אני מכירה הרבה בני אדם שהמתינוסורי אבל אני לא מכירה בן אדם אחד שהמתין...
הם אומרים את זה שאם יקרה לך משהו ברבע שעה אחרי החיסון (שיש כזה דבר) אז שתהיה במרפאה
אם כבר עבר יותר מרבע שעה ולא קרה כלום אז הכל בסדר.הם אומרים שאחרי החיסון צריך להמתין במרפאה כרבע שעה
אם לא קלטתי שהוא ואמר לי להמתין ולא המתנתי זה בסדר?
יצאת ידי חובה בדיעבד.....הם אומרים שאחרי החיסון צריך להמתין במרפאה כרבע שעה
ההמתנה היא לצורך מעקב ראשוני לראות שאין השפעה אלרגיתהם אומרים שאחרי החיסון צריך להמתין במרפאה כרבע שעה
מי לא ממתין? לפחות 8-10 דקות, חובה ממש לכל אחד שיש לו קצת אחריות.סורי אבל אני לא מכירה בן אדם אחד שהמתין...
הם אומרים את זה שאם יקרה לך משהו ברבע שעה אחרי החיסון (שיש כזה דבר) אז שתהיה במרפאה
הם אומרים שאחרי החיסון צריך להמתין במרפאה כרבע שעה
השאלה של פותח האשכול הייתה אם עזב כבר וכו'. אם הוא לא היה מרגיש טוב - הוא כבר היה יודע את התשובה ולא שואל בפרוגאני ישבתי וחיכתי
ומכירה הרבה שישבו וחיכו
אני אישית הרגשתי ממש לא טוב אחר כך ולקח לי זמן להיתאושש והרגיע אותי לדעת שאני נימצאת בתוך מקום שאם יקרה משהו גרוע יותר חס וחלילה יהיה מי שיעזור לי וידע מה לטפל
גם חברה שלי סבלה וישבה וחיכתה עד שעבר ובאמת כמה רופאים יצאו לטפל בה
אני חיכיתי... (תלוי איזה אזור?)סורי אבל אני לא מכירה בן אדם אחד שהמתין...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: