עשיתי במייל למס' משפחותבבני ברק הכי פשוט לקבוע לתור להביא את כל המסמכים ומקבלים הנחה במקום
מס ימים והכל היה מסודר
עשיתי במייל למס' משפחותבבני ברק הכי פשוט לקבוע לתור להביא את כל המסמכים ומקבלים הנחה במקום
נשמע מוזר אבל בני ברק הכל יכול להיותאני שולחת במייל רק תלושים ללא שום טופס
כנל בכולל מביאים תלוש אישה (אצלינו מספיק רק חודש 12)
וזהו
בלי טפסים ובלי הצהרות....
בירושלים נכון ל 2023 לא היו חייבים לאשר ומי שלא אישר לא נכנסו כמובן לתיק שלו והוא היה צריך להגיש בעצמו את ריכוז מעסיקים מביטוח לאומי.אני עובדת בתחום כבר כמה וכמה שנים.
לעירייה יש גישה לביטוח לאומי מה שאומר שתשלומי נכות/ אבטלה/ דמי לידה הם רואים סכומים. וכן יודעים איפה בדיוק עבדו. מה שאין להם דרך לדעת זה את הסכום שהרווחת בתור שכיר או עצמאי.
המידע מתייחס לעיר אשדוד בלבד. לא יודעת מה עם ערים אחרות אם כי יש מצב גדול שככה זה בכל העיריות.
וכמו שמישהו כתב למעלה שאם לא מאשרים להם גישה למידע בביטוח לאומי הם פשוט לא יטפלו בתיק.
בהצלחה.
את עובדת בעיריה?אני עובדת בתחום כבר כמה וכמה שנים.
לעירייה יש גישה לביטוח לאומי מה שאומר שתשלומי נכות/ אבטלה/ דמי לידה הם רואים סכומים. וכן יודעים איפה בדיוק עבדו. מה שאין להם דרך לדעת זה את הסכום שהרווחת בתור שכיר או עצמאי.
המידע מתייחס לעיר אשדוד בלבד. לא יודעת מה עם ערים אחרות אם כי יש מצב גדול שככה זה בכל העיריות.
וכמו שמישהו כתב למעלה שאם לא מאשרים להם גישה למידע בביטוח לאומי הם פשוט לא יטפלו בתיק.
בהצלחה.
בטלפון לבקש לשלם רק חלק מהסכום או רק מספר שוברים במשך השנה ועד סוף השנה ניתן להגיש את הבקשה, מניסיון...איך אפשר לשלם תשלום חלקי?
הרי משלמים עם שוברים שהעירייה שולחת או בהוראת קבע
סיוטהאם למישהו יש ניסיון בבית שמש איך מקבלים הנחה הכי מהר וחלק?
אני לא עובדת בעירייה.את עובדת בעיריה?
וגם אם יש להם נורה אדומה: האם הם פונים למעסיק?
לדבר איתם בטלפון כל יום מניסיוןהאם למישהו יש ניסיון בבית שמש איך מקבלים הנחה הכי מהר וחלק?
מי שצריך הנחה בבית שמש שידבר איתי בפרטילדבר איתם בטלפון כל יום מניסיון
אין לי אפשרות בפרטי אשמח אם תרשמי לי מייל edcrfv963963 שטרודל גימייל..מי שצריך הנחה בבית שמש שידבר איתי בפרטי
שלחתי לך אימיילאין לי אפשרות בפרטי אשמח אם תרשמי לי מייל edcrfv963963 שטרודל גימייל..
תודה!
אם רשום באזור האישי בביטוח לאומי שהוא אברך כולל הם יכולים לראותשלום לכולם אשמח לעזרתכם,
בעלי רשום על תלוש פיקטיבי שמשאיר לי הכנסה מכולל של 350 ש"ח
ניסיתי להגיש הבקשה בלי המלגה , והם החזירו הודעה שידוע להם שהוא אברך.
רציתי לדעת :
1. האם לעיריית בני יש מידע מדוייק לגבי מלגת הכולל?
את עונה מניסיון??אם רשום באזור האישי בביטוח לאומי שהוא אברך כולל הם יכולים לראות
הם יכולים לראות שהוא אברךאת עונה מניסיון??
1. לא, הדרך שלהם לדעת שהוא אברך זה מהרישום בביטוח לאומי, לא מעודכנת שם מלגה.שלום לכולם אשמח לעזרתכם,
בעלי רשום על תלוש שמשאיר לי הכנסה מכולל של 350 ש"ח
רציתי לדעת :
2. האם מסנכרנים את האישור רו"ח שהוא אכן של העמותה או שאפשר להשתמש בכל רו"ח?
אודה מאד לתשובות עם ניסיון מהשטח
שלום לכולם אשמח לעזרתכם,
בעלי רשום על תלוש שמשאיר לי הכנסה מכולל של 350 ש"ח
רציתי לדעת :
2. האם מסנכרנים את האישור רו"ח שהוא אכן של העמותה או שאפשר להשתמש בכל רו"ח?
אודה מאד לתשובות עם ניסיון מהשטח
חובה להביא אישור של המוסד ואישור רו"ח1. לא, הדרך שלהם לדעת שהוא אברך זה מהרישום בביטוח לאומי, לא מעודכנת שם מלגה.
2. צריך אישור לימודים של הכולל שכתוב בו את גובה המלגה [או העדר מלגה] לא חייבים אישור רו"ח, בכל מקרה אין לעירייה דרך סבירה לדעת מי הרו"ח של המוסד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: