hishtadlut
משתמש פעיל
וכנראה שרוב המורות גם במשרד החינוך לא מגיעות ל12כנראה שמגיע להם יותר!
וכנראה שרוב המורות גם במשרד החינוך לא מגיעות ל12כנראה שמגיע להם יותר!
שניהם לא ממש קיימותועוד שלוש אופציות
או שלא יקנו או שיקנו לא ב"עיר חרדית במרכז"
מידיעה כן ואפילו יותר,וכנראה שרוב המורות גם במשרד החינוך לא מגיעות ל12
המיעוט שיקנה את מיעוט הדירות שבשוק יכול לשמור על המחיריםשניהם לא ממש קיימות
כי לא ייקנו או אפילו לא יקנו בערים חרדיות במרכז
אז....המחירים יירדו!
וכמה אחוז מנשות האברכים עובדות בהייטק או במשרד החינוך?מידיעה כן ואפילו יותר,
(אני יותר מכירה ותיקות)
אבל בתיכנות אני מכירה הרבה כאלה שהתחילו ביותר מ 12
שום חלום לא מתרחק. ברוך השם ספסלי הכוללים רק הולכים ומתרבים.
נ.ב. משהו קצת מוזר עם התופעה הזאת שלאחרונה כל יום נפתחים פה בערך שני אשכולות על יציאת אברכים לעבודה. אתמהה???
אצלי רבע מהשנתון למד תיכנות,וכמה אחוז מנשות האברכים עובדות בהייטק או במשרד החינוך?
רבע שלמד תכנות וגם מתוכו לא כולם הסתדרו עם 12א' (מכיר מספיק בתכנות שלא מגיעים לזה)אצלי רבע מהשנתון למד תיכנות,
ואני יודעת שאם הייתי בהוראה\גננות הייתי הולכת למשרד החינוך..
כל אחת ובחירתה...
אישה שבעלה אברך והיא מכניסה 4K מהוראה פה בבתי ספר עם כל הגנבות היא אחראית למעשיה...
לתמצית השאלה, באחוזים אין לי מושג...(אבל הרבה פריריות יש בציבור לצערינו...)
ולכלות את זמנה ב 1 בלילה בפרוג היא יכולהובדרך כלל בשביל משכורת יפה האשה עובדת משרה מלאה והבעל לא יכול ללמוד בכולל רציני אחה"צ
לא מכובד לרדת לרמה האישית אבל לשאלתך אני גבר ונמצא פה אחרי הכנת שיעור למחר והשלמת הספק יומיולכלות את זמנה ב 1 בלילה בפרוג היא יכולה
בד"כ עבודה שניה כבר כן מגיעים לזה (בד"כ יותר).. ואני מהשוק הזה...רבע שלמד תכנות וגם מתוכו לא כולם הסתדרו עם 12א' (מכיר מספיק בתכנות שלא מגיעים לזה)
אז שלפחות ישאלו רב כל המורות החרדיות... כי המצב הנוכחי לענ"ד הזוייי.לא בטוח שהמטרה (להיות אברך) מקדש את האמצעים (עבודה של האשה בממ"ד ממ"ח) ויש פה בהחלט שאלת רב
אז סליחה,לא מכובד לרדת לרמה האישית אבל לשאלתך אני גבר ונמצא פה אחרי הכנת שיעור למחר והשלמת הספק יומי
לא ראיתי בחינוך העצמאי (ששם עובדות רוב המורות החרדיות) שמורידים מעשרות, וגם לא ראיתי שהם נשארים עם עודף תקציבי שמאפשר להם להעלות משכורותואם כבר לשאול רב אז אלה שמעשרים להם את המשכורות בדרך שישאלו רב יותר דחוף לדעתי
מבלי להתייחס לטענה שהעלית.מה בדיוק מוזר בזה?
יוקר המחיה מביא איתו התמודדות אמיתית של משפחות. והנושא של להיות אברך כולל מהווה עבור רבים אתגר והתמודדות לא פשוטים.
בירושלים (אולי בעוד מקומות) יש בשנים האחרונות תופעה של כוללים לאברכים מובחרים שהכפילו את הסכוםבכוללים 1800 - 2000 ₪ (כמובן שאז כמו היום היו יוצאים מהכלל לכאן ולכאן)
היום, עשרים שנה אחרי וראו איזה פלא, משכורות הבסיס נשארו כמעט זהות למה שהיה אז, עם אפשרות לתוספת במשכורת ע''י מסירת חבורות, תענ''ד, מבחנים, שמירת סדרים, ועוד מכל הטוב הזה, וגם אז מדובר בתוספות של מאות מקס' אלף ₪ בחודש.
לא נראה לי שנעים למישהו לקרוא הודעות מתנשאות.אז סליחה,
אני פשוט מתכנתת וחייבת לקום מחר לעבוד בשביל להכניס משכורת שתאפשר לבעלי ללמוד + לסייםאת החודש ואת המשכנתא...
לא יודעת איך נסחפתי איתך לויכוח... כל אחד שיעשה לפי ראות עיניו ומחשבותיו וערכיו...
אופציה נוספת לגור בפרפריה....טוב זה מה שאת מכירה...
אבל הרוב לא מרוויח ככה
עם עליית הריבית שתמשיך זוג שאפילו שקיבל מההורים חצי מיליון שקל
בכדי לקנות דירה בעיר חרדית הוא יצטרך להחזיר כל חודש מעל 11 אלף שקל בחודש
לכן נשארו 2 אופציות
או שהרבה גברים יתחילו לעבוד
או שמחירי הדירות בערים החרדיות יירדו!
ממש לא נכון מכירה סביבי הרבה נשים מתכנתות ומנהלות חשבונות שעובדות בין 7-9 שעות ביום וזה לא על חשבון הכולל הם ב6 וחצי בעבודה..ובדרך כלל בשביל משכורת יפה האשה עובדת משרה מלאה והבעל לא יכול ללמוד בכולל רציני אחה"צ
9 שעות מ6:30 מסימים את העבודה ב15:30,ממש לא נכון מכירה סביבי הרבה נשים מתכנתות ומנהלות חשבונות שעובדות בין 7-9 שעות ביום וזה לא על חשבון הכולל הם ב6 וחצי בעבודה..
ודרך אגב מי שחוזרות מאוחר זנ הרבה פעמים המורות שגמרו מאוחר
לאברכים יש סד מיוחדת
ואכן זה מסירות נפש וסדרי עדיפות בחיים הן מבחינה כללית והן מבחינה אישית שהבעל כמט לא בבית
אשרי מי שזוכה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: