תתקשר למוקד האוטומטי 0777711174, תקליד את מספר הזהות ותשמע מה הסטאטוס.יש איזה דרך לבדוק אם אני בקטגוריה הזאת ??
תתקשר למוקד האוטומטי 0777711174, תקליד את מספר הזהות ותשמע מה הסטאטוס.יש איזה דרך לבדוק אם אני בקטגוריה הזאת ??
אם עידכנת את מספר הטלפון, צפה לשיחה יזומה מהמוקד שלנו (במידה ולא עניתם אין לנו דרך לסייע), במידה ויש מענה אנו מוודאים את פרטי המען, מספר דירה וכו' ומעבירים להפצה מחודשת.@אשל ירושלים
אשמח מאוד לדעת לגבי,
אני נרשמתי באזור אדר, ועד להיום לא יצרו עימי קשר טלפוני.
יש לציין שהיה חלוקת בבית הכנסת שליד הבית שלי ולא הייתי רשום שם.
וכן התקשרתי פעם אחת ואמרו לי שאתה מעודכן וזה בסדר, תחכה.
ואני מחכה עד היום, ....קצת נואש.
התקשרתי לאשל אברהם והיה מענה ואמרו לי שאני יעדכן מס' פלאפון, כיון שלא יכלו ליצור עמי קשר.
ועד היום עדין לא קיבלתי מענה.
אשמח אם תוכלו לעזור לי באופן אישי.
וזאת מלבד רבים אחרים שמצבם הורע השנה ועל כן הם היו זכאים להנחה בשונה משנים קודמותבכלל לא נכון !
(יכול להיות יחידים שכן! לא יודע)
עיקר הבעיה זה אנשים ששוכרים דירות בלי ארנונה,
או אנשים שסתם הנחה בארנונה לא בוער להם, או לא מספקים לבקש אנחה מארנונה,
עכשיו כשמחלקים כסף ,וגם נחוץ, עקב המשבר של הקורונה
ובכלל כל משפחה מהמגזר ............. חייבים את זה כאויר לנשימה
אז מה סתם ללכלך
(העובדות הנ"ל מידיעה אישית של כמה וכמה משפחות)
@אשל ירושליםאם עידכנת את מספר הטלפון, צפה לשיחה יזומה מהמוקד שלנו (במידה ולא עניתם אין לנו דרך לסייע), במידה ויש מענה אנו מוודאים את פרטי המען, מספר דירה וכו' ומעבירים להפצה מחודשת.
אומרים לי שם שהכרטיסים בדרך אלי וזמן משוער בעוד כחודש !!תתקשר למוקד האוטומטי 0777711174, תקליד את מספר הזהות ותשמע מה הסטאטוס.
עדכון מספר טלפון...אחר כך המערכת מבקשת להקיש את המספר החדש.. מה זה ?????
שלום
אנחנו זוג +2.
ב 2 הפעימות הקודמות נכנס לנו 1050 ש"ח בשתי כרטיסים (1000 ו 50).
עכשיו בפעימה השלישית, קיבלנו הודעת SMS שהוטענו רק 700 ש"ח במסגרת המקום הפנוי בכרטיס, וזה למרות שיתרת 2 הכרטיסים עמדה על 0.00 ש"ח.
למה זה ככה? ומתי יוטען שאר הסכום?
@אשל ירושלים
הפעימה השלישית קוצצה בשליש אצל כולם.
דפדפו אחורה,מה הסיבה
הכל היה תקין לחלוטין עד הפעימה השלישית, שפשוט לא נכנסת.מדובר במקרה פשוט? או מקרה מורכב, איבדת כרטיס? היה לך שגיאות? כפילויות?
@אשל ירושלים נכנס לי עכשיו פעימה שניה בסכום נמוך מהפעימה הראשונה למה ומדוע? למי עלי לפנות להסדר הענין?
זה מרכזיות ממוחשבות, אין מספר טלפון ספציפי.@אשל ירושלים
אני רוצה לוודאות שהבנתי נכון
מי שלא היה באפשרותו לענות בעת שהתקשרתם מאבד את הזכאות לכרטיס ???
לפחות תכתוב מאיזה מספר אתם מתקשרים שנדע לרשום את זה באנשי קשר
תתקשר ותעדכן מספר טלפון סלולארי בו אתם זמינים@אשל ירושלים
היום שמעת לראשונה שפרטיי נמצאים במערכת, וזה בטיפול בלשכת האוכלוסין.
א מה מה הקריין היקר ביקש שאני יקיש מספר חדש ואני לתומי חשבתי שהוא רוצה שאקיש מ.ז. נוסף והכנסתי את המספר זהות של זוגתי, וכעת אין אפשרות לתקן זאת? לעדכן מספר טלפון?!
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: