דרוש מידע הנחה בארנונה 2024

משה 05276

משתמש מקצוען
בבני ברק בדרכ לא מחזירים את ההפרש אלא שומרים את לתשלומים הבאים(לחודשים או שנים הבאות) אם רוצים החזר צצריך לרדוף אחריהם וזה לוקח מלאאאאאאאאאאא זמן
מנסיון של אחד שעבר דירה לעיר אחרת ושילם מראש על כל השנה וקיבל את הכסף כמעט שנה אחרי
לקח לי 3 חודשיים לקלוט שהם לא החזירו ועוד 2 חודשיים עד שקיבלתי פלוס ריביות כחוק
חוסר התאמה בסכום? או שתלוש ממעסיק מסוים?
כלומר האם היה מעסיק ששכחתם לדווח עליו
או תלוש בסכום מדוייק?
מעסיק

קצרה

משתמש מקצוען
בבקשה דרך המייל/הכולל היא לא יכולה לבקש
רק כשזה מקוון

למה לא??
בכל שלושת המקרים זה עובד אותו דבר
באף אחד מהם העיריה לא מסתנכנרת אונליין מול עיני המבקש
גם באתר מגישים בדיוק את כל הטפסים שמגישים במייל או בכולל.

בכולם זה סמן V על המשבצת בטופס - "אני מאשר לגשת למאגר וכו"
או חתימה כללית על הטופס שכולל אישור כזה.
ומי שלא מסמן V או לא חותם - לא מקבל הנחה.

נערך לאחרונה ב:

קצרה

משתמש מקצוען
חוסר התאמה בסכום? או שתלוש ממעסיק מסוים?
כלומר האם היה מעסיק ששכחתם לדווח עליו
או תלוש בסכום מדוייק?

אצלי היה חופשת לידה באמצע ה-12 שהם הוסיפו את הסכום שהתקבל מביטוח לאומי לחישוב.

לציין ששאלתי את הפקידה טלפונית מה לעשות עם זה. מה אמורים להגיש במקרה שחודש 12 הוא חלקי בלבד.
והיא אמרה לי - אין בעיה אנחנו מקבלים במקביל את הסכומים המדוייקים גם מביטוח לאומי והם מוסיפים לתחשיב את הסכום המתאים לימים אלו מחופשת לידה.

בכל מקרה -
עד לפני שנתיים אני חושבת היה ידוע שזה רק שהמעסיק היה תואם כי זה המידע היחיד שביטוח לאומי היה מספק החוצה לגורמים השונים.
החל מלפני שנתיים - ביטוח לאומי מספק מידע הכולל סכומים והעיריה מזהירה מאז את התושבים שהיא יודעת גם את הסכום ולא רק רשימת מעסיקים.

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
עירייה שמבקשת את כל המסמכים מביטוח לאומי ולא שואלת או מבקשת אישור לגשת למידע אישי וכו' בביטוח לאומי
- יש להם דרך להגיע לזה?
2. איפה בדיוק יש בביטוח לאומי פירוט הכנסות?? בשום אישור או מכתב אין את זה
(כמובן שהם עצמם יודעים, אבל זה נמצא במאגרים האישיים ואפילו לא באיזור אישי של המשתמש!!

גינצלה

משתמש פעיל
כל מקרה -
עד לפני שנתיים אני חושבת היה ידוע שזה רק שהמעסיק היה תואם כי זה המידע היחיד שביטוח לאומי היה מספק החוצה לגורמים השונים.
החל מלפני שנתיים - ביטוח לאומי מספק מידע הכולל סכומים והעיריה מזהירה מאז את התושבים שהיא יודעת גם את הסכום ולא רק רשימת מעסיקים.
מדברת מידיעה?
כי בתמת זה לא ככה

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
מה הכוונה 'ביטוח לאומי מזהיר'?
אני לא קיבלתי שום אזהרה בנושא..

לכל המתלוננים על עיכוב בהנחה או עיכוב בהחזר הכספי, ישנו פיתרון פשוט ביותר, והוא, לחשב את ההנחה בעצמכם, ולשלם לפי החישוב שיצא לכם, ולא להיבהל מהודעות נזעמות על עיכוב בתשלומים ועל ריבית שנצברת, הכל יסתדר ברגע שההנחה תאושר.
כמובן הדברים אמורים רק למי שסומך על כך שההנחה תאושר בסופו של דבר, (ללא אחריות, אני אישית מתנהל כך כבר כמה שנים בבני ברק).
בהתנהלות זו ישנו רווח נוסף, שלא צריך לשלם את כל הארנונה בבת אחת (כמו לאחר אישור ההנחה) אלא ניתן לשלם מידי חדשיים וכדו' ולהגיש את הבקשה להנחה מתי שנוח לכם (כמדומני עד סוף השנה הלועזית).
בהצלחה.

ציפוצה

משתמש רשום
איך אפשר לשלם תשלום חלקי?
הרי משלמים עם שוברים שהעירייה שולחת או בהוראת קבע

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
באתר של ביטוח לאומי (באזור האישי) רשום ברור איזה מעסיק הוציא תלושים באיזה חודשים
בקלות הם רואים שיש מעסיקים שלא דווחו

בכולם זה סמן V על המשבצת בטופס - "אני מאשר לגשת למאגר וכו"
או חתימה כללית על הטופס שכולל אישור כזה.
ומי שלא מסמן V או לא חותם - לא מקבל הנחה.
אני שולחת במייל רק תלושים ללא שום טופס

כנל בכולל מביאים תלוש אישה (אצלינו מספיק רק חודש 12)
וזהו
בלי טפסים ובלי הצהרות....

לכל המתלוננים על עיכוב בהנחה או עיכוב בהחזר הכספי, ישנו פיתרון פשוט ביותר, והוא, לחשב את ההנחה בעצמכם, ולשלם לפי החישוב שיצא לכם, ולא להיבהל מהודעות נזעמות על עיכוב בתשלומים ועל ריבית שנצברת, הכל יסתדר ברגע שההנחה תאושר.
כמובן הדברים אמורים רק למי שסומך על כך שההנחה תאושר בסופו של דבר, (ללא אחריות, אני אישית מתנהל כך כבר כמה שנים בבני ברק).
בהתנהלות זו ישנו רווח נוסף, שלא צריך לשלם את כל הארנונה בבת אחת (כמו לאחר אישור ההנחה) אלא ניתן לשלם מידי חדשיים וכדו' ולהגיש את הבקשה להנחה מתי שנוח לכם (כמדומני עד סוף השנה הלועזית).
בהצלחה.
בדרכ אם משלמים בינואר חלק מהסכום
הם לא ככ מטרידים
רק מי שלא משלם
מכירה הרבה משפחות שמשלמות בינואר ומגישות בקשה להנחה בחודשים 6-7-8 (מכל מיני סיבות)
ולא מקבלים התרעות ועיקולים

איך אפשר לשלם תשלום חלקי?
הרי משלמים עם שוברים שהעירייה שולחת או בהוראת קבע
בטלפון (נציג אנושי) אפשר לבחור סכום

raizy gantz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
במידה והנכס מפוצל לדירה + יחידת דיור
מה עדיף/צריך/כדאי לדווח שגרים בכל השטח,
או שיש דיירים נוספים ואז מס' הנפשות עולה לעוד 2 ?
יתכן וזו שאלת תם, לא מתמצאת כלל בנושא...

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
בבני ברק בדרכ לא מחזירים את ההפרש אלא שומרים את לתשלומים הבאים(לחודשים או שנים הבאות) אם רוצים החזר צצריך לרדוף אחריהם וזה לוקח מלאאאאאאאאאאא זמן
מנסיון של אחד שעבר דירה לעיר אחרת ושילם מראש על כל השנה וקיבל את הכסף כמעט שנה אחרי
קיבלתי מייל היום שמחזירים לי את כל התשלום
אחרי שעה קיבלתי אישור טלפוני להנחה בארנונה שהגשתי מקוון ביום חמישי
משהו זז לכבוד הבחירות?

ש.צ

משתמש רשום
מישהו יודע אם אפשר להגיש בקשה להנחה בארנונה על דירה שכורה שאנחנו משלמים את הארנונה?

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L

גינצלה

משתמש פעיל
בבקשה תרשמו אם אתם גרים באזור נתיבות האם עבר חלק בקשה להנחת ארנונה.
תודה מראש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה