני יכולה לבחור האם אני מאשרת להם או לא,
תודה רבה!!!!
צפה בקובץ המצורף 1446979
לא מופיע לי שום שאלה,אחרי ההודעה הזו מופיע המידע מביטוח לאומי ואחר כך יש שאלה שצריך לבחור האם לאשר העברת נתונים או לא.
חלק טענו פה שלא דרשו מהם את זהכבר כמה שאלו פה ולא ענו:
עובדת שכירה שבוחרת ללא סינכרון ומצרפת 3 תלושים, צריכה לצרף גם "אישור תקופות ביטוח ומעסיקים"?
@שומרת החומות @המוכשר !!! או כל אחד אחר שיודע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: