בשניהם יש את האופציה של רמקול חיצוני ההבדל הוא באיכות ובמהירות וכו'ביזנס, וביזנס פלוס שהוא אותו דבר רק עם רמקול חיצוני,
מנסיון, הביזנס פלוס מעולה!!
בשניהם יש את האופציה של רמקול חיצוני ההבדל הוא באיכות ובמהירות וכו'ביזנס, וביזנס פלוס שהוא אותו דבר רק עם רמקול חיצוני,
COWON זה חברת סאנדיסק? או חברה אחרת ואם כן,תעלה תמונה של נגן שלהם בתודה מראש.נגנים האחרונים שעוד נשארו לייצר זה סאנדיסק cowon
ניסית אותו?יש את סמרט-בס שזה נגן איכותי אבל יקר
כאן מפורט
COWON זה חברת סאנדיסק? או חברה אחרת ואם כן,תעלה תמונה של נגן שלהם בתודה מראש.
cowon
היום חברת סאמוויקס כבש את הארץ וכמעט כולם קונים מחברה זושלום וברכה!
מהו מכשיר הנגן המתקדם והטוב ביותר?
חשוב לי שיהיה עם הקלטה חיצונית - ללא חיבור של אוזניה.
אשמח לעזרכתם המהירה.
תודה רבה!
לדאבוני מניסניוני מחברת סאמוויקסיש את סמרט-בס שזה נגן איכותי אבל יקר
לדאבוני מניסניוני מחברת סאמוויקס
עד שנה או לפחות כמה חודשים טובים אי אפשר לסמוך עליהם
גם לי יש נגן כזה אבל אין לזה זיכרון פנימייש נגן של חברת - SAMVIX, נגן מעולה באיכות שמע וסאונד מיוחד
באיכות HIFI 8+ - שאם הבנתי נכון זה דרגת איכות בסאונד - מאד גבוהה.
אני קניתי לאחרונה ב 250 ש"ח, ואני מאד נהנה.
שמת לב מתי נכתבה ההודעה שלי?אגב זה עולה 120ש"ח במרכז האלקטרוניקה בירושלים [לא כולל כרטיס זיכרון שחייבים]
לפני יותר משנה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: