לדעת אם מגיע ניתן באמצעות התקשרות למערכת המידע האוטומטית.
במידה ותשמעו שאתם זכאים והכרטיס בדרך אליכם, עליכם לחכות שהוא יגיע, לא ניתן לדעת את המועד המדוייק להגעתו.
לדעת אם מגיע ניתן באמצעות התקשרות למערכת המידע האוטומטית.
רק שאלתילמה לא?
ממשיכהרק שאלתי
כי ראיתי שכתבתם שהפרויקט הסתיים
אבל אם החלוקה ממשיכה הכל בסדר
ממשיכהרק שאלתי
כי ראיתי שכתבתם שהפרויקט הסתיים
אבל אם החלוקה ממשיכה הכל בסדר
תודה על המענה המהיר.לדעת אם מגיע ניתן באמצעות התקשרות למערכת המידע האוטומטית.
במידה ותשמעו שאתם זכאים והכרטיס בדרך אליכם, עליכם לחכות שהוא יגיע, לא ניתן לדעת את המועד המדוייק להגעתו.
זה לא משנה מאיזה עיר..תודה על המענה המהיר.
אני מבית שמש מה מס של הקו מידע?
אנחנו מתחילים הפצה ביום ראשון של כרטיסים.
אם את רוצה לדעת אם וכמה ילדים נקלטו, תתקשרי למוקד האוטומטי ותקלידי את ת.ז. של כל אחד מבני המשפחה, ותוכלי לשמוע מי במערכת ומי לא, על אלו שבמערכת תקבלו, ועל אלו שלא במערכת לא תקבלו.
מי שמופיע יקבל, ומי שלא לא יקבל, זה הרשימות שקיבלנו מהרשויות ואין מה לעשות.שוב תודה על המענה המהיר, מעריכה מאד!
ושאלה נוספת, עשיתי כעצתכם ובדקתי ת.ז. של חלק מהילדים ומי שבדקתי אכן מצוי, אך ת.ז. שלי לא מופיעה, בעלי מופיע כראש בית אב, זה תקין? או שבעלי מוגדר כמגדל לבד את הילדים, ועלי לא יתקבל מענק???
תודה
לא מתקנים יותר@אשל ירושלים
אני מתקשרת למענה האוטומטי במוקד, ואומרים לי שפרטיי הוגשו שגויים מהעירייה, ומשתדלים לטפל בזה, ולבדוק בעוד שבועיים..
יש לי סיכוי עדיין למרות שהפרטים הוגשו שגויים?
תודה רבה!
מתחילים במיון של הכרטיסים לפי ישובים במרכז ההפצה שלהם, ומשם זה נסרק ונשלח למרכזי ההפצה שלהם בכל ישוב, ומשם לבתים בהתאם לכמויות ולקצב החלוקה של כל סניף וסניף שלהם.@אשל ירושלים סליחה על שאני משגע אותך...
באיזו עיר/איזור מתחילים בחלוקה ביום ראשון?
תודה רבה ויישר כח!
0777711174תודה על המענה המהיר.
אני מבית שמש מה מס של הקו מידע?
גם אצלנו ככה וקיבלנו על כל הנפשות כולל אותישוב תודה על המענה המהיר, מעריכה מאד!
ושאלה נוספת, עשיתי כעצתכם ובדקתי ת.ז. של חלק מהילדים ומי שבדקתי אכן מצוי, אך ת.ז. שלי לא מופיעה, בעלי מופיע כראש בית אב, זה תקין? או שבעלי מוגדר כמגדל לבד את הילדים, ועלי לא יתקבל מענק???
תודה
לא מבין למה כוונתכם, מה היה בהקלטה, ואיזה עזרה אתם צריכים, התחלנו להפיץ היום עשרות אלפי כרטיסים ואם אתם זכאים תקבלו@אשל ירושלים
אני זכאית לתלושי המזון אך עד כה לא קיבלנו דבר
לפני שבוע וחצי קיבלתי שיחה מוקלטת בנוגע לתלושים והיא התנתקה באמצע
יש דרך לעזור לי?
תודה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: