אין לי כרגע איך לצלם, אבל הדגם הזה ספציפית הוא קצת פרימיטיבי... אין בלוטוס והטאצ' הוא עם ג'ל (צריך ללחוץ על המסך, לא מספיק לגעת) אבל שווה בשביל האיכות שלו.יש בזה בלוטוס ואיך נראה הנגן מבפנים אם אפשר לצלם
אין לי כרגע איך לצלם, אבל הדגם הזה ספציפית הוא קצת פרימיטיבי... אין בלוטוס והטאצ' הוא עם ג'ל (צריך ללחוץ על המסך, לא מספיק לגעת) אבל שווה בשביל האיכות שלו.יש בזה בלוטוס ואיך נראה הנגן מבפנים אם אפשר לצלם
אנחנו מדברים כאן לגבי נגנים קלאסיים MP3 ולא MP4אם אתה רוצה באמת משהו מקצועי לך על cowon יש לי את ה X9 שלהם והוא מפוצץ באיכות. בארץ הוא עולה קצת יקר יחסית לנגנים שהציעו פה (בסביבות ה 700 ש"ח) אבל הוא לא בליגה שלהם.... הוא מוציא אודיו באיכות אולפן!! יש גם דגמים אחרים יותר זולים.
הדוקו בשוק הנגנים הקיים שנע בין 150 ל300 ש"ח הוא הבחירה הנכונה עכ"פ לדעתי וזה לא משנה אם זה פועל סיני או פועל הונגריוסליחה שאני אומר אבל DOCO זה נגן שרק פרסומות עומדים מאחוריו, אה... ועוד כמה עובדים סיניים, כל קשר בינו לבין איכות והשמעת מוסיקה הוא מקרי בהחלט!!....... עצוב שאנשים קונים אותו, ועוד מתפלפלים ב"דקויות" של האיכות שלו.
אוקי, נראה לי שיש להם גם mp3 או דברים יותר קטנים.אנחנו מדברים כאן לגבי נגנים קלאסיים MP3 ולא MP4
לדעתי האיכות שלו זוועה, אם כבר עדיף samvix אבל רק בגלל הממשק המעצבן שלו העפתי אותו.הדוקו בשוק הנגנים הקיים שנע בין 150 ל300 ש"ח הוא הבחירה הנכונה עכ"פ לדעתי וזה לא משנה אם זה פועל סיני או פועל הונגרי
בדגמים מסויימים הסאונד שלו מצויין ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהיה צריך להיות במחיר הזה ולמתחרים שלו אין מה להציע בקטע הזה...
לגמרי חולק עליך אבל זכותך...לדעתי האיכות שלו זוועה, אם כבר עדיף samvix
אני על ביזנס פלוס
מרוצה לגמרי
רק שסחטו ממני 250 שקל עליו ומאז לא ראיתי אותו ביותר מ190
מה זה ביזנס פלוס? אני לא רואה את הדגם הזה.
את מתכוונת לזה?
אני הייתי בחנות ברחוב אלישע 5 והמוכרת אמרה שהיא ממליזה רק על ביזנס, מבחינת הכול, וסאמויקס סמארט עדיין לא היה להכפי הידוע לי זה שני דגמים: ביזנס, וביזנס פלוס שהוא אותו דבר רק עם רמקול חיצוני, ואיכות שמע יותר איכותית, ובלוטוס יותר איכותי
אני ראיתי לפני שנים רבות (עוד כשהייתי ילד) אם אני לא טועה, נגן של החברה הזאת שאתה מדבר אליה בMP3.אוקי, נראה לי שיש להם גם mp3 או דברים יותר קטנים.
הייתי בכמה חנויות ובדקתי על שתי הנגנים הנ"ל, מה שיצא זה שהסמארט יקר הרבה יותר (הביזנס עלה לי 170 במרכז האלקטרוניקה בירושלים) והסמארט עולה 350- בכל החנויות כרגע.מישהו יודע קצת על נגן סאמויקס סמארט?
אני רוצה לקנות נגן איכותי, עם הכלטה טובה, בלוטוס, ורמקול מובנה, במחיר עד 280 ש"ח, מה אתם ממליצים?
יש אותו כבר ב150 ש"ח ראיתי מודעה של זה בעיתון במודיעין עילית. (לא בניוד קווים)נגן דפוק שאצל כל מי שזה נמצא זה נתקע ונהרס ואז אומרים לעדכן גירסה וזה ניתקע ונהרס
ויש את זה ב- 190 ש"ח
אני קניתי אייבס SAMVIX ב 270 ש"חמישהו יודע קצת על נגן סאמויקס סמארט?
אני רוצה לקנות נגן איכותי, עם הכלטה טובה, בלוטוס, ורמקול מובנה, במחיר עד 280 ש"ח, מה אתם ממליצים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: