פקידה בארה"ב של שנות התשעים.
אין אפשרות להעלות את המקור היות שהזכויות שמורות למו"ל האמריקאי.
איזה מאזן? מאזן של מה?
פקידה בארה"ב של שנות התשעים.
אין אפשרות להעלות את המקור היות שהזכויות שמורות למו"ל האמריקאי.
אני הבנתי שהכוונה ליתרהאיזה מאזן? מאזן של מה?
הכנסות הוצאות?איזה מאזן? מאזן של מה?
ניסוחים יפים, אני סבורה שהמקור טוב יותר.אולי אפשר לומר נעתקו במקום תעו
או - עיניו הבוהות באויר נחו לרגע על השעון..
או - עיניו המשוטטות נתקעו בשעון..
אני הבנתי שהכוונה ליתרה
הכנסות הוצאות?
(הטורים האלה שיש בלמטה של דף הבית באתר, עד כמה שמאפשר לי הצד הפיזי הקטן להבין)
מדובר על בנקים באמריקה. למישהו יש פה באמת מושג איך הם היו נראים?'קיר מחופה קרימיקה' - אף אחד לא מצפה מקירות בנקים שיהיו מחופים בקרמיקה. אני מתקשה להיזכר האם בנקים היו נראים כך בשנות ה-90, יותר זכור לי סוג של PVC צמרי כזה או אולי פס עץ מאורך בגובה המשענת (כמו בחדרי אוכל מוסדיים). משום מה בהמשך הוא נשען על קיר מחופה שיש, אולי זה כבר מחוץ לבנק.
מויקיפדיה:'גבשושית אבק / מוך' - בעברית המדוברת המילה מוך לא משקפת גבשושית אבק או גבשושית כלשהי. אבל אולי לא הבנתי וזו ההגדרה הצינית לקישוט שיער אפנתי.
מוך הוא השם הנפוץ להצטברויות גלויות של סיבי טקסטיל וחומרים אחרים, אשר בדרך כלל נמצאים על בגדים ומסביבם. חומרים מסוימים המשמשים בייצור של בגדים, כגון כותנה, פשתן וצמר, מכילים סיבים רבים, קצרים מאוד, הארוזים יחד. במהלך הבלאי הטבעי של החומרים, סיבים אלו עשויים להתנתק זה מזה או להשתחרר אל מחוץ למארג שהם חלק ממנו.
ההבדלים בין המילון לשפה מדוברת.מויקיפדיה:
בעברית המדוברת המילה מוך לא משקפת
https://www.prog.co.il/threads/המתנה_יצחק_גודלמן_תרגום_נוטרדיימוס_temp.433642/#post-6324705ורק אני לא הבנתי איפה הפרקים עצמם?
כפי שיעץ @עבדקן אנחנו עוצרים מיד לאחר נקודת מפנה. נקודת המפנה הבאה רחוקה מכדי שיהיה נוח לקריאה. תגובתך היא בעצם: " טעים לי. אני רוצה עוד." כמאמר הרמב"ם, כאן בדיוק המקום להפסיק. תודה לךקטע מדהים. נראה לי שאפשר לתת קטעים מעט ארוכים יותר, לא הרבה.
משהו כאן?
נשמח לעזור לך.משהו כאן?
רואה תגובה ריקה.. יכול להיות שזה בגלל הסינון?
שאפו להם!המערכת שולחת הודעה בפרטי.
התכוונת "אנשים פחותי דרגה, עבודה בסיסית וממוצעת- אבל אפילו לזה לא ציפיתי, אז הפתעתם."אנשים.
עבודה טובה!
איני נוהגת לשקר אלא עם יש בזה צורך נפשי לאחד המגיבים. כל ההאשמות בפוסט הקודם מופרכות מעיקרן. לדעתי המילה אתם לעומת אני התסיסה אתכם. תרמתם רבות למערכת שלי, כשאיפשרתם לי את התובנה הזו.התכוונת "אנשים פחותי דרגה, עבודה בסיסית וממוצעת, אבל הפתעתם."
חחחח אוקי, אוקיאיני נוהגת לשקר אלא עם יש בזה צורך נפשי לאחד המגיבים. כל ההאשמות בפוסט הקודם מופרכות מעיקרן. לדעתי המילה אתם לעומת אני התסיסה אתכם. תרמתם רבות למערכת שלי, כשאיפשרתם לי את התובנה הזו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: