לא מבין למה כוונתכם, מה היה בהקלטה, ואיזה עזרה אתם צריכים, התחלנו להפיץ היום עשרות אלפי כרטיסים ואם אתם זכאים תקבלו
התקשרו היום שוב, זה אמור להגיע,
תודה
לא מבין למה כוונתכם, מה היה בהקלטה, ואיזה עזרה אתם צריכים, התחלנו להפיץ היום עשרות אלפי כרטיסים ואם אתם זכאים תקבלו
תוך כמה זמן הכרטיסים אמורים להגיע ליעדםלא מבין למה כוונתכם, מה היה בהקלטה, ואיזה עזרה אתם צריכים, התחלנו להפיץ היום עשרות אלפי כרטיסים ואם אתם זכאים תקבלו
כןמי שעדיין לא נרשם לקבלת המענק, יכול לומר קדיש?
כתבנו מספר פעמים שהיתה בעיה בדפוסתוך כמה זמן הכרטיסים אמורים להגיע ליעדם
לי הודיעו שמנפיקים לי את הכרטיס ב-10.06 ועדיין לא קיבלתי דבר
זה נורמלי?
סליחה לא ראיתי שכתבתםכתבנו מספר פעמים שהיתה בעיה בדפוס
מתקשרים למספר הטלפון שמודפס על המעטפה ומפעילים את הכרטיסים, לעיתים לוקח מספר שעות עד שהכרטיסים נטענים, ולכן רצוי להתקשר למספר הטלפון שבגב הכרטיס ולוודא שהכרטיס הוטען.אנחנו אמורים לקבל אוטוטו, אם אפשר שתכתבו פה במרוכז איך זה עובד אחרי שמקבלים את הכרטיס ליד. מה הכללים?? תודה
היום התחילה ההפצהסליחה לא ראיתי שכתבתם
אז מתי כן זה אמור להגיע?
מאות אלפי אנשים שחייבים את זה ליום יום כבר קיבלו את זה, והאחרים שטרם קיבלו, מקבלים מידי יום.הבעיה זה שלא היה ואין שרות
כל כך הרבה אנשים שחייבים את זה ליום יום
הם אילו שלא קבלו את זה
חבל!
עם מי אני יכול ליצור קשר?מאות אלפי אנשים שחייבים את זה ליום יום כבר קיבלו את זה, והאחרים שטרם קיבלו, מקבלים מידי יום.
עשרות עובדים עסוקים במתן שרות, מתקנים את השגיאות של הרשויות ומאתרים את אלו שהתקבלו ללא מספרי טלפון או עם טלפונים שגויים.
שלח לי בפרטיעם מי אני יכול ליצור קשר?
אין לי אפשרות!שלח לי בפרטי
אני שלחתי לךאין לי אפשרות!
הפעימה האחרונה קוצצה בשליש.@אשל ירושלים מה יכולה להיות הסיבה שאני זכאית ל 1275 ש"ח
ובפעימה האחרונה לפני כ 3 שבועות הופקדו לי רק 800 שקלים
זה מאד חשוב לי לדעת.
אשמח לתשובה.
אם קבלתי כעת את הפעימה הראשונה זה אומר שהפסדתי המון כסף?הפעימה האחרונה קוצצה בשליש.
אמרת פעימה אחרונה? כמה נפשות אתם? כמה קיבלתם?אם קבלתי כעת את הפעימה הראשונה זה אומר שהפסדתי המון כסף?
כמו כן יהיה לי גם כמה פעימות?
מדוע?הפעימה האחרונה קוצצה בשליש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: