יוטען כנראה בימים הקרובים, תבדקו מידי פעם.אשל?
זה לא נגמר, המערכת עוברת על כל הכרטיסים ומטעינה שוב ושוב, עד להשלמת הסכום המגיע למשפחה.אוקי לא אמרו שיגמרו עד יום רביעי?
כבר חודש וחצי ומעלה שהכרטיסים שלי ריקים על אפס, ועדיין לא נכנס הטענה שלישית. אז איך יכול להיות שמטעינים שוב ושוב?זה לא נגמר, המערכת עוברת על כל הכרטיסים ומטעינה שוב ושוב, עד להשלמת הסכום המגיע למשפחה.
מדובר במקרה פשוט? או מקרה מורכב, איבדת כרטיס? היה לך שגיאות? כפילויות?כבר חודש וחצי ומעלה שהכרטיסים שלי ריקים על אפס, ועדיין לא נכנס הטענה שלישית. אז איך יכול להיות שמטעינים שוב ושוב?
השבוע נתחיל להפיץ כ30 אלף כרטיסים חדשים (חוץ מהפצה חוזרת של כרטיסים שחזרו אלינו מכל מיני סיבות מחברת ההפצה)מתי נקבל את התווים בקרית גת? כבר בתחילת החודש אמרו שפרטינו הועברו
תחבר יחד עם 2 ההטענות הקודמות קיבלת 3400 שקל?.אנחנו עם 3 ילדים ובפעימה השלישית קיבלנו רק 650.
הגיוני?
השבוע נתחיל להפיץ כ30 אלף כרטיסים חדשים (חוץ מהפצה חוזרת של כרטיסים שחזרו אלינו מכל מיני סיבות מחברת ההפצה)@אשל ירושלים
לפני כחודש קיבלתי תשובה שאני זכאית לקבלת הכרטיסים ועדיין לא קיבלתי וכן לא יצרו איתי קשר
בהודעה במענה הקולי שלכם כל הזמן אומרים שזה בתהליך בדיקה מול לשכת האוכלוסין
כמה זמן זה עוד ייקח? ומתי זה ישלח אלי ?
תודה רבה !!
השבוע נתחיל להפיץ כ30 אלף כרטיסים חדשים (חוץ מהפצה חוזרת של כרטיסים שחזרו אלינו מכל מיני סיבות מחברת ההפצה)גמני עדיין מחכה לקבלת הכרטיסים אחר שנרשמתי די ברגע האחרון....
השבוע זה בטוח יוצא לחלוקה ??
על זה שאלתי אם זו הפצה אחרונה, כלומר האם ברור שבהנחה שאני זכאי אז השבוע אני אקבל ??השבוע נתחיל להפיץ כ30 אלף כרטיסים חדשים (חוץ מהפצה חוזרת של כרטיסים שחזרו אלינו מכל מיני סיבות מחברת ההפצה)
נשארו שאריות, של כאלו שאין לנו את מספרי הטלפון שלהם.על זה שאלתי אם זו הפצה אחרונה, כלומר האם ברור שבהנחה שאני זכאי אז השבוע אני אקבל ??
יש איזה דרך לבדוק אם אני בקטגוריה הזאת ??נשארו שאריות, של כאלו שאין לנו את מספרי הטלפון שלהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: