תתקשר למוקד הם יטפלוהכל היה תקין לחלוטין עד הפעימה השלישית, שפשוט לא נכנסת.
אם המענה הממוחשב ביקש מספר חדש, משמעות הדבר שאנחנו או חברת ההפצה לא הצליחה להשיג אתכם בטלפון שנמצא במערכת או שקיבלנו מהעיריה את השם שלכם ללא מספר טלפון, ולכן אנו מבקשים שתקישו מספר סלולארי בו אתם זמינים, כדי שנוכל לתאם הפצה.@אשל ירושלים
שלום
במענה הממוחשב הקשנו את מס ת.ז. שלנו כשביקשו מספר חדש. יש לכם מספרי טלפון ליצירת קשר איתנו? איך ניתן לבדוק זאת?
נשמח לעזרה.
תודה
שהיתה בעיה עם השם שלך, וניסינו לפתור אותה יחד עם העיריה שלך (בתקווה שהבעיה נפתרה)@אשל ירושלים
אני מתקשרת למענה האוטומטי עם המספר זהות של בעלי, ואומרים שהפרטים במערכת וכו..
ועל המספר זהות שלי אומרים שזה נמצא בבדיקה ברשות האוכלוסין.. מה זה אומר?
נשארו לנו ממש בודדים שלא הודפסו או עודכנו.@אשל ירושלים
בעירייה אמרו לי שאני מופיע ברשימה של הזכאים,
לשאלתי מדוע באשל ירושלים אומרים שהפרטים לא נמצאו במערכת,
ענו לי שיתכן ועדיין לא הכל הוכנס למערכת,
זה נכון או שההדפסה האחרונה כבר היתה?
אם המענה הממוחשב ביקש מספר חדש, משמעות הדבר שאנחנו או חברת ההפצה לא הצליחה להשיג אתכם בטלפון שנמצא במערכת או שקיבלנו מהעיריה את השם שלכם ללא מספר טלפון, ולכן אנו מבקשים שתקישו מספר סלולארי בו אתם זמינים, כדי שנוכל לתאם הפצה.
אם המענה הממוחשב ביקש מספר חדש, משמעות הדבר שאנחנו או חברת ההפצה לא הצליחה להשיג אתכם בטלפון שנמצא במערכת או שקיבלנו מהעיריה את השם שלכם ללא מספר טלפון, ולכן אנו מבקשים שתקישו מספר סלולארי בו אתם זמינים, כדי שנוכל לתאם הפצה.
מקבלים את כל הההטענות, בדיוק כמו כולם.האם ינתן לנו כרטיס חדש החל מהפעימה הראשונה או שכבר הפסדנו?
@אשל ירושלים באיזה שלוחה במערכת? או שמדברים אם נציג אנושי?תתקשר ותעדכן מספר טלפון סלולארי בו אתם זמינים
זה מערכת אוטמטית שמבקשת מספר טלפון רק במידה ואין מספר או שהמספר לא זמין/ לא תקין/ טעות במספר וכדומה....@אשל ירושלים באיזה שלוחה במערכת? או שמדברים אם נציג אנושי?
המערכת בקשה ממני מספר, והקשתי בטעות מ.ז. ועכשיו המערכת לא נותנת להחליף...זה מערכת אוטמטית שמבקשת מספר טלפון רק במידה ואין מספר או שהמספר לא זמין/ לא תקין/ טעות במספר וכדומה....
יש מצב שקבלנו רק כרטיס אחד ולא נקבל את השני ???נשארו לנו ממש בודדים שלא הודפסו או עודכנו.
.כולם כותבים פה שאלות לאשל ירושלים, למישהו יש מושג מה קורה בעיריית חיפה עם התלושים אני זכאי קיבלתי הנחה בארנונא, ואני מחכה ומחכה ומחכה ואין זכר לתלושים, השם שלי לא מעודכן במערכת ובפתחון לב אם אתה לא מעודכן אתה לא יכול לדבר בכלל עם נציג....
@אשל ירושלים
ב"ה אני קיבלתי פעימה שלישית בין הראשונית
הוטען לי בכרטיס אחד בלבד 1000 ש"ח
והיתרה
וכל פעם שרוקנתי קצת
קיבלתי טלפון שהכרטיס הוטען בעוד סכום
כנראה עד סכום היעד
אבל
הבעיה שלי עכשיו שאבדנו את הכרטיס
יש מצב שמעבירים לי את היתרה לכרטיס אחר שברשותי???
ואם כן איך עושים את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: