חלבי המשך מתכונים קלים

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L

צרן

משתמש צעיר
הכל נראה מושלם
הכנתי את החלמניות ביס
אבל נראה לי 100 ג' חמאה לכזה בצק קטן (הבצק שחה בחמאה)זה המון!!!
הוצאתי מהקערה המון חמאה שלא נספג
אבל היה טעים בטרוף! קטנים מתוקים וכיף לאכול אותם!
 

סתם אחת

משתמש מקצוען
חביתה מגולגלת
סתם רעיון חמוד לשדרוג החביתה
שמים 2 ביצים טרופות במחבת, נותנים להן טיפה להתקרש, ואז שמים עליהן כל טוב - גבינה צהובה, זיתים, אורגנו, פטריות, בצל ומה שרוצים, מגלגלים לרול בתוך המחבת ומשאירים לעוד חצי דקה.

אני ישמח לשמוע אם הכנתן משהו...
בהצלחה!
הכנתי השבוע את החביתה המגולגלת.. מילאתי רק בגבינ"צ, יצא נהדר!
ממש שדרוג לחביתת גבינ"צ הרגילה.
(בעז"ה היום מתכננת להכין את הפוקצ'ות)
תודה לך על הרעיונות!
 

(:chavi:)

משתמש פעיל
אני קניתי את הדפים האלה חבילה של 50 דפים ב5 שקל בחנות מקס 20 ברבי עקיבא ליד זבוטינסקי בבני ברק
אבל לפני שנה + כבר....
 

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@רייזי בירנבוים
אני מפחדת עלייך שלא תשמיני במהירות על;)
מדהים נותנת לי חשק להשקיע יותר בכלים אמיתיים לפחות רק לי ולבעלי ככה מדיי פעם
עברנו דור מהזו''צ
שיקרה אצללך רק עם שמחות ובריאות;)
 

מטרת העל!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוהוו..
איזה מותק של אשכול..
מחזיר אותי לימיי הזוצ"יים..
הבו עוד רעיונות.
אני כרגע נטולת תנור לצערי הגדול, עד שנקנה,
יש לכם רעיונות מה אפשר להפיק ללא תנור?
 

~מירי לוריא ~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
רייזי בירנבוים (איך למען ה' מתייגים…?)
מה בערך הכמיות בתירס? כמה מלח תיבול וכו
 

סתם אחת

משתמש מקצוען

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
רייזי בירנבוים (איך למען ה' מתייגים…?)
מה בערך הכמיות בתירס? כמה מלח תיבול וכו
אין לי מושג...
שפכתי מלח, ופלפל שחור, טעמתי, הוספתי...
יכולה רק לאמר לך שבישלתי שקית שלימה, וזה היה המון ל2 אנשים, פעם הבאה רק חצי שקית תספיק.
 

album

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
הלווווואייייי, זה צימר מהמם שנסענו אליו, במירון, ממליצה מאד!!!
היות ובעלי מקפיד מאד על הכשרים, ואין לנו אפשרות לקנות בכל מקום או לאכול בכל מסעדה, החלטתי להכין הכל מראש ולהתענג על אוכל ביתי.
היה מאתגר, אבל שווווהההה!!!!
תקשיבי אני ממש מעריכה אותך!!!!
כל אישה רוצה לצאת לצימר ולהתפנק, לא לסחוב כלום ולא לעשות כלום
איזה דברים טעימים בהגשה מהממת
פשוט ללמוד ממך!
 

זכיתי בפיס!

משתמש פעיל
מ-ה-מ-ם ומגרה!!!
את פשוט אלופה
אני הולכת להכין מהמתכונים.....
תודה רבה על המתכונים
ובעיקר על ההסברים המפורטים והתמונות הממחישות
אין כמוך(y):p
 

מירי84

משתמש פעיל
חביתת ביסים
משמנים תבנית שקעים או מנגטים (פשלה של זו"צית: שכחתי לשמן את התבנית והייתי צריכה לגרד את החביתות :confused: )
לתבנית השקעים מכניסים את התיבול לחביתה - בצל ירוק, עגבניות, פטריות (מטוגנות או לא), בצל (מטוגן או לא) חצילים, קישואים, מכניסים לתנור לצליה מהירה.
בקערה מערבבים 5-6 ביצים עם מלח, פלפל, ארוגנו, זעתר או כל תיבול אחר.
שופכים את הביצים על הירקות בתבנית ומכניסים לתנור ל10 דקות.
שימו לב: זה מתנפח קצת, אז אל תמלאו עד הסוף.
WhatsApp Image 2022-01-30 at 12.56.48.jpeg
@רייזי בירנבוים
החביתות האלה מתאימות להקפאה/ להכנה מוקדמת? או שחייבים לאכול טרי?
 

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L

פרינזי

משתמש צעיר
יתה מגולגלת
סתם רעיון חמוד לשדרוג החביתה
שמים 2 ביצים טרופות במחבת, נותנים להן טיפה להתקרש, ואז שמים עליהן כל טוב - גבינה צהובה, זיתים, אורגנו, פטריות, בצל ומה שרוצים, מגלגלים לרול בתוך המחבת ומשאירים לעוד חצי דקה.
צפה בקובץ המצורף 1054188
הכנתי את זה...
רעיון מדהים...
משדרג מאד,
שלחתי גם לשכנה יולדת,
התלהבה מאד...
תודה על כל הרעיונות!!!!
 

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
הכי שווה לי זה זה:

חכי הולכת להכין את כולם

מהאשכול הקודם - הכנתי את הפיתה עם הביצים. יצא מדהים.

מהאשכול הקודם הכנתי פשטידת קוטז' ומרק בצל -יצא מוצלח

בדיוק חיפשתי הצרים משהו קליל וטעים -ניסיתי את הפוקצ'ות- יצאו מעולה!!

כבר יצא לי להיעזר במתכונים מהאשכול הקודם, והנוכחי עושה עוד המון חשק.

הכנתי השבוע את החביתה המגולגלת.. מילאתי רק בגבינ"צ, יצא נהדר!

הכנתי את הפיתות עם הפטריות והשמנת

מעדכנת שהכנתי את הפוקאצ'ות ויצא טעיםםם

הכנתי את הפוקאצ'ות ויצא מעולה

הכנתי את זה...


וזה בכלל....

שלחתי גם לשכנה יולדת,


יש לכם רעיונות מה אפשר להפיק ללא תנור?
לחזור למחבת?
את המתכונים עם הפיתות פשוט שימי את הציפוי כמילוי ושימי בטוסט או במחבת.

אבל נראה לי 100 ג' חמאה לכזה בצק קטן (הבצק שחה בחמאה)זה המון!!!
מענין:unsure:... הלוואי שהייתי מצליחה להוריד מכמות השמן:p


כל אישה רוצה לצאת לצימר ולהתפנק, לא לסחוב כלום ולא לעשות כלום
העבודה הקשה הייתה רק בהכנה, בצימר עצמו התפנקתי, ורק הוצאתי קופסאות מוכנות.

אני מפחדת עלייך שלא תשמיני במהירות על;)
בררר.... אין מה לעשות, "שונה ראשוינה"....
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה