תודה!הרעיון שלך מקסים! הרבה הצלחה.
ביקשתי מאתרוג לפתוח והאתר אכן נפתח, למרות החסימה הכמעט הרמטית אצלי.
הבעיה שאתרוג חוסם את כל אגף הנשים והבנות...
וואו... תודה! שמחה לשמוע!!כקונה ברשת כבר הרבה מאוד שנים, אני רגילה לרכוש ה-כ-ל תרופות/מוצרי חשמל/אוכל/קוסמטיקה/ביגוד/הנעלה/אלקטרוניקה/חופשות ממש הכלל דרך הרשת,
עברתי קצת על האתר, לא הצלחתי לראות המלצות גולשים משום מה.
אבל @משפט שאפו!!!!!
אתר נדיר באיכותו ברשת, ואני חברה בלא מעט מקומות הקשורים לקניות ברשת ופעילה בלא מעט פורומים בנושא, גם כאלה שעולה כסף להרשם אליהם.
פשוט אתר מופלא! עלו והצליחו.
תודה!האתר יפהפה.
סליחה שאני שואלת(רק סקרנית) למה אחרי לחיצה על הקישורים שורת הכתובת מתקצרת?
אמן, תודה!@משפט האתר מיוחד במינו, מעוצב ומושקע!
הרבה הצלחה בהכל.
תודה לך! שמחה שנהנית...@משפט שאפו ענקקק!!!!!
איזה יוזמה מבורכת!!!!
האתר מקסים ומיוחד!
מתענינת: המוצרים המומלצים הם רק מהמלצות של אנשים שהמליצו אישית (כאן או בפניה אישית אליך) או גם מהמלצות מאליאקספרס? (לפי פידבקים)
בכל זאת הם לא מעונינים להציג לגברים שום תמונת אשה,לא ברור לי למה חוסמים את הנשים והבנות, אין שם תוכן/תמונה לא ראויה,
יש לך מידע למי אני יכולה לפנות בענין? כי באמת חבל האתר מסונן לגמרי, ואין באתר שום תמונת אשה!בכל זאת הם לא מעונינים להציג לגברים שום תמונת אשה,
ואפשר להבין אותם..
אגב אני ברימון בחסימה הגבוהה יותר, וחסום,
אבל האמת שאחרי כל הלייקים שנשלחו כאן אני מסוקרן רצח...
אני חושב שהם גם לא מחבבים בגדי נשים...ואין באתר שום תמונת אשה!
הדור של היום...מסלול : אתרוג לעסקים
זה אני הרובוט העוזר אישי שלך, ביקשת להבין למה האתר לא נפתח והאם אפשר לפתוח אותו.
הקישור שביקשת לפתוח:
http://www.buynet.xyz/product-category/נשים/
להלן תשובתי:
האתר נחסם כפי הנראה על ידי הרובוט קורא הטקסט שמצא טקסט שאינו ראוי.
אני לא בטוח בזה, אבל אין לי הסבר אחר. כי לפי הגדרות המסלולים האתר אמור להיפתח.
ליתר בטחון אני שולח את הקישור לבדיקה נוספת כדי לבדוק האם הוא נחסם בצדק.
תודה על פנייתך
תודהאתר מוצלח! אהבתי מאד..
צודקת,לא ראיתי איפה יש באתר שלך אפשרות למכור ביד שניה מוצרים שנקנו, משום מה, בטעות.
רעיון מעולה, תכננתי לעשות זאת, כרגע המוצרים הם רק מעלי אבל אני כבר מעלה מוצרים מעוד אתרים וזה בעז"ה יסומן,עוד משהו שכדאי שתוסיפי: בכל מוצר - שימי אייקון שישייך אותו לאתר בו הוא נמכר. (איביי / אליאקספרס / נקסט וכו')
לא כל אתרי המכירות פתוחים לי, ולנסות להכנס ללינק שמוצא חן בעיני ולהתאכזב שהוא חסום, זה מבאס נורא.
תודה!אתר מושלם!
רק הצעה קטנה לסדר,מי שאין לו גישה לאלי אקספרס ואיביי (נתיב..) אלא רק לזיפי,
הקישורים חסומים לו,
כך שאם אפשר במקביל גם לכתוב את שם המוצר במלואו ולא רק מק''ט, כפי שהוא מופיע באלי אקספרס.
תודה רבה!
וואו! תודה, שמחה מאד לשמועבס"ד
אתר נח במיוחד כבר הזמנתי בזכותו כמה דברים שווים.
תודה לך!!
אמן ותודה!!אתר מהמם!
תודה רבה ושיהיה לכם סיעתא דישמייא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: