אני מצאתי בחנות שקוראים לה "בום" (יש באשדוד בקניון תחנה מרכזית, לא יודעת איפה עוד יש להם סניפים)שאלה- מאיפה הדפים האלו?
פרטים על הצימר..?
בכיף, זה נמצא בסוף מושב מירון, ממש ליד ההרים, יש שם 2 צימרים, אחד קטן יותר ואחד גדול יותר, אנחנו כמובן לקחנו את הקטן, שפונה ממש להרים, עם פרטיות מושלמתתתתתתתתתתגם אני אשמח לשמוע
מאליאקספרס פה בקישור: הדפיםשאלה- מאיפה הדפים האלו?
אני קונה האת הדפים כאן בארץ.בכיף, זה נמצא בסוף מושב מירון, ממש ליד ההרים, יש שם 2 צימרים, אחד קטן יותר ואחד גדול יותר, אנחנו כמובן לקחנו את הקטן, שפונה ממש להרים, עם פרטיות מושלמתתתתתתתתתת
הצימר עצמו מעלף, מרפסת מהממתתתתת, יש חדר ספא פרטי, הכל נקי, מפנק, יפה, ממש ממליצה!!
פרטים פה בקישור: הצימר
צפה בקובץ המצורף 1054428צפה בקובץ המצורף 1054436
מאליאקספרס פה בקישור: הדפים
הצלחות מפוקס הום קולקציה קודמת, כל השאר (מפה ומגש, ויש לי סט גם כוסות קפה) מנקסט לפני חצי שנה בערך.וואהו כל הכבוד!!!
רעיונות שכל אישה צריכה..
ממש אהבתי את הכלים הכחולים.. קנית לאחרונה?
יש לך קישור?הסכו"ם משיין.
אצלינו זה בשימוש יומיומי כבר 4 חודשים, והכל מצוין.יש לך קישור?
משו שווה?
אפשר לאכול איתו או שזה נשבר בפה?
בכיף
כנראה התחתנו באותו זמןהצלחות מפוקס הום קולקציה קודמת
סחבת איתך את הכלים למירון?חביתה או חביתה
גם בעלי מעדיף רק חביתה (וסלט)מדהימה!
המתכונים נראים מצוינים, הלואי ובעלי היה אוהב את הדברים האלו ולא רק
סחבת איתך את הכלים למירון?
אפילו זה לא(וסלט)
ניחמתני...גם בעלי מעדיף רק חביתה (וסלט)
כל הקשקושים, כלשונו זה רק כדי שנהיה בטוחים שהכי פשוט - הכי טעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: