אתר מיוחד מאד, ברור מאד וממש משכנע, כבר הזמנתי דרכו כמה דברים. תודה רבה
אתר מיוחד מאד, ברור מאד וממש משכנע, כבר הזמנתי דרכו כמה דברים. תודה רבה
תודה! שמחה לשמועאתר מיוחד מאד, ברור מאד וממש משכנע, כבר הזמנתי דרכו כמה דברים. תודה רבה
את מתכוונת לעלי אקספרס?שאלה קטנה, מהי הדרך הבטוחה ביותר לתשלום?
תודה!!בקרוב, בעז"ה, אעלה על זה מדריך לאתר!
לתשומת לבכם -
בהקמת האתר בקשו שנתן מקום מיוחד למכירת מוצרים שנקנו בטעות, וכן לצפות במוצרים שפורסמו,
יש כבר הודעה פעילה... כמו שתראו כאן
תכנסו ותעקבו...
באיזה מסלול?חסום: / בנטספארק
תודה!מושלם!!
רעיון מבריק
חן חן!וואו! לגמרי השקעת!!
אגב, אהבתי את הלוגו!
תודה גם לך!אתר יפה ועם מלא פוטנציאל, בהצלחה!
ההמלצה שלי:
כשמוסיפים מכירת פריט שנקנה בטעות - תהיה חובה להוסיף קישור לאתר המקור. (בשביל פרטים מלאים על המוצר ובשביל השוואת ההבדל במחיר למשל)
בכל מוצר יש בצד ימין למטה "צור קשר עם המוכר",אני די בורה בהזמנות מאליאקספרס ורציתי לדעת אם יש כזה דבר לתקשר עם המוכר ולקבל הנחה על הזמנה של פריט בכמות גדולה, לדוג' הזמנת תחפושת בכמות של 250 יחידות עבור מעון וכו'
וורדפרס, קוד פתוחכמתכנתת ,ממש מסקרן אותי באיזו שפה כתבת אותו?
האם בקוד פתוח?
אתר מהממם
תודה גם לך!אתר מהמם ! הייתי מוסיפה המרה לשקל לפי השער היציג לכל מוצר (ובהערות מוסיפה שיש עמלת המרה לפי הכרטיס אשראי )
נכון, לכן הייתי מוסיפה גם וגם 3.3USD - 12.2ILSאני יכולה לעשות כזה דבר, אך לדעתי זה יבלבל, כי בד"כ באתרים המקוריים המחיר כן בדולרים.
אפשר לצרף לאתר מחשבון המרה עצמי ללא קשר למוצר מסויםוורדפרס, קוד פתוח
תודה!
תודה גם לך!
אני יכולה לעשות כזה דבר, אך לדעתי זה יבלבל, כי בד"כ באתרים המקוריים המחיר כן בדולרים.
מחשבון המרה כל אחד יכול לפתוח, מה הערך המוסף ?אפשר לצרף לאתר מחשבון המרה עצמי ללא קשר למוצר מסוים
תצרפו את המלצותיכם לתועלת הכללכקונה ברשת כבר הרבה מאוד שנים, אני רגילה לרכוש ה-כ-ל תרופות/מוצרי חשמל/אוכל/קוסמטיקה/ביגוד/הנעלה/אלקטרוניקה/חופשות ממש הכלל דרך הרשת,
עברתי קצת על האתר, לא הצלחתי לראות המלצות גולשים משום מה.
אבל @משפט שאפו!!!!!
אתר נדיר באיכותו ברשת, ואני חברה בלא מעט מקומות הקשורים לקניות ברשת ופעילה בלא מעט פורומים בנושא, גם כאלה שעולה כסף להרשם אליהם.
פשוט אתר מופלא! עלו והצליחו.
רעיון... אבל עדיין נראה לי שזה עלול לבלבלנכון, לכן הייתי מוסיפה גם וגם 3.3USD - 12.2ILS
עם המרה מתעדכנת
לדעתי זה מוסיף נוחות יותר מהאתר המקורי , וזו עוד סיבה ששוה לי לחפש דרך האתר שלך .
מעולה, מחכה!מדהים!!!
עשיתי עכשיו הזמנה של דברים למסיבות, אני אעדכן אותך בעז"ה
תודה תודה!!שוב נכנסתי (אחרי שאתרוג פתחו סוף סוף את הקטגוריה של נשים) אתר אלוף!!!!
לא גומרת להתמוגג...
אהבתי מאד את השמלות האלה
אבל אין עליהם חוות דעת באתר, ולא מצוין מומלץ (מה שלא מצוין כמומלץ - מה זה אומר?)
איך האיכות שלהם? מישהי פה הזמינה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: