וקיבלו דרגה?בכולל של בעלי כתבו להם 40
אני רוצה פשוט להיות בטוח.....
וקיבלו דרגה?בכולל של בעלי כתבו להם 40
השנה השעות בכלל לא חשובות.וקיבלו דרגה?
אני רוצה פשוט להיות בטוח.....
איך יכול להיות שגם זכאים לסבסוד וגם זכאים לנקודות זיכוי?
לא הבנתי איפה הסתירה.איך יכול להיות שגם זכאים לסבסוד וגם זכאים לנקודות זיכוי?
האם זה משנה משהו עם מגישים תלושים עם שינוים?כבר כמה שאלו פה ולא ענו:
עובדת שכירה שבוחרת ללא סינכרון ומצרפת 3 תלושים, צריכה לצרף גם "אישור תקופות ביטוח ומעסיקים"?
@שומרת החומות @המוכשר !!! או כל אחד אחר שיודע
תודה על המידע.
כןתודה על המידע.
לגבי הנקודות זכות: הנקודות לא עושות אצלי שום דבר כבר, האם תהיה אפשרות לבקש כמענק?
כמו כן, ילד בגיל פחות מ-3 שנמצא במסגרת פרטית, גם יהיה זכאי?
@ילילי @שומרת החומות או מי שיודע, אולי תוכלו לעזור לי.משהו יכול אולי לעזור לי?
עבדתי השנה ב 2 עבודות (בהוראה) ולפי זה אני זכאית לדרגה 4. ילדתי בחודש שלישי. אבל חודש שביעי קבלתי תשלום על חופש.
הבעיה היא ששנה הבאה כלומר מחודש תשיעי אני עובדת רק בעבודה אחת ולפי זה אני זכאית לדרגה 3. השאלה היא מה עושים?
איזה תלושים להעלות של 2 עבודות או של אחת? אם אני מעלה של שתיים, האם יש דרך לשנות דרגה בהמשך?
הייתי במצב דומה בקתי מהמעסיק שסיימתי לעבוד איתו אישור שעבודתי הסתיימה ושלחתי את האישור עם תלושים רק מהמעסיק שנשארתי לעבוד אצלו@ילילי @שומרת החומות או מי שיודע, אולי תוכלו לעזור לי.
ונתנו לך דרגה לפי המעסיק היחיד?הייתי במצב דומה בקתי מהמעסיק שסיימתי לעבוד איתו אישור שעבודתי הסתיימה ושלחתי את האישור עם תלושים רק מהמעסיק שנשארתי לעבוד אצלו
כן דרגה 3 במקום 6ונתנו לך דרגה לפי המעסיק היחיד?
תראי מה רשום בבירור דרגהילדתי ב-10/4 וחזרתי ב-16/8 הגשתי תלושים 1-3.23 ובעלי אברך
הגשתי דרגה וקיבלתי דרגה 12 האם זה בגלל שאני צריכה להביא תלושים אחרי החלד? או יכול להיות סיבה אחרת?
@שומרת החומות @המוכשר !!!
זה גם למשפחתונים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: